Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liderka!

Chcę mieszkanko!

Polecane posty

Gość dfvrgvrvr
szopenowa coś pierdzielisz... pół miliona? chyba w warszafce własnie;D wrocław - jedno z wiekszych miast w polsce... śródmieście 56 m2 ok.300 000 zł co z tymi 200000 zrobić?:D jeszcze na kawalerkę starczy;)

Nic nie pierdzielę :classic_cool: Takie są ceny w Warszawie. Nowy czy stary budynek - nie ma znaczenia, ceny są wysokie

Gość pasta papryka
ja w swoim mieście za 200 tys to kupie 2 pokoje w starym bloku zrujnowane do remontu gdzie trzeba jeszcze włożyć mase pieniędzy

Gość dfvrgvrvr
to nie pisz że w kadym wiekszym miescie tak jest bo to nieprawda... ceny mieszkań spadają a warszaFka się rządzi swoimi prawami polska to nie tylko to miasto

Do Warszawy zjeżdża się masa ludzi to i ceny rosną, nic dziwnego. W każdym większym mieście, czy to stolica czy Kraków ceny są większe niż w mniejszych miejscowościach

Gość dfvrgvrvr
tak, ale nie pisz że za 50m2 pół miliona się płaci w każdym wiekszym mieście bo to nieprawda

Gość dfvrgvrvr
"W każdym większym mieście mieszkanie ok 50m2 (oczywiście nie piszę tu o centrum) to wydatek rzędu przynajmniej pół miliona złotych." to twój tekst raczej nie wygląda jakbyś tylko o warszaFce pisała... widocznie ludzie z warszawy tak mają:D

Nie no wiecie...mi na poczatek wystarczy mieszkanie za 130 tyś..chociaż za 200 tysi byłoby bardziej przyszłościowe.. Nie mniej ..powoli...:P Za 250tys nawet domek wyhaczyłam... tylko co z tego, jak nie mam kasy?:P Cóż, skrupulatne zbieranie przez 10 lat i może coś z tego wyniknie:P a może zacznę super zarabiac.. a może wygram.. a może... :( a może nie.. Sytuacja młodego człowieka w tym kraju jest ciężka... Na zachodzie chociaz wynajem ma przyzwoite ceny..u nas to kosmos:P takie same ceny najmu jak rata kredytu..i gdzie tu logika?;>

Wiem, wyjście jest jedno: zacząć więcej zarabiać. No ewentualnie wygrać w Totka:P

Gość njfkdsjdfskl
"to twój tekst raczej nie wygląda jakbyś tylko o warszaFce pisała... widocznie ludzie z warszawy tak mają " Jak zwykle kompleksy wyłażą :O Żałosne

Gość W olsztynie
33,3 mkw w świetnej lokalizacji ale w wiezowcu 170 tyś...