Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelax333

Dziewczyny jakiego obecnie uzywacie szmaponu i odżywki do włosów?

Polecane posty

Gość Pamelax333

Ja szampon i odżywke L'Oreal elseve do włosow zniszczonych w żołtym opakowaniu (szampon) i odżywke do włosow długich i pozbawionych blasu w różowym opakowaniu. Teraz zastanawiam się nad Pantene wygładzającym lub regenrującym :) włosy mam do połowy pleców, grube, raczej gęste lecz nie jakoś bardzo, farbowane na ciemną czekoladę :) jedyna moja stylizacja to czesanie oczywiście i prostowanie lecz prostuje jakos 2x w tygodniu lub czasem nawet raz. Teraz planuje kupić metalową lokówkę :)

Gość ja ma długie włosy rozjasniane
i używam szamponu 7 olejów receptura królewska.... odżywki nie potrzebuje, włosy błyszcza jak "psu jajca" :P i sa bardzo zdrowe jak na rozjaśnione prawie do pasa...

Gość Prinzesska27
Czarnego Gliss kura i maseczke sp...

Od wielu lat tylko Pantene, różne rodzaje. Jedynie ta nowa seria szamponów, które niby nie obciążają włosów, bo po nich włosy mi się bardzo przetłuszczają i nawet po kilku godzinach mogłabym znowu umyć. Po każdym innym szamponie mam problem z rozczesaniem włosów.

Gość Pamelax333
ja szukam czegos co nada im mocny blask

Gość kika00
ja głównie szamponu do suchych,lamliwych,bardz przetłuczajacych sie włosów,badz bez objetosci z garniera:) a odrzywki to z Joanny cos pisze ze cos babuni tak jest,ale o zapachu mleka i miodu,włosy po niej sa mieciutkie i wygładzone;)

a ja uzywam szamponu ze szpiku konskiego do wypadajacych wlosow a do tego maske z loreala bo ciezko sie po nim wlosy rozczesuja

anja1982 --> Jak się nazywa ten szampon? I czy jest skuteczny? Ja używam odżywki i szamponu z dermeny.

Gość niewymagająca
obecnie szampon Garnier lipowy i odżywke Celia bambusowa

ja zarówno szamponu jak i odżywki aloesowych ( z firmy Forever), szczególnie zadowolona jestem z odżywki, mam bardzo długie włosy, a dzięki niej są bardzo miłe w dotyku :)

Gość veryAnka
Aktualnie stosuję przeciwłupieżowy Pirolam - bardzo dobry kosmetyk, polecam dziewczyny

Gość veryAnka
szampon Pirolam i Amla jako odżywka