Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość PANpsycholog
Ważne pytanie... JAK NA TWOJA PSYCHIKĘ WPŁYWA CZĘSTA MASTURBACJA?

Gość są takie kobiety
Pewnie że jestem młoda to fakt, 20 lat- wszystko przede mną. Nie neguję tego. Ale też nie jest tak, że nigdy nie byłam zakochana, nigdy nie czułam pożądania. I też pojawił się ten wymarzony "ON". Jakoś nie zdołał przekonać mnie do zmiany poglądu. Ja po prostu czuję, że to jest właściwe, że tak ma być. Często słyszałam (podczas rozmów z zaufanymi facetami) że kreuję sobie wymarzony pierwszy raz, że chciałabym, żeby było jak w bajce itp. A pewnie, że chciałabym! Czy to coś złego? Zdaję sobie sprawę z tego, że może tak nie być. Ale przecież nie o to chodzi, najważniejsze, że oddam się człowiekowi, z którym zamierzam spędzić resztę swojego życia. Nie znam się, więc nie chcę zgrywać jakiejś ekspertki, ale wydaje mi się, że z seksem jest trochę jak z całowaniem. Nie można nie umieć się całować. Robisz to po prostu lepiej lub gorzej. A ćwiczenie czyni mistrza. Poza tym brak seksu nie oznacza, że zachowuję się jak dziewczynka z podstawówki( chodzi mi o chodzenie za rączkę). Są jeszcze pieszczoty, czułość, ciepło:) Moja odpowiedź dla JellyBelly str.4 :)

Gość Evilucifer
Beznazwy - eee tam nudno. to by było za proste. może jestem laikiem, ale jakbym miał postawic pieniądze, to bym obstawiał lęki i frustracje. btw - widac,że z polskiego byłaś dobra - jesteś pierwszą od wielu postów osobą która pisze "frustracje" a nie "flustracje" ( a to takie małe podlizywanko, proszę nie analizuj tego:) )

Gość fiedmannn
To rzeczywiscie swiadczy o tym ze byla dobra z polskiego hahhahaha

Gość Evilucifer
Enfant Terrible - motyw o roli orgazmu - to by był piękny temat na maturę ustną

Gość Ale najważniejsze jest
Evil - może być, że byś nawet wygrał. Nie byłby to pierwszy PP (Prawik Prawnik) cierpiący z powodu Lęku Przed Vaginą.

Gość PANpsycholog
NIE ODPISAŁEŚ MI AUTORZE! BYŁEŚ ZAJĘTY PISANIEM POD NICKIEM sa takie kobiety :-D

Gość Evilucifer
Ale najważniejsze jest - wybacz, troche się nie wstrzeliłaś w temat

Gość fiedmannn
hahha a o co zaklada ze to nie ja? Nie odpisalem bo nie mam zamiaru odpowiadac na durne pytanie, miales swoja szanse, zadales pierwsze pytanie, sugeruajc odpoowiedz bledna.

Gość mareaka
Autora watku, studenta Yale latwo mozna znalezc na FB... ocencie jego wyglad....

Gość PANpsycholog
Mam swoje źródła że w tym wątku PISAŁEŚ POD KILKOMA NICKAMI!

Gość fiedmannn
Nie pisalem pod nickiem są takie kobiety a o to mnie posadziles.

Gość zdfas
Jakie zdjecie na FB, nie dziwie sie ze autor ma takie poglady

Gość Evilucifer
dajcie linka:P

Gość PANpsycholog
Pisałeś pod nickami złożonych z przypadkowych liter :-D ha ha proszę o link profilu tego osobnika fb :-)

Gość fiedmannn
Umysl scisly i nie moze znalezc linka hahah

Gość Evilucifer
aż takiej ochoty ogl adac twój ryj nie mam żeby samemu szukac. "ludzie naprawdę inteligentni są zazwyczaj leniwi" - teraz ty pokaż swój umysł humanistyczny i powiedz z kogo to cytat:D przy okazji - wiesz, że to,że nie rozumiesz matematyki nie czyni cie od razu humanistą?

Gość PANpsycholog
PASZTET W CHOOJ!

Gość fiedmannn
A kto powiedzial ze nie rozumiem matematyki? Mozna prosic o cytat?

Gość Evilucifer
nie pros o cytat tylko od razu o link do artykułu wikipedii:D

Gość fiedmannn
Przeciętny ankietowany na pytanie, czy kobieta powinna piastować stanowiska przeznaczone do niedawna wyłącznie mężczyźnie, odpowie twierdząco. Zapytany nieco inaczej: czy jego żona, córka, matka powinna pracować (nawet za poważne wynagrodzenie) jako górnik, rzeźnik, alfons czy szambiarz - popuka się w czoło. Dlaczego? Bo to kobiecie nie przystoi. Więc jednak! Szarańcza Plaga zdeterminowanych kobiet rozszerza się na wszelkie znane światu zawody. Można je spotkać w urzędach, barach, na stacjach benzynowych, wojsku, policji, na uniwersytetach, rajdach samochodowych, w sądach, przychodniach.. etc. Wszędzie też gdzie się pojawiają - niszczą. Skandaliczne stwierdzenie? Skądże! Gdy nie zajmują się nauką czy szeroko pojętą kulturą - niszczą siebie (swoją kobiecość); gdy zaś zajmują się (zawodowo) nauką czy kulturą - zaniżają ich poziom, przez co niszczą ludzkiego ducha. Fakty mówią same za siebie: 1. Nauka: Niemal wszystkie przełomowe odkrycia w dziejach ludzkości dokonywane są przez mężczyzn. Żadnego Lorentza, Newtona płci pięknej. 2. Poezja: dziś w większości pisana przez kobiety - upada. Żadnego Baudelaira, Poego. 3. Literatura: żadnego Dostojewskiego, Goethego.. Wybitna literatura nie wyszła nigdy spod kobiecego pióra. 4. Malarstwo: żadnego Dalego, Malczewskiego (propozycje współczesnych malarek są dodatkowo antysztuką). 5. Muzyka: żadnych wybitnych kompozytorek. Żadnego Mozarta, Beethovena. 6. Filozofia: brak kobiet geniuszy. Żadnego św. Tomasza z Akwinu, Bierdiajewa. Reasumując: świat nie rozwija się dzięki kobiecie - i to jest FAKT. Ten świat jest światem mężczyzn. Oni go kształtują, przerabiają, upiększają. Geniusz męskich dzieł daje nam wszelkie dobra kultury, nauki, techniki. Dla kobiet z dawnych epok było to oczywiste. Dziś, niestety, stwierdzenie faktu jest równie niewygodne, co niewykonalne bez podniesienia się tumultu wśród płci pięknej. Kobiecie bowiem tak głęboko zakorzeniono, że musi się realizować w rywalizacji, że gdy stwierdzamy li tylko fakty - godzimy w jej dumę własną. Zresztą, zauważmy: plaga kobiet ma jedną cechę wspólną - poczucie misji, chęć dorównania mężczyźnie, które tyczy się jednak wszelkiej działalności związanej z rozumem. Zaprośmy kobietę do przerzucania łajna.. Dlaczego tak się dzieje? Kobieta ma kompleks "bycia głupszą" od mężczyzny, co jest dla niej synonimem "mniej wartościowej". Mężczyzna zaś nie ma kompleksu "bycia mniej uczuciowym", "posiadającym mniejszą wrażliwość", czy "o wiele słabszą intuicję". Dlaczego? Właśnie dlatego, że jest mądrzejszy. ROZUMIE, że różnorodność jest szczęściem ludzkości. Cóż by nam było po świecie geniuszy bez delikatności i piękna, jakie niesie kobieta? Cóż by było po zdobyczach rozumu, gdyby nie było dla kogo zdobywać? Kobiety dają mężczyźnie chęć tworzenia. To one są muzami, one wymuszają na mężczyznach współzawodnictwo. Gdyby nie kobiety, mężczyzna niczego by nie dokonał. Nawet Adam. I w tym tkwi niepowtarzalna siła płci pięknej, jakiej nie zdobędą żadną pracą. Rywalizacja i równanie do mężczyzny jest piramidalnym nonsensem! Miejscem kobiety jest dom. Dobra literatura, poezja (pisana przez mężczyznę), ukochane dziecko. Tam może się rozwijać, tam realizować i stamtąd zmieniać świat. Wzór? Współczesne kobiety muszą się uczyć kobiecości. Zbyt je pochłonęła rewolucja obyczajowa, każąca im w imię wolności palić staniki, nosić spodnie i zachowywać się jak mężczyzna. Zapomniały, że różnice pomiędzy płciami, które starają się zniwelować (bo zlikwidować się ich nie da), są właśnie dla nich korzystne. Straciły wrażliwość. Zauważmy, iż zupełnie nie liczą się dziś cechy czy przypadłości, które sprawiają, że to wśród kobiet jest więcej przypadków kontaktów z Boską rzeczywistością, że to one częściej otrzymują dar wizjonerstwa, obcowania w codzienności z ukazującym się im Jezusem, czy Matką Boską. Cóż.. W naszych czasach nie przyznajemy się głośno do Boga, a wszystko, co w sposób nawet pośredni się z Nim łączy, jest niepoprawne politycznie. Więc cóż feministce po Fatimie, Gietrzwałdzie? Cóż po św. Faustynie, św. Brygidzie, św. Katarzynie ze Sieny? Matkę Teresę jeszcze można "uznać", bo była "normalna", nie plotła trzy po trzy o jakiś wizjach z Chrystusem, a pomagała chorym i potrzebującym. Dalej: postawa (trzynastoletniej wówczas!) św. Jadwigi królowej, która poświęciła miłość do Wilhelma Habsburga, dla małżeństwa z o wiele starszym Władysławem Jagiełłą, by dopomóc w chrzcie Litwy, jest dziś dla kobiet niezrozumiała. Dziś liczy się "wyzwolenie spod jarzma narzuconego przez mężczyznę". Dziś wzorem do naśladowania dla dziewczyn jest Doda Elektroda, całkowicie "wolna". I wpędzają się w poczucie niższości, zapominając (nie wiedząc?) o darze, jaki otrzymały, ponieważ go nie dostrzegają. A dar ten ma wpływ na całe życie kobiety, dając jej absolutną przewagę nad mężczyzną. Nie jest to przewaga inteligencji, ilorazu IQ, a intuicji. Kobiecie łatwiej jest okłamać niż być okłamaną, szybciej i trafniej rozpozna nastrój drugiej osoby; przeczuje, że coś złego się wydarzy. Z natury bowiem, czy tego chcemy, czy nie, jesteśmy matkami, które muszą się domyślić powodu płaczu swojego dziecka. Przewaga kobiety nad mężczyzną tkwi jeszcze w jednym: oni są bardzo podatni na urok kobiety. Przysłowiowe "okręcenie wokół palca" nie ma źródła w naszej błyskotliwości, inteligencji, bystrości czy niewiarygodnej mocy rozumu (to czasem nawet przeszkadza), a w KOBIECOŚCI. Dla naiwności, jaką w nas widzą, dla zachwytu z ich dokonań zdolni są przenosić góry. Nasza słabość i czułość sprawia, że mężczyzna głupieje. Staje się dumnym samcem walczącym z całym złem tego świata dla naszego dobra. Niegdyś kobiety zdawały sobie sprawę, że w tym właśnie tkwi ich siła i chętnie to wykorzystywały. Władały niejednym królestwem, kierując swoim mężem. Dziś kobiety żądne władzy, sięgają po nią upodobniając się do mężczyzn. Czyli - motywując ich do walki z kimś, kogo powinni na rękach nosić przez kałuże, do którego nóg padać z miłości! Dawniej kobiety (oczywiście koloryzując) dzieliły się na święte i władające (z wyrachowaniem wykorzystujące mężczyznę do swoich celów). Dziś dzielą się na pracujące w imię idei równouprawnienia oraz na pracujące z konieczności, jaką niesie idea równouprawnienia. Jedne cierpią, nie mogąc dorównać mężczyźnie, drugie - nie mogąc pozwolić sobie na luksus bycia pełnoetatową matką, żoną, czy muzą.. Nie jesteśmy, drogie panie, geniuszami - i całe szczęście! Jesteśmy kobietami - tym, co zostało stworzone, by być upiększeniem i ostoją dla geniusza! Nie rozumiemy, że posiadanie mniejszego IQ nie świadczy o mniejszej wartości osoby? Nie? No właśnie..

szowinista ;] i Ty sie dziwisz, ze od Ciebie kobiety odchodza? Jak chcesz zeby w domu siedziala i czekala az wrocisz z pracy zeby podstawic Ci obiad pod nos a potem 5cio minutowe bzykanie w pozycji misjonarskiej to wspolczuje Twojej przyszlej zonie. Aha tak btw to nie jest szacunek.

Gość Ale najważniejsze jest
Aha, jasne...To teraz obetrzyj smarki z nosa, popraw okulary i przyznaj, że koleżanka z klasy cię wyśmiała, kiedy jej zaproponowałeś kino.

Gość fiedmannn
Nie jestem autorem tego tekstu, Gdybys czytala uwaznie to by zauwazyla ze autorem jest kobieta

Gość fiedmannn
A kto tu mowi o pozcji misjonarskiej? Niekazdy ma takie udodobania jak TY

Tak, ale propagujesz takie myslenie. Nie wiem kim jest ta kobieta, ale chyba masochistka, ktora lubi byc traktowana jak maszynka do prania, sprzatania, gotowania i seksu. Kiedys kobiety MUSIALY zyc w takim spoleczenstwie, ale zauwaz, ze same sobie wywalczyly wszelkie prawa, nic im nie zostalo dane na talerzu. Kiedys nie mogly nawet chodzic do szkoly - stad faceci byli wtedy wynalazcami itp - teraz to sie zmienilo dziewczyny lepiej radza sobie w szkole niz chlopaki, o osiagnieciach naukowych takich jak pierwszy na swiecie przeszczep twarzy, ktory byl wykonany przez kobiete juz pisalam.

Gość anime
ale wy się nudzicie