Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość Evilucifer
"a przyspisy z Wikipedii mozna spotkac np w pracach habilitacyjnych cyzli juz pracach naukowych" - taki teraz poziom studiów:( Beznazwy - sorry, ale powszechnie wiadomo, że psychologia należy do tzw. wydziały zabaw i rozrywki

Gość O jaaaaaa
jak czytam wypowiedzi autora to myśle o tym jak dobrze że mój facet taki nie jest... Mam 20 lat, 4lata jestem z facetem... Jest nam cudownie pod każdym względem. I w życiu i w łóżku:-) nie mamy ślubu i nie planujemy w najbliższym czasie, nie stać nas narazie... Ale za to bardzo bardzo sie kochamy:-) czy jest coś złego w naszej relacji? Czy nie szanujemy się? Czy ślub jest nam niezbedny...?? Ja czuje się szczęśliwa. Fizyczna bliskość jest częścią naszej miłośći:-) a czy Ty autorze czujesz się szczęśliwy? Powiedz co jest nie tak w moim związku?

evil ok, ale CO TY studiowales? Powszechnie wiadomo, czyli skad? Nie studiowales - nie wiesz, wiec nie dyskutuj na ten temat.

Gość fiedmannn
Dla niego zapewne normalnymi studiami sa kierunki scislem. To jest tzw "umys scisly" ktory nie potrafi napisac poprawnego zdania po polsku.

fiedmannn nie wiem na jakiej uczelni studiujesz, ale chyba na Wyższej Szkole Czarów i Magii , jesli mozna podawac WIKIPEDIE jako źródło rzetelnej wiedzy :D:D:D mnie by chyba profesor za drzwi wyrzucił, gdybym przyszła z czyms takim

Gość fiedmannn
Pisalem na czym studiuje. Twoj profesor najwidoczniej jest troche zacofany, sa i tacy.

Gość Dobraaaa
jak czytam wypowiedzi autora to myśle o tym jak dobrze że mój facet taki nie jest... Mam 20 lat, 4lata jestem z facetem... Jest nam cudownie pod każdym względem. I w życiu i w łóżku:-) nie mamy ślubu i nie planujemy w najbliższym czasie, nie stać nas narazie... Ale za to bardzo bardzo sie kochamy:-) czy jest coś złego w naszej relacji? Czy nie szanujemy się? Czy ślub jest nam niezbedny...?? Ja czuje się szczęśliwa. Fizyczna bliskość jest częścią naszej miłośći:-) a czy Ty autorze czujesz się szczęśliwy?

żeby nie umysły ścisłe to bys mógł swoje żale kotu przedstawiać, a nie wygodnie na laptopiku przez internet na całą polskę. Jak gardzisz umysłami ścisłymi to pogardź tez komputerem i internetem!

Gość fiedmannn
Nie, nie czuje sie w pelni szczesliwy. Sklamalbym gdybym tak napisal.

zacofany? u nas jak podasz zrodlo z wikipedii to znaczy, ze sie za bardzo nie starales i masz obnizona ocene - ogolnie profesorzy nawoluja zeby szukac info w oryginalnych publikacjach.

Gość fiedmannn
Ja nie gardze umyslami scislymi tylko umyslami scislymi ktorzy gardza humanistami. Subtelna roznica

Gość fiedmannn
Jesli obnizaja Ci ocene za takie cos to tylko swiadczy to o poziomie obnizajacego.

Gość O jaaaaaa
Ale powiedz co jest nie tak w moim związku??

dokladnie, swiadczy o wysokim poziomie inteligencji :o czy Ty wiesz, ze na wikipedie KAZDY czlowiek moze wpisac artykul? Mozesz tam znalezc wiele nieprawidlowych informacji.

Gość fiedmannn
To ze nie ma w nim Boga.

Gość fiedmannn
czy Ty wiesz, ze na wikipedie KAZDY czlowiek moze wpisac artykul? Mozesz tam znalezc wiele nieprawidlowych informacji. A czy Ty wieesz ze masz takie cos jak umysl by z niego korzystac i umiec odsiac prawdziwe info o nieprawdziwego?

chyba się domyslam, o co ci chodzi... Poszedłes na randkę w nieupranych gaciach. Potrzebowałeś wymówki, żeby draski nie pokazać jak sie laska zaczęła dobierać i palnąłeś cos na poczekaniu o seksie po ślubie. Teraz brniesz dalej w temat, ale nie tędy droga. Upierz gacie, idź na randkę i nie czepiaj się wszystkich dookoła.

Mozesz to zrobic jedynie porownujac info z wiki z info z ksiazki, raportu itp. Wtedy rownie dobrze mozesz uzyc oryginalu jako referencji. Ty masz jakis dar przewidywania? Wrozka jestes?

Gość fiedmannn
chyba się domyslam, o co ci chodzi... Potwierdzasz to ze myslenie nie ejst twoja najmocniejsza strona. Ale cwicz, trening czyni mistrza

tak, jestem pewna, ze na Yale nie czyta sie ksiazek tylko wiki caly dzien (;

Gość fiedmannn
Uniwesystet Yale nie znajduje sie w Yale. Widac ze nie masz zielonego pojecia o tej uczelnii

Gość fiedmannn
Studenci Yale nie czytaja tylko ksiazki....

Gość Dobraaaa
Wiesz co, wierze w Boga...I to Bogu dziekuje za mojego chłopaka, za szczeście, za miłość...

Gość Ale najważniejsze jest
Kolego, autorze...rzekomo humanisto...Przejrzyj jeszcze raz swoje wpisy, ze słownikiem w garści. Piszesz, jakbyś miał drgawki epilepsyjne.

Gość fiedmannn
Wierzysz w Boga ale nie masz go za Boga skoro uprawiasz seks przedslubny

Gość fiedmannn
Tak, studenci Yale czytaja wp oraz inne portale. Studenci Yale nie ograniczja sie do jedynie slusznych zrodel...