Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liderka!

Chcę mieszkanko!

Polecane posty

Gość bhdfhfgtjgtrhufrj
a ja mam mieszkanko 48 metrów i wydaje mi sie tak strasznie małe....kredyt na 20 lat

ona chyba pracuje w domu, a ze Skierniewic jest b.szybkie połaczenie z Wawą...drogie niestety:P

"skoro taka madra jestes popatrz na mapie oki a potem probuj czyms tu zabrylowac hahah zalosne... " Nie chciałoby mi się jechać prawie 80 km do pracy w Warszawie 🖐️ Dlaczego nie kupisz mieszkania tutaj? :classic_cool:

ja też mam póki co 48m2 i to jest maleństwo przy 3-osób ,przy 1-2 osoby może by starczyło przy niezbyt wysokich wmaganiach... szopenowa hej!:)

Szopenowa "skoro taka madra jestes popatrz na mapie oki a potem probuj czyms tu zabrylowac hahah zalosne... " Nie chciałoby mi się jechać prawie 80 km do pracy w Warszawie Dlaczego nie kupisz mieszkania tutaj? 1. nie 80km tylko 60 dla sprostowania 2. jade godzinke pociagiem - tyle samo co jacys warszawiacy z konca miasta.... 3. to moje rodzinne miasto ktore kocham i mam tu rodzinke... a to jest najw.

Osobiście myślałam o mieszkaniu w Żyrardowie..hmm.. A co sądzisz o dojeżdżaniu pkp do Wawy? czy ze Skierniewic czy z Żyrardowa?:) Mi Żyrardów bardzo się podoba, chociaż mieszkam w okolicach Mszczonowa..

Poza tym kredyt to zwykła kradzież w biały dzień, mimo to ludzie biorą (nic dziwnego), potem ceny rosną i tak się toczy to błędne koło. Potem spłacanie przez kilkadziesiąt lat, niebotyczne odsetki... no cóż, Polska.

"1. nie 80km tylko 60 dla sprostowania 2. jade godzinke pociagiem - tyle samo co jacys warszawiacy z konca miasta.... 3. to moje rodzinne miasto ktore kocham i mam tu rodzinke... a to jest najw." To nie udawaj mądrzejszej od telewizora 🖐️ Też sobie mogę pisać, że własne mieszkanie to nic takiego :classic_cool: ale tak jak mówię, dużo miasto to zupełnie inne realia niż chociażby Skierniewice. Nie ma co tu dyskutować 🖐️ P.S. ja do centrum dojeżdżam w 10-15

Liderka! Osobiście myślałam o mieszkaniu w Żyrardowie..hmm.. A co sądzisz o dojeżdżaniu pkp do Wawy? czy ze Skierniewic czy z Żyrardowa? Mi Żyrardów bardzo się podoba, chociaż mieszkam w okolicach Mszczonowa.. w zyrardowie takie same ceny mieszkan co u nas... a fakt blizej ... i dogodniejszy dojazd do wawy... obecnie jedzie sie 30min pociagiem z zyrka ... a po remoncie ma byc szybciej ... a co do miasta... ja tam wole skierki bo tam mam rodzinke :)

zgadzam się z szopenową kredyt to najgorsze co może byc ,aczkolwiek niektórzy nie mają wyjścia jeszcze 100-200tys ale jak niektórzy biorą 300-400tys to tak jakby zawiesić sobie pętle na gardło

Szopenowa "1. nie 80km tylko 60 dla sprostowania 2. jade godzinke pociagiem - tyle samo co jacys warszawiacy z konca miasta.... 3. to moje rodzinne miasto ktore kocham i mam tu rodzinke... a to jest najw." To nie udawaj mądrzejszej od telewizora Też sobie mogę pisać, że własne mieszkanie to nic takiego ale tak jak mówię, dużo miasto to zupełnie inne realia niż chociażby Skierniewice. Nie ma co tu dyskutować P.S. ja do centrum dojeżdżam w 10-15 moja jedyna odp na to co piszesz... ostatnia to WOW ales ty glupia...

"pozatym sory ale warszawa to nie jest ciekawe miasto na zamieszkanie... o niee" Poza tym pisze się oddzielnie. Ja kocham Warszawę i tyle ;) Wkurwiają mnie tylko przyjezdni tacy jak ty, którzy potrafią tylko narzekać ale o tym, że w Warszawie mają większe możliwości ani słowa :D

Gość popuszczeeeeee
moje mieszkanie ma darmowa klimatyzja jest sufit dwie sciany a po suficie jezdza samochody i ludzie biegaja most cool wypasz :classic_cool:

"Chopinowa zapraszam do siebie..pozwiedzamy miejsca tobie przyjazdne..powiem Ci ze coraz czesciej widuje wyznawcow hitlera..wyczesy takie ze glowa mala " Na fotce jest Dita von Teese i nic mi nie wiadomo o niemieckich zajawkach :D

:D starczy juz tego ludu w Wawie..niech sobie pkp zarobi na dojeżdżających:D Dzięki żonko:)

nawet głupi kredyt 160tyś to rata w okolicach tysiąca;/ to nie jest fajne:P