Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana palanciara

Jadę do ukochanego i kompletnie nie wiem, co ze sobą zabrać, jak sie zachowywac

Polecane posty

wiadomo, czułabym się zle bedąc tam siedzac na dupie, czekac az chłopak wróci z roboty. tez boje się akceptacji jego siostry. Juz wszedzie widze czarne strony tego wyjazdu a z tym seksem to jakiś MARNY podszyw:-)

wiadomo, czułabym się zle bedąc tam siedzac na dupie, czekac az chłopak wróci z roboty. tez boje się akceptacji jego siostry. Juz wszedzie widze czarne strony tego wyjazdu a z tym seksem to jakiś MARNY podszyw:-)

zadna filozofia ugotowac obiad. obierasz i gotujesz ziemniaki, smazysz piersi z kurczaka kupujesz gotowa surowke lub robisz sama i gotowe

zadna filozofia ugotowac obiad. obierasz i gotujesz ziemniaki, smazysz piersi z kurczaka kupujesz gotowa surowke lub robisz sama i gotowe

tak ,tylko niecodziennie bede im serwować banalne schabowe:-( a zupy to żadnj nie ugotuję:-)nic nie umiem.

Gość Wy serio z tym recznikiem
Jak sie kogos gosci to cos takiego jak recznik mu sie zapewnia ;) Klapki to wiadomo, czesc ubrania ;) Poza tym gotowac, sprzatac, robic w ogrodku? Ty tam pierwsz raz jedziesz... Ja sobie nie wyobrazam, zeby moj gosc gotowal u mnie w domu, sprzatal, czy pielil ogrodek :D Kup cos dla gospodarzy i tyle ;)

Gość berni aha
No do mojego jednego kolegi też raz przyjechała,co nie umiała gotować,przychodziła do mnie sie poradzić,cały dom miał z niej polewkę,po miesiącu koleś ją rzucił

gorzej, jak tam nie pojadę. stresuje się, pierwszy raz tam jade, jego rodziców widziałam. ale tylko na chwile, a nie,zeby tyle dni...

Gość jak nie umiesz gotowac to
sie nie wyrywaj, mozesz im narobic balaganu w kuchni, uzyc nie tak sprzetu, kupic nie taki produktu - jest to ryzykowne, Juz lepiej prasuj , czy co tam umiesz , np cos wyczysc. ja bym na cale przedpoludnia wychodzila, pozwiedzala, po drodze zjadla jakis obiad, zeby byc niezalezna.