Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukujaca inspiracjiii

Ksiazki erotyczne

Polecane posty

Czy moze ktos z Was polecic dobre ksiazki erotyczne? Z gory dzieki

Pamiętniki Fanny Hill, Emmanuelle. Bo twórczość Markiza de Sade to chyba trochę zbyt hardcorowe dla zwykłego śmiertelnika. :classic_cool:

Gość I kolejny
Polecam Nagi Lunch jest to bestseller literatury scatologicznej.

Perwersja dzieki Znasz wiecej pozycji?

Książki Anais Nin podobno są fajne, ale nie czytałam, bo nie udało mi się tego nigdzie dostać. Jest jeszcze trylogia Ann Rice o Śpiącej Królewnie, ale jeśli szukasz czegoś łagodne to to też może być momentami zbyt ostre. Więcej grzechów nie pamiętam ;)

Akurat lagodnych nie szukam ;)

To mów od razu. :classic_cool: :p :D Ale w sumie wszystko się nadaje z tego co wymieniłam. ;) A czytałaś już coś wcześniej czy dopiero zaczynasz?

"Dziennik nimfomanki" Tasso - dość ciekawa ;) i moja ulubiona, choć raczej nie typowo erotyczna - "Lolita" Nabokova no i przereklamowana "Samotność w sieci" w której wątek erotyczny to w zasadzie podstawa : )

Czytalam ,,W jego dloniach,, jesli chodzi o typowo erotyczne, Ogolnie uwielbiam ksiazki, ale teraz chcialabym zaglebic troche dzial erotyki.

W jego dłoniach jest dość tematyczne, zabierałam się dwa razy, jakoś nie udało mi się przeczytać. ;) Jeśli lubisz klimaty dominacji i uległości to seria o Królewnie powinna Ci się podobać, chociaż jest tam wiele elementów, powiedziałabym, fantastycznych. To trochę jak bajka momentami. Jest jeszcze seria o Goranach/Goreanach (?) ale chyba jest dostępna tylko po angielsku(może i w kilku innych językach), polskiego wydania chyba nie było.

A... i "Czarodziejki.com" Ewy Egejskiej - ksiazka-reportaz (a wiec autentyczne scenki) z jednego z Warszawskich burdeli - wszystko tam jest - piss, scat, sm, zoofilia. Naprawde pozycja dla ludzi o mocnych nerwach i zoladku :P

Zaraz poszukam Czarodziejek na allegro. Jeszcze sobie przypomniałam o książkach Kasi Kropki: Perwersja Spa pod czerwoną latarnią I coś mi się kojarzy, że kolejna albo już się ukazała albo lada chwila się ukaże, ale tytułu nie pomnę w tej chwili. Do kupienia tutaj: http://kasiakropka-bdsm.pl/index.php

Perwersja mnie ubiegła. fanny hill i pamiętniki jej ;] Cześć Kłamczynio :D

Czarodziejki tez juz czytalam :) ale Kasi Kropki nic nie znam.

No i ja dorzucę coś nietypowego: "Pasjans Erotyczny" Szymona Kobylińskiego. Chyba absolutnie nie do kupienia w księgarni - jedynie w antykwariatach. Nie jest to beletrystyka tylko raczej esej ale pozycja tak wzbogaca słownictwo języka polskiego, podnosi wiedzę oraz ... nakręca, że nie można tego nie przeczytać. K O N I E C Z N E !

320 stron :classic_cool: Nie mogę się doczekać jak książka przyjdzie. :classic_cool: Kamil-kim jesteś? 😴

Gość Bawidamek Hinc
"Dla mnie ta kiażka to dzieło sztuki, a autorka to mistrzyni opowieści o sexie:)Pełna perwersji,ostra i pikantna akcja powoduje,że wszystko czyta sie jednym tchem." http://zaczytani.pl/ksiazka/bawidamek,druk

Czarodziejki.com Ewy Egejskiej Cukiereczek Diablo Cody Migdał. Opowieść miłosna - Nejdma Nierządnicy żywot atłasowy Pamiętnik Fanny Hill Życie seksualne muminków Raz do roku w Skiroławkach Nienackiego Sto pociągnięć szczotką Melissa P. Pamiętnik Nimfomanki W jego dłoniach Marthe Blau Zabawa w miłość Wilgotne miejsca Christina Roche wspomniany już de Sade - klasyka bufetowa to tak na szybko, z pamięci :)

Gość Nocny_Spektator
D.A.F. de Sade - wszystko ;) Mirabeau - Wyznania libertyna Crebillon - Sofa Diderot - Niedyskretne klejnoty Mirbeau- Ogród udręczeń Bataille - Historia Oka, Matka itd. Boccaccio - Dekameron Małgorzata z Nawarry -Heptameron Petroniusz - Satyryki i w ogóle starożytni - Marcjalis, Katullus... H.Miller - ,,Zwrotnik Raka'', ,,Sexus'', ,,Nexus''... Powieść pikarejska Dzieła co niektórych mistyczek itd. Domyślam się, że to są w twoim pojęciu ,,książki erotyczne''. Osobiście żadnej z nich nie zamieniłbym na ,,O miłości'' Stendhala. ;)

Gość MI5
Że co? :D Bocaccio? Diderot? Petroniusz? To może podniecić? Ja może zbyt prosta jestem, ale wydaje mi się, że owszemn mogłabym o tych książkach przegadać wieczor, ale do łóżka to by mnie nie zaciagnely :D

Gość rivera
Napisz teraz do mnie chcę popisać z tobą mój gg45182727

Ja też gorąco polecam książkę "trzy oblicza porządania"jest po prostu cudowna.Inne tego typu to już standardowo "50 twarzy Greya"opinie różne warto przeczytać i ocenić samemu.Coś z erotyki fantastycznej to "rozkosz nieujarzmiona" mi się podobała.Poza tym Polska autorka "na krawędzi marzeń" erotyka ale i pokręcone losy bohaterki sama nie wiem jak ją ocenić.Oprócz tego "ucieczka do edenu" takie trochę sadomaso połączone z romansem.Teraz zabieram się za "80 dni żółtych" opinie różne ale chcę ocenić sama.

Gość 50 twarzy greya
panna traci dziewictwo i ma dwa orgazmy pod rzad:D i w ogle dochodzi na dzwiek greya"dojdz dla mnie" :D nawet gimbusy pisza tu ciekawze ibardziej realistyczne rzeczy niz ta james