Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panterka_2608

Szkoły policealne TEB! Ile się placi miesiecznie za Technik uslug kosmetycznych

Polecane posty

Witam serdecznie tak jak w temacie bardzo mnie interesuje koszt w skzole TEB na kierunku Rechnij uslug kosmetycznych. Wybieram sie do skzoly do Olsztyna i zastanawiam sie jaka szkole wybrac. Zak jest bezplatny , AP placi sie jakos ponad 100 zl z tego co wiem a w TEB nie mam pojecia pomozcie !!

Gość wiem kto mnie zabił
kurwa nie idzcie wszystkie na kosmetyczkę bo kurwa znowu przesyt tym będzie :o

o wow to sie cenia. z Tebu jednak zrezygnuje bo jednak 290 na miesiac to duzo. takze chyba zostaje albo bezplatny żak albo Ap ale nie mam pojecia co wybrac ;/

Gość dfgtrhr
a nie wiecie ile sie płaci za zaoczne studium Profesja?

W żaku jest bezpłatnie > A są jakieś ciekawe kierunki? Np. asystentka stomatologiczna.

co ty dziewczyno nie marnuj czasu na te szkoły!!!! Chcesz całe życie pryszcze ludziom wyciskać???????/

z tego co wiem to tylko wybrane kierunki w żaku są bezpłatne ;) akurat technik usług kosmetycznych jest za free

Gość dfgtrhr
kurcze ciekawe ile optyk zaocznie:-O tak mi zalezy ech

w moim regionie akurat jakoś kosmetyczek potzrebują ostatnio i sama się zastanawiam, ale też opcja jest że nim to skończę ów popyt też się skończy :-O

A ja chciałabym iść na asystentkę stomatologiczną, ale bezpłatnie gdzieś nie wiecie czy jest coś takiego?

kosmetyczka do dobry zawód tylko trzeba mieć zamiłowanie do tego :) zawsze można ukończyć tą 2-letnią policealną i zacząć nową na nowym kierunku :)

Takze mysle ze kosmetyczka to dobey zawod. Tym bardziej ze planuje po skonczeniu skzoly otworzyc wlasny zaklad( z kims na pol). nawet jak sie jest w domu zawsze moze przyjsc ktos kto am slub komunie studniowke itp i potrzebowac makijazu paznokci czy maseczki:) wazne aby zorbic jeszzcze dodatkowo pare kursow porzadnych i miec dobey sprzet tzn kosmetyki w zanadrzu:) a pieniazki zawsze sie dorobi przez pare minut

Gość panna_filifionka
teraz TEB ma taką promocję, że jak się rekrutujesz na kierunek technik usług kosmetycznych to dostajesz tablet na czas nauki - możesz sobie sprawdzić tu: http://epakiet.teb.pl . według mnie fajna opcja i na pewno argument na plus za TEBem ;)