Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Enfant swoje posty czytalam ;] wiec widze, ze masz z tym problem bo juz 2 razy Ci powtarzalam co napisalam, a nawet w uproszczonej wersji :D

Gość fiedmannn
Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli - seks orlany jest duzo przyjemniejszy dla kobiet Ktory z tych punktow jest nieprawdziwy i dlaczego? Czekam na arguemnty!

Gość fiedmannn
CZekam na arguemnty? Czyzbym sie nie doczekal? Co takiego nieprawidziwego napisalem? Slucham

Beznazwy No dobrze : autor ( czy ktos tam ) napisał ze kobiety wola chodzic do ginekologów mezczyzn a nie kobiet, na co Ty zarzucilas mu ze pierdoli głupoty bo TY NIE ZNASZ ZADNEJ KOBIETY , która tak postepuje, wiec to nieprawda. Wiec prosze, zastanow sie co piszesz i przestan toczyc piane o pierdoły

fiedmannn CZekam na arguemnty? Czyzbym sie nie doczekal? Co takiego nieprawidziwego napisalem? Slucham a mozesz mi odpowiedziec na pytanie :O???

"- kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby" Jest wiele kobiet, które nigdy nie miały nawet jednego orgazmu i nie będą miały, bo mają takich partnerów jak Ty. :classic_cool:

"- kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie" Patrz to co napisałam wyżej.

"- kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja" A co to ma do rzeczy? Czy fakt, że facet sika penisem cokolwiek umniejsza? Czy fakt, że kobieta karmi dziecko piersią zmniejsza w jakikolwiek sposób odczuwanie przyjemności podczas pieszczenia piersi?

tak, ale to byl przyklad tego, ze autor generalizuje bo w rzeczywistosci byc moze wcale tak nie jest! do tego pozniej rozwinelam co mialam na mysli w nastepnym poscie. Sama zaczelas 'toczyc piane' i nigdy nie uzylam takiego wulgarnego slownictwa w tym poscie :s tak jak juz mowilam czytaj ze zrozumieniem i nie kloc sie ze mna jak nawet nie wiesz o co mi chodzi :/

Gość fiedmannn
Napisalem ze moga miec a nie maja! Widzisz roznice? Poza tym orgazm u kobiet zalezy przede wszystkim od niej samej, od jej glowy, odpowiedniego nastawienia,znajomosci wlansego ciala itd. Kobieta musi sie nauczyc przezywac, osiagac orgazm.

Gość Bogowie, ale piła...
A proszę bardzo... Punkt nr 2 - Mężczyzna podobnież może mieć jeszcze orgazm analny. Punkt nr 5 - Mój obecny partner bardzo silnie reaguje na zwykłe mizianie po plecach. jego poprzednik też. Punkt nr 7 - podobno stymulacja prostaty, tzw. "dupna" daje przybliżone odczucia jak stymulacja łechtaczki Punkt nr 10 - zależy jak dobrze oralujesz. Podsumowując, może byś autorze spróbował z drugim facetem? Bo widać, że kobiety nie bardzo cię chyba kręcą. Szukasz dziury w całym.

"- kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow" "- orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc" "- seks oralny jest duzo przyjemniejszy dla kobiet" Kwesti indywidualne i bardzo subiektywne.

Gość fiedmannn
Wszystko podobno, podobniez itp. Zero pewnikow!

"- kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie" Jak jestem niezaspokojona i napięcie seksualne mną trzęsie to bezsensowne mizianie mnie tylko irytuje. Poza tym jeżeli dla Ciebie dotyk kobiety to tylko dotyk to serdecznie Ci współczuję. :)

Gość fiedmannn
Mowie caly czas o dobrym seksie, nie o takim seksie ze facet jest egoista i ma daleko gdzies partnerke.

nie, nie 'przyjebalam sie', tylko bronie swojego zdania bo nie wiadomo co mi zarzucasz. Sama zaczelas dyskusje ze mna zwracajac sie do mnie osobiscie. A teraz najlepiej juz skoncz bo doprowadzasz mnie do frustracji a i tak nie o tym jest temat.

Gość fiedmannn
Poza tym jeżeli dla Ciebie dotyk kobiety to tylko dotyk to serdecznie Ci współczuję. Tak to jest tylko dotyk w porownania z wasza przyjemnsocia dotyka. Gdybym mial 7 razy wrazliwsza skore to dla mnie nie bylby to tylko dotyk tylko az dotyk.

"Kobieta musi sie nauczyc przezywac, osiagac orgazm." No to tak-ślub w wieku 30 lat, potem dzieci-co najmniej dwójka, co zajmie tak mniej więcej 5 lat, czyli w wieku 35 lat może zacząć uczyć się przeżywać orgazm. :classic_cool:

ALE PRZECIEZ TY NIC NIE WIESZ O SEKSIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBOJETNIE JAKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-O :-O

autorze: czy Ty uwazasz ze wystarczy, ze dotkniesz tylko kobiete i ona Cie bedzie za to calowac po stopach bedac wdzieczna? Albo ze ja pomiziasz po lechtacze i to wystarczy? To nie jest takie latwe jak o tym pisza, zwlaszcza, ze kazda kobieta jest inna, kazda preferuje inny rodzaj dotyku i pieszczot i o tym sie z ksiazek nie dowiesz. Niektorymi ruchami predzej doprowadzisz do bolu niz przyjemnosci i tego musisz sie nauczyc niestety :/

Gość fiedmannn
"Kobieta musi sie nauczyc przezywac, osiagac orgazm." No to tak-ślub w wieku 30 lat, potem dzieci-co najmniej dwójka, co zajmie tak mniej więcej 5 lat, czyli w wieku 35 lat może zacząć uczyć się przeżywać orgazm. Nie kazda kobieta jest taka pojetna jak Ty by sie uczyc tyle orgazmu... wspolczuje...

:D :D :D Tak, większości to zajmuje 5 tygodni. 🖐️ Jesteś tak tępy, że słów brakuje, żeby to opisać. :)

Gość fiedmannn
Ale ja wiem ze kazda kobieta jest inna. Dlateo tym bardziej nie oplaca sie isc do lozka przed slubem. Bo kazda kobieta jest inna. Facet moze miec 100 kochanek a trafi na taka ze bedzie musial sie uczyc od zera i bedzie jak prawiczek!