Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość fiedmannn
Wlasnie wywolaliscie wilka z lasu, macie upragniony podszyw...

evil: bo nie wszystkie zwierzeta wyewoluowaly by miec ceche przyjemnosci z seksu, niektore gatunki nie odczuwaja nic takiego i nie maja orgazmu wiec robia to by miec potomstwo. Taka jest roznica.

Gość fiedmannn
Przeciez on nie chce sexu z kobietą.... Jakie pole do popisu maja tu podszywy??? A gdzie wycztalas ze nie chce? Dlaczego klamiesz?

inteligencja idzie w parze z ewolucja wiec w sumie to jest zataczajace sie kolo (;

Gość fiedmannn
Jesli w tej sferze bedziecie sie zgadzali - bedziecie szczesliwym malzenstwem. Przyklad rozwodki pokazuje ze to nie jest prawda!

Gość *szczęśliważona26*
Jeszcze jedno - uwazam ze Ty nie chcesz seksu bo cos jest z Tobą nie tak - albo sie tego boisz, albo wstydzisz.... czy dasz rade itd. Wg mnie to reakcja obronna.

Gość *szczęśliważona26*
jesli i w tej sferze - zabraklo i w seksie tez trzeba sie dopasowac, czasem moze nawet zapach odrażać!

Gość Evilucifer
Beznazwy - o kurde, coś w tym jest

Gość fiedmannn
sram mordą :classic_cool:

Gość fiedmannn
Czy kazdy katolik ktory chce seksu dopiero po slubie chce go bo sie czegos obawia poza zgrzeszeniem?

Nie, jesli takie sa Twoje przekonania to super, rob jak uwazasz wg swojej wiary. Tylko nie wmawiaj inym, ze nic nie wiedza o seksie ;) Chyba tylko o to w tym wszystkim chodzi.

fiedmann, jestes wstrętny, bo obrabiasz dupę kobietom, które ci zaufały. zaufały na tyle, ze były gotowe na sex, a do tego przypieprzasz się na oślep do kogo popadnie. Miałam sex po ślubie (sex udany). Jak się to łysy baranie ma do twojej teorii? I niby na co dowodem jest mój rozwód?

Gość fiedmannn
Niestety ale ten temat pokazuje ze wiedza bardzo malo. Nie wiedza nawet ze skora kobiety jest o wiele abrdzije wrazliwa od skory faceta. To sa podstawy

Gość Evilucifer
nie każdy. ale co innego człowiek który neguje seks przedmałżeński z powodów religijnych, a co innego koleś który pisze pierdoły i nie zna się nawet na fizjologii własnej płci, o reszcie nie wspominając

Gość fiedmannn
Jakie pierdoly Facet wez nie pisz glupot! To co napisalem to sa fakty. Tylko kobiety maja orgazm wielkorotny, to co piszesz nie jest orgazem wielokrotym u facetow! Nie znasz podstawowych pojec!

Gość Dobra dobra...
Skończ autorze rozmowy teoretyczne... Możesz mówić tylko o własnym doświadczeniu? Mam pytanie uprawialiście petting z którąś z partnerek?

ok dobra podstawy, ktore sa zbyteczne do udanego pozycia! Juz pisalam ze ta skora nie ma nic wspolnego z przyjemnoscia bo kazdy czlowiek jest inny i inaczej reaguje na dotyk - czy to dotyk szyi, brzucha czy nawet lechtaczki! I teoria Ci tu nic nie da - musisz sie dowiedziec co Twoja partnerka lubi czy Ty to umiesz przyjac do wiadomosci? Po co ci takie fakty, ktore nic nie wnosza do prawdziwego zycia?

"skora kobiety jest o wiele abrdzije wrazliwa od skory faceta" czyżbyś jednak podszczypywał swoje niewiasty?

Gość fiedmannn
Gdzie ja obrabiam im dupe? Nie powiedizalem nic persnalnego o nich, nawet wieku nie podalem, zadnego imienia, miasta. Pisalem o zupelnie anonimowych osobach dla czytajcych ten watek!

Gość Evilucifer
nazwy są dla takich prawików co to książki czytają a życia nie znają. mogę miec w czasie jednego stosunku kilka orgazmów, więc co to jest jak nie ograzm wielokrotny? uczucie takie samo...

Gość fiedmannn
Juz pisalam ze ta skora nie ma nic wspolnego z przyjemnoscia bo kazdy czlowiek jest inny i inaczej reaguje na dotyk - Co za brednie! Jasne ze ma! Jesli by tak bylo to miesjce ktre by piescil facet nie mialo by zadnego znaczenia!

Gość fiedmannn
nazwy są dla takich prawików co to książki czytają a życia nie znają. mogę miec w czasie jednego stosunku kilka orgazmów, więc co to jest jak nie ograzm wielokrotny? uczucie takie samo... Idz to ;powiedz seksulogowi i zobacz na jego reakcje. Moze wtedy wreszcie cos zrozumiesz

a co do orgazmow wielokrotnych to ja np nie moge tak! Po orgazmie lechtaczki nawet nie dam rady dotknac bo jest tak wrazliwa, ze to prawie sprawia bol i musze swoje odczekac zanim znow bede mogla przezyc orgazm! Wiec tak jak mowie, fakty moze i masz, ale w praltyce to nie zawsze tak wyglada, KAZDY czlowiek jest inny i inaczej wszystko przezywa. Niektore kobiety W OGOLE nie maja orgazmow ! Albo nie maja ich podczas seksu. Dopoki nie poznasz swojej pratnerki nie bedziesz wiedzial co ta kobieta moze a co nie.

Gość Evilucifer
"Jesli by tak bylo to miesjce ktre by piescil facet nie mialo by zadnego znaczenia!" sam twierdziłeś ,że nie ma, bo babki mają taką wrażliwą skórę,że im wszystko jedno gdzie dotykasz:P

Gość fiedmannn
Miałam sex po ślubie (sex udany). Jak się to łysy baranie ma do twojej teorii? A moja teoria mowi moze ze skes przed slubem wyklucza udany seks po slubie? Jesli tak to czekam na cytaty. Twoj rozwod byl dowodem na to ze twoje ex maz poznal sie na twojej glupocie

brednie mowie? 3 osoby tutaj sie wypowiadaly an temat skory i dotyku i to sa osoby ktore znaja to z praktyki! Moj facet jest bardziej wrazliwy na dotyk, bardziej go to podnieca niz mnie a ponoc ma grubsza skore :/ wez ty wroc do czytania gazetki parafialnej lepiej, juz zaczales mnie frustrowac.

Gość fiedmannn
sam twierdziłeś ,że nie ma, bo babki mają taką wrażliwą skórę,że im wszystko jedno gdzie dotykas Ciekawe slowa zwlaszcza ze pisalem o strefach erogennych. Myslenie to dla Ciebie sport ekstremalny

"Dopoki nie poznasz swojej pratnerki nie bedziesz wiedzial co ta kobieta moze a co nie. " ale przeciez on nawet nie zamierza jej poznawać, on jej podsunie kobiecie książkę pod nos z zakreślonymi fragmentami o seksie i pokaże palcem kiedy ona powinna odczuwac przyjemność.