Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala malowana mimi!

podroż z paniusią!

Polecane posty

Gość w 100%
przecież nawet jej nie znasz. może nie będzie tak źle🖐️

Gość zdemaskowanaankahanka
u łaaa. . . no to naprawdę nie ciekawie. dobrze,że na dwa samochody.;)

tez tak mialam - Ty o niej "paniusia, solara" a ona o Tobie pewnie "zaniedbana, szara mycha, vel matka polka" :P

Gość smutek i samotnośc
byłam niedawno w parku w Bałtowie. chodziliśmy tam długo, wiadomo, a niedaleko nas kręciły się takie dwie paniusie na niebotycznych obcasach, ciągle się na nie natykaliśmy. Mój Boże, jaki to był pocieszny widok, jak im się te nożęta odziane w leginsy wyginały na wszystkie strony na tych nierównościach :D

no właśnie. nie ma co oceniać. ja też myślałm "PANIUSIA" weszliśmy na salę,gdzie odbywała się impreza,oni już tam byli. złapał ja pod rękę,przedstawił "moja żona -Oleńka" ona na niego takie spojrzenie,nie z tej ziemi a on "przepraszam,moja żona Aleksandra" po czym zaczęła się śmiać,uśmiechać, cześć Ola jestem -podała rękę tak zdecydowanie,widać kto tam przewodzi. no nic ,myślę sobie kobieta bluszcz-opętała swojego faceta i koniec. a tu nie. okazała sie bardzo fajna. naprawdę.;)

Gość smutek i samotnośc
powiedzcie mi szczerze: jak myślicie: czy taka pusta panienka, ale taka naprawdę pusta, taka tipsy i solara, zdaje sobie z tego sprawę (że jest pusta)? i obawia się spotkania z przypuśćmy, tą szarą myszką? że wyjdzie na idiotkę przy niej?

Gość rtree
boszee coza pusta autorka, nigdy nie rozmawiala z kobietą a już jej taka ocene wystawila że heeyaaa, kurbna od to polska zawisc :o

Gość tez tak mialam
nie no wiesz ja na podroz dresik co by mi bylo wygodnie ona patrzyla tak na moje buty jakby chciala powiedziec pozycz bo mnie nogi bola a ze jestem kobieta na luzie i do wszystkiego podchodze normalnie to mialam ubaw. po jakims czasie sama przyznala ze mogla inne buty zalozyc. tak wiec autorko glowa do gory nie bedzie tak zle.

"a ze jestem kobieta na luzie i do wszystkiego podchodze normalnie to mialam ubaw" Ona podchodzi nienormalnie :D Proponuję Wam zająć się sobą i patrzeć na siebie a nie na innych, bo do tego jesteście pierwsi ale samokrytyki za grosz :classic_cool:

Gość ale wstyd co robić
"powiedzcie mi szczerze: jak myślicie: czy taka pusta panienka, ale taka naprawdę pusta, taka tipsy i solara, zdaje sobie z tego sprawę (że jest pusta)? i obawia się spotkania z przypuśćmy, tą szarą myszką? że wyjdzie na idiotkę przy niej?" wydaje mi się że nie zdaje sobie z tego sprawy

Gość smutek i samotnośc
Szopenowa, jak to samokrytyki za grosz? a jakich jest tu najwięcej tematów? jestem nieudacznikiem, przegrałam życie...

Gość lala malowana mimi!
ja tylko tak o niej slyszalam zobaczymy jaka jest naprawde. dzwonilam do niej i umowilam sie na jutro!

Gość smutek i samotnośc
to co ma w głowie taka paniusia? ciekawi mnie to.

Gość smutek i samotnośc
lala malowana, ciekawa jestem, jak będzie. opowiesz?

"Szopenowa, jak to samokrytyki za grosz? a jakich jest tu najwięcej tematów? jestem nieudacznikiem, przegrałam życie..." U niektórych nadmierna samokrytyka jest wręcz niezdrowa, a u innych występuje jej kompletny deficyt :P

Gość ja nie rozumiem jednego
Jak Wy chcecie jechać jednym samochodem w 6 osób plus bagaże? Macie bardzo duży samochód chyba... Ja bym ocipiała z obcymi ludźmi w samochodzie.

pewnie,że tak. nie wolno nikogo oceniać. autorko ;zadzwoń do tej kobiety,zapros na kawę, pogadajcie,ustalcie,poznajcie sie. Przecież nic nie tracisz.

no widzisz, super,że wyszłas z inicjatywą. zobaczysz,jeszcze się polubicie. to pewnie taki stereotyp.;)

Gość lala malowana mimi!
no juz dzwonilam jutro ma do mnie przyjechac. tak jedziemy duzym samochodem sharanem opowiem na pewno

Gość lala malowana mimi!
tez tak mysle jak z nia rozmawiałam przez tel wydawała się miła. też tak myślę że koleżanki mówiąc tak o niej są po prostu zazdrosne. no nic to w końcu urlop mamy odpoczywać.

I tego Wam wszystkim życzę, udanego odpoczynku !;))

Gość lala malowana mimi!
dzięki

Gość smutek i samotnośc
i co? jak tam spotkanie?

Gość lala malowana mimi!
o miło że pamiętasz! dzwoniła do mnie dzisiaj że coś jej wypadło i przełożyliśmy kawę na jutro. napiszę jutro jak było. pozdrawiam

Gość lala malowana mimi!
o miło że pamiętasz! dzwoniła do mnie dzisiaj że coś jej wypadło i przełożyliśmy kawę na jutro. napiszę jutro jak było. pozdrawiam

Gość lala malowana mimi!

Gość lala malowana mimi!
sorry potroiło mi się! :)

Gość hjkhkon
i jak tam spotkanie?

Gość a ona się pewnie zastanawia
jak przetrwa urlop z szarą burą myszą i naburmuszonym kocmołuchem idź babo do fryzjera, na zakupy po jakieś ciuchy i nie marudź.