Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd brać na to kase??

Ile lat chodzicie w tych samych ciuchach ?

Polecane posty

Gość łukasz21z
ja wymieniam garderobęm jak tylko mnie jamnik zje nogawkem

Gość jkhkhk
ja niestety uwielbiam kupowac nowe ciuchy!!! na przecenach najbardziej:) ale musze sie powstrzymywac bo inaczej szafa by mi sie nie zamkneła:) mam kilka ciuchów co w nich juz nie chodze albo zakładam je bardzo sporadycznie na zasadzie " jak już tu są to raz na rok bym je założyła". Nie mam np. żadnej spódnicy bo nie chodzę w nich gdyż źle wyglądam (tak mi się przynajmniej wydaje) klasycznych szpilek tez nie mam bo nie potrafie w takich butach chodzić a nie kupuje rzeczy niewygodnych i niepasujących do mojej figury.

Gość gość
Nie szata zdobi człowieka. Ważne, by czysto, schludnie, a przede wszystkim w głowie było poukładane jak należy

niektóre rzeczy mam od gimnazjum, czyli ile tam? 8 lat? ale w tych raczej tylko po domu, a tak to generalnie moje ubrania trzymają się spokojnie 5 lat. bielizny oczywiście tak długo nie noszę:-P

Gość vretfre
jakieś 4 lata temu kupiłam sobie taki żółty oczojebny żakiet. Mało w nim chodziłam bo był trochę przymały ( zastał tylko najmniejszy rozmiar) i ciągle sobie obiecywałam że do niego schudne to w końcu go założę no i tak sobie wisiał w szafie i czekał aż jest mega niemodny haha i teraz nawet jak by mi pasował to bym w nim nie wyszła bo bym się strasznie czuła. Nie dość że oczojebny to jeszcze sztruks i pogrubia. Sam w sobie jest ładny no ale niemodny a ja nie potrafię w niemodnych ciuchach chodzić źle się strasznie wtedy czuję. nie zebym była jakąś ofiara mody i chodziła w najnowzych kolekcjach no ale sztruksowej marynarki to ja juz nie założę ani np. rybaczek z nadrukiem też nie.

Gość vretfre
spoko ale w poniedziałek ok. bo teraz to ja już spać idę a jutro cały dzień mnie nie ma

Gość kornelia f6tf66
chodzę, dopóki nie schodzę. Dbam o swoje ubranie, mam kurtki, które mają po 13 lat i nadal wyglądają jak nowe :) W tym samym płaszczu zimowym chodzę już szósty rok. Po domu noszę spodnie, które mają już 13 lat. Noszę szalik, który ma 15 lat. Nadal nieźle się trzyma. W szafie mam też bluzę z kapturem, która ma 14 lat :D Nadal wygląda jak nowa. Jaki mam "przepis" na zachowanie ubrań w idealnym stanie? Odwieszam je zawsze do szafy, po noszeniu równo układam na półkach, nie ciskam byle gdzie, ale właśnie są zawsze ładnie poskładane. Staram się kupować ubrania w dobrym gatunku (czasem troszkę przepłacę, ale mam ubranie na lata).

Gość miminoza
a ja własnie nie lubie tyle lat mieć ciuchy, nudzą mi się wole kupić bluzkę za 39 zł i za rok ją wyrzucic i kupic sobie kolejna za 39 zł albo 19 zł na przecenie:) a tak jak wydam 300 zł za koszule to potem mi jej żal wyrzucic a co jak moda się zmieni i taki kołnierzyk to juz siara będzie zakładać. Wywalisz bluzkę za 300 zł?! nie bo szkoda a za 39 zł wywalisz bez żalu.