aniol i diabel takie 2 w 1 0 Napisano Lipiec 5, 2011 jw..jezeli ktos jest zainteresowany to zapraszam do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniol i diabel takie 2 w 1 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Neutralizator Atszapstan pomógł wielu osobom poddanym wcześniej leczeniu klinicznemu. Leczenie kliniczne dawało u nich efekty krótkotrwałe. Po powrocie ze szpitala, po około tygodniu ich dolegliwości wracały, ale po zastosowaniu Neutralizatora objawy ustępowały. Wiele z osób cierpiących na migreny, reumatyzm, astmę, niewydolność układu trawiennego, limfatycznego i moczowego zapominało o tych dolegliwościach po ustawieniu Neutralizatora Atszapstan. Naszymi klientami było wielu lekarzy. Ich praca to ciągły stres, przebywanie w niezdrowym środowisku, zmęczenie. Po zastosowaniu oferowanego przez Nas neutralizatora powróciło u nich dobre samopoczucie, poprawiło się zdrowie i zakończyły się problemy ze snem, zmora współczesnej cywilizacji. Zastosowanie Neutralizatora Atszapstan pozwoliło uzyskać znaczne przyspieszenie procesu leczenia osób będących pacjentami oddziałów psychiatrycznych i neurologicznych. co o tym myslicie?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniol i diabel takie 2 w 1 0 Napisano Lipiec 5, 2011 to se popisalam sama ze soba:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 Nie potrzebne sa ani uprawnienia ani zadne patenty,najwazniejsze aby urzadzenie spełniało swoja funkcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Graka Napisano Styczeń 20, 2016 Ja z chęcią bym sobie taki kupiła, ale nie wiem jaki wybrać, by był odpowiedni dla mnie. Boję się, że mi się coś stanie, stan się pogorszy lub będę na niego źle reagowała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mujkaa Napisano Styczeń 21, 2016 Raczej mało prawdopodobne, że coś może Ci się stać... odpromienniki mają pomagać i działaja nieinwazyjnie. Nie mają żadnych skutków ubocznych ;) poczytaj soie o odpromiennikach bio info na przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Graka Napisano Luty 4, 2016 Dzięki, chyba zamówię bio info 2, nieinwazyjne są to prawda. :-) A myślałam, że dużo droższe hehe, tyle to jeszcze mam będę zamawiała niebawem trzymajcie kciuki ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach