Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maybelllinnee

Co oznacza jesli facet mowi ze ma do mnie sentyment?

Polecane posty

Gość maybelllinnee

to slowo kojarzy mi sie z niewyrzucaniem starych zabawek z dziecinstwa;p jak moge to rozumiec? dodam, ze zalezy mi na tym facecie, ale nie chce zapeszac a "sentyment" to chyba za malo. :)

Gość może że ma z
tobą miłe wspomnienia

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Heh, do mnie też kiedyś tak dziewczyna powiedziała, do tej pory nie wiem co miała na myśli :P

To zależy w jakich okolicznościach wypowiedziane.. Może być zarówno wyrazem szczególnego wyznania, jaki i "zbyciem" , czyli odpowiednikiem "Sorry jesteś oki, ale nie chcę z Tobą być". Ale jestem kobietą... A świat naszych "pojęć" może odbiegać od męskich:)

Najnormalniejsza powiedz mi zatem jak to u mnie... wszak mnie powiedziała to dziewczyna :P

Od razu mówię, że jestem z Tą dziewczyną na stopie przyjacielskiej (nie koleżeńskiej) i spędzam z nią dużo czasu (jest wolna) przy czym nie chce mieć faceta (tzn. expresis verbis mi to powiedziała) :P, co może jej chodzić po głowie?

"Na bank zakochana W końcu czy jakaś Ci się jest w stanie oprzeć?" LOL :D, ja sie pytam poważnie :D

Hmmm... myślisz... dobra opowiem dalej... jesteśmy przyjaciółmi ze studiów (wieloletnimi, kumplujemy się od samego poczatku)... w ich trakcie ja mialem caly czas dziewczyne (rozeszlem sie z nia kilka miesiecy temu), ona w tym czasie miala rowniez zwiazki i aktualnie rowniez jest sama. Kiedyś odniosłem wrazenie, ze faktycznie moze cos do mnie czuc ale ja bylem wtedy w zwiazku wiec odpadalo.

Sprawa sie komplikuje rowniez z powodu, ze juz raz weszal w zwiazek w przyjacielem i... no coz skonczylo sie zle i ona nie chce teraz wchodzic w tego rodzaju relacje.

Jestes czyms wiecej dla niego, mozliwe, ze kiedys nawet sie w tobie podkochiwal

Swiatowa Organizacja Zdrowia i naj naj naj normalniejsza, wy to robic co nie macie tyko po tematach skaczecie co ja? :D

Powidziała je kiedy oboje juz nie bylismy w zwiazkach. Ona od jakichs 2/3 miesiecy, ja od jakichs 2/3 tygodni :P

wiesz FUBAR, ja jak juz wchodze na kafe to staram sie pisac na wielu topikach... generalnie bywa, ze nie pojawiam sie tu dlugi czas po czym znowu jestem przez 2 tygodnie niemal codziennie.

Gość po co dopowiadac
sntyment mozna miec do rzeczy i ludzi ktorych poznajemy i nic więcej mam sentyment do Slązakow a to nie znaczy ze chce z jakims byc po co nakrecasz sie?

"Powidziała je kiedy oboje juz nie bylismy w zwiazkach. Ona od jakichs 2/3 miesiecy, ja od jakichs 2/3 tygodni " I to jest najlepsze potwierdzenie tego, o czym pisałam wcześniej:) Ale najlepiej sam to sprawdź, a jeśli Ci na niej zależy, nie obawiaj się, że z racji Waszej przyjaźni nie będzie chciała się zaangażować w związek. W końcu miłość zawsze w jakimś stopniu zaczyna się od przyjaźni i chyba właśnie taka, jest najbardziej wartościowa!

Ja wole jeden topic, ale ciekawy, tez wpadam co jakis czas, teraz jakos mnie wzielo i to juz 2 dzien kiedy jestem! Naj naj, ja jak narazie odwiedzam topici gdzie ktos szuka porady, najlepiej bialo glowa w potrzebie :D

"sntyment mozna miec do rzeczy i ludzi ktorych poznajemy i nic więcej mam sentyment do Slązakow a to nie znaczy ze chce z jakims byc po co nakrecasz sie?" Głupstwo, należy odróżnić dwie kwestie: 1) gdy ktoś generalizuje (jak w choćby przytoczonym przez Ciebie przykładzie) 2) Gdy Ktoś się do Ciebie bezpośrednio i personalnie z tym zwraca..

"W końcu miłość zawsze w jakimś stopniu zaczyna się od przyjaźni i chyba właśnie taka, jest najbardziej wartościowa!" Też tak uważam... aby być na poważnie w związku trzeba też być przyjacielem drugiej połówki. No nic... zobaczę jak się sytuacja jeszcze rozwinie :), Dzięki za wyjaśnienie ;)

"ja jak narazie odwiedzam topici gdzie ktos szuka porady, najlepiej bialo glowa w potrzebie" To nic dziwnego, że na siebie wpadamy :P, ja też takie staram się odwiedzać.

Ale ja twierdze, ze milosc przez znajomosc nie powstanie tak wam powiem

Dzięki :), Z wytrwałością akurat u mnie problemu nie ma zatem jeżeli zależy to od tego to powinno być dobrze :) FUBAR - właśnie, czemu?