Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiczka a

kiedy badać hormony?

Polecane posty

Gość asiczka a

w którym dniu cyklu trzeba robić badanie hormonów LH, FSH, ESTRADIOL E2, prolaktyna, progesteron zeby badanie takie miało sens z punktu widzenia wizyty u lekarza eczącego niepłodność? myslę o wizycie w klinice leczenia niepł. i wolałabym miec ze sobą badania zrobione, nie wiemtylko kiedy najlepiej umówić się na wizytę tzn. w którym dniu cylku o ile to ma jakies znaczenie. jesli jest juz podobny topik to przepraszam, ale nie znalazłam , możeice oczywiście wkleic linki z kafe, z góry dzięki za poważne odpowiedzi

Gość najlepiej udac
sie do kliniki i tam zrobic badania ale najpierw konsultacja u ginekologa ktory zajmuje sie leczenim nie plodnosci a dlugo sie starasz/?

Gość asiczka a
prawie rok :(

Gość najlepiej udac
rok? to jeszcze nic ja staram sie juz 3 lata

Znajac zycie lekarz w klinice karze Ci zrobic badania u siebie i rozpisze ci badania na caly cykl. LH, FSH, estradiol bada sie w 2-4 dc. Testosteron, prolaktyna, TSH - obojetnie kiedy. Progesteron w ok. 8 dni po domniemanej owulacji. Ale tak jak pisze, wydaje mi sie, ze i tak on kaze ci zrobic badania u siebie w laboratorium. A na wizyte kiedy isc? Chyba obojetne, bo pierwsza wizyta i tak jest taka bardziej informujaca i lekarz wskaze ci co potrzebujecie zbadac, zeby okreslic dlaczego nie zachodzisz w ciaze. Ja bym pewnie poszla w polowie cyklu. Zycze powodzenia !

Gość najlepiej udac
utorko idac do kliniki muisz byc zapisana na wizyte bo dosc dlugo sie czeka w takich klinikach leczenie nie plodnosci wiec lepeij zadzwonic i sie zapisac