Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noniestety

Rok udawania, że nic do niego nie czuję. Dzisiaj piję i zakończę ten rozdział

Polecane posty

Gość LolaLubaszowa
Nikt nie interesuje sie losem starszej pani :D 🖐️ :D

LolaLubaszowa, dajesz, opowiadaj ;) "hooy mu w d**e temu facetowi skoro gada, ze mu zalezy na wasze przyjazni, co za n00b i lamer z niego, zeby takie pie**oly gadac kobiecie i nie spodziewac sie ze ona do niego cos po/czuje. " No w sumie :O Ale ja wiem, że to moja wina :O Wiecie co głupiego zrobiłam? Spojrzałam właśnie na ich zdjęcia. Ona całkiem dobrze na nich wygląda, dobrze ubrana, chyba ładna... On nie jest żadnym Adonisem... Nie ma to jak się dobić

Jeszcze spotkasz kogoś i się naprawdę zakochasz. Wtedy zobaczysz co to jest prawdziwe uczucie:)

,,Jeszcze spotkasz kogoś i się naprawdę zakochasz. Wtedy zobaczysz co to jest prawdziwe uczucie" Swieta prawda

Gość masakryczna palma
kobiety, dlaczego tak czesto poswiecamy czas na beznadziejnych facetow? dlaczego wydaje nam sie ze w nich cos widzimy? ja wiem dlaczego... bo za nisko cenimy siebie! musimy uwierzyc we wlasna kobiecosc, nabrac sil, wyprostowac plecy, uniesc glowe do gory i usmiechnac sie do samych siebie, a potem nie tracic wiecej czasu na zalosnych kolesi i dac sie poderwac jakims fajnym facetom z wyzszego levelu. :classic_cool:

Danielu co Ty mówisz? Istnieje tylko trzeba trafić na swoją połówkę:D

Gość LolaLubaszowa
No oki... zatem... nie jestem w stanie przemoc sie ze wzgledow wlasnie? obyczajowych? jakich? by spronbowac znajomosci/zwiazku z facetem po rozwodzie, dzieciatym, ktpry nieomal jest moim sasiadem... On zachodzi juz prawie rok... Ja bylam szczera,a on powiedzial, ze da mi czas, moze cos sie zmieni:O

Gość LolaLubaszowa
Noniestety,,, ja juz tez nie wierze po moich doswiadczeniach..... mam cos nie tak z osobowoscia chyba:O bo z uroda i wygladem wszystko OK :O

LolaLubaszowa pamiętaj że czas na nas nie czeka. Szczęścia trzeba szukać,samo nie przyjdzie.

Facet po rozwodzie moze byc madrzejszy, bardzie doswiadczony i elastyczny niz wielu wielu innych jak malzenstwo rozpadlo sie z winy kobiety.

Gość LolaLubaszowa
Mariko, on mowi dokladnie to samo, ze szczesciu trzeba pomoc. a ja kurde fajna babka jestem, tylko zapracowana mocno i wiecznie wsrod bab sie obracam... ;);D

Gość LolaLubaszowa
Daniel... roznie to bywa... na dwoje babka wrozyla... wiem dlaczego doszlo do rozwodu... jestem sasiadka ... troche widzialam... ale wiem tez jak to wyglada teraz... ona jest obecna... ze wzgledu na dorosle juz w zasadzie dzieci, ale jest... a ja chyba nie dojrzalam emocjonalnie do takich ukladow.. :(

Też jestem zapracowana. Ale nie dam się:) Dla siebie i swojego szczęścia zawsze znajdę czas:)

Gość LolaLubaszowa
Daniel... ;porzadny na tyle na ile go znam.. ale wiadomo, ze w zaciszu domowy kazdy pokazuje na co go stac. na tyle go nie znam........ wiem, ze idealow nie ma... pytanie jakie wady jestesmy w stanie zaakceptowac... poza tym ja obawiam sie bardzo realnie tej sytuacji: ja, on , dzieci dorosle (18,19lat) i ona + jej nowy koles:o