Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie i tyle

CZY KTÓRAŚ Z WAS ZASZŁĄ W CIĄŻĘ PRZEZ PŁYN EJAKULACYJNY?

Polecane posty

Gość takie pytanie i tyle

Kochaliśmy się 2x w płodne (dzien i dwa po owulacji) ale nie pozwoliłam skonczyc we mnie bo jeszcze nie :P Teraz sie zasntanawiam czy ktoras z Was zaszla przez plyn ejakulacyjny?

Moja przyjaciółka tak zaszła. Jej synek ma już 2 lata. Stosunek przerywany nie jest antykoncepcją.

Gość gooooo
w tym plynie nie ma na tyle silnych plemnikow aby zajsc w ciaze, sprawdzone madycznie

Gość w lesie na masce
Nie wiem, ja na przerywanym przez pol roku jechalam i w ciaze nie zaszlam. Dopiero jak maz zaczal sie do srodka spuszczac, to po dwoch miesiacach bylam w ciazy. Teraz juz prawie 3 lata na przerywanym i ciazy brak...

Gość gooooo
jak medycznie to pewnie przez naukowcow

Gość you don't know me
ja tak zaszlam. Do 4 miesiaca nie pomyslalam ze to ciaza bo nie wiedzialam ze tak sie da. Synek ma prawie dwa latka.

[zgłoś do usunięcia] gooooo w tym plynie nie ma na tyle silnych plemnikow aby zajsc w ciaze, sprawdzone madycznie srutututu :D:D:D Właśnie, że się da... Ja tak zaszłam :) I to podczas swojego pierwszego razu :)

Gość Dorka;p
ja od 2 lat stosuje przerywany i dzidzia nie ma;p a nawet spuszczamy do srodka i nic... zaczynam sie zastanawiac czy cos czasem nie jest nie tak:( co Wy myslicie?