Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość Ale najważniejsze jest
Enfant Terrible - on pracuje nad nawracaniem grzesznych niewiast na kafe;)

czyli potwierdzasz, ze zrodla, ktore podajesz nie tylko na forum, ale takze na uczelni sa nieslusze tak? :)

fiedmannn Tak, studenci Yale czytaja wp oraz inne portale. Studenci Yale nie ograniczja sie do jedynie slusznych zrodel... Widac wciaz jeszcze nie odrobiłes solidnej amerykanskiej lekcji :O

Gość fiedmannn
ehhhh, nie rozumoiesz pojecie jedynie slusznych zrodel... a mialem Cie za srednio rozgarnieta niewiaste...

Gość fiedmannn
Widze ze plec akurat w tym przypadku nie jest bez znaczenia...

o nie :( szkoda a, ja Cie mialam za kompletnie nierozgarnietego, sfrustrowanego, upartego, niezbyt inteligentnego prawika i do tego klamce ^^ szkoda, ze nam nie wyszlo :(

Gość Ale najważniejsze jest
No i wyszło szydło z worka - a dokładnie wyszedł w rzyć kopany szowinista:( Przepowiadam ci wieczystą samotność, bucu.

Gość fiedmannn
ja Cie mialam za kompletnie nierozgarnietego, sfrustrowanego, upartego, niezbyt inteligentnego prawika i do tego klamce ^^ Nieiwele sie pomylilas....

Chodzi mi o to, ze jakbys naprawde studiowal to bys wiedzial, ze w pracach na zaliczenie, egzaminach na uczelni podajemy tylko SLUSZNE zrodla wiec sam sobie przeczysz. Skoro strony internetowe nie sa slusznymi zrodlami to gdzie Ty je podajesz? I zdajesz niby? Masz dobre oceny?

Gość Dobraaaa
Nie chodzę do kościoła, nie ufam watykańskiej mafii... Wierze w Boga jako stwórce. Potrafię kochać i być kochana.

Gość fiedmannn
Zaraz sie dowiem ze jest podobna ilosc inteligenythc mezczyzn co inteligentych kobiet..

Gość fiedmannn
Nie rozumiesz w ogole pojecia jedynie slusznych zrodel...

Gość Evilucifer
ma dobre oceny bo pewnie też studiuje psychologię, albo inną - logię:D

Gość fiedmannn
Evilucifer - pochwal sie co Ty studiujesz. Slucham

Mowil, ze studiuje prawo A od Ciebie Evil dalej czekam na odpowiedz - co ty niby studiowales madralo? Bo juz 2 razy pytalam i odpowiedzi nie dales.

Gość Evilucifer
fiedmannn - nie pochwalę się , bo po co? - wszak na poparcie swoich słów i tak nie mam linków do wikipedii, a skan indeksu pewnie i tak nie byłby wiarygodnym źródłem:D

Gość fiedmannn
Tak zacny kierunek studiujesz ze az sie nie chcesz nim pochwalic, ciekawe....

Jak sie wstydzisz swojego kierunku to nie wypowiadaj sie na temat innych :) Szczegolnie jesli nic o nich nie wiesz.

Gość fiedmannn
Jedynie slusznie zrodla to okreslnie sarkastyczne. Zwolennik SLD moze tak powiedziec np o Radiu Maryja czy tez Naszym Dzienniku

Gość fiedmannn
Beznazwy to jest typowe dla duzej czesci studentow kierunkow "scislych" Ignoranctwo to ich drugie imie

Gość Evilucifer
Beznazwy - no dobra już się tak nie irytuj : psychologia ważna nauka, za parę lat pewnie sam będę Ci płacił ciężkie pieniądze za wizytę, więc dziś chcę sobie odbic pisząc głupoty nt Twojego kierunku

Gość PANpsycholog
UWAGA! UWAGA! Mam pytanie do autora... Czy Twoi rodzice się rozwiedli? Jestem w 95% przekonany że tak.

Gość fiedmannn
Chyba nie pochwali sie swoim kierunkiem, moze nie moze znalezc w gogle zadnego....

Gość fiedmannn
Nie, moi rodzice sie nie rozwiedli. Jak zwyke pudlo, trzymacie rowna forme co mnie dziwi zwazywszy na wasza wiedze a raczej jej brak

Gość Evilucifer
friedmann - no nie mogę Beznazwy - udowodnij,że czegoś się na tych studiach nauczyłaś i odpowiedz mi : czemu straciłem 2 godz życia na zaglądanie na ten temat?:D :P

Do kierunkow scislych nic nie mam. I chocbys studiowal nawet i medycyne - to poprostu inna dziedzina niz moja i nic mi do tego, jedyne co mam z nia wspolnego to uklad mozgu, genetyka i psychofarmakologia bo tego tez troche mam. Chcialam tylko zaznaczyc, ze jak czegos nie studiujesz to nie dowiesz z pierwszej reki jak wyglada ten kierunek :)

fiedmannn Jedynie slusznie zrodla to okreslnie sarkastyczne. Zwolennik SLD moze tak powiedziec np o Radiu Maryja czy tez Naszym Dzienniku Achhh, sarkastyczne... Tylko ze nie ma co wykrecac sie sarakzmem, jesli piszesz wierutne bzdury. W necie jest wszystko - to co jest nauką , to co zweryfikowane, to co jest publikowane jako prace naukowe, wyniki badan to sa źródla, na których mozna sie opierac, nie wikiczy marne artykuliki na portalach typu wp. I tak to sa jedyne "słuszne źródła" ( bez sarkazmu)

No coz na ten temat moze byc wiele teorii ;) Np masz jakies ukryte leki, ewentualnie cos Cie bardzo denerwuje i uzywasz wypowiedzi w tym temacie aby wyladowac swoja frustracje poprzez dogryzaniu mi - jako mechanizm obronny :) A byc moze poprostu....jest Ci nudno? :)

Evilucifer friedmann - no nie mogę Beznazwy - udowodnij,że czegoś się na tych studiach nauczyłaś i odpowiedz mi : czemu straciłem 2 godz życia na zaglądanie na ten temat? Ja , ja :D 1. nudziło Ci sie, 2. nie znalezłes iekawszego tematu 3. zaciekawił Cie motyw o roli orgazmu :P