Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabaaa

Antybiotyk a basen !

Polecane posty

Gość Gabaaa

Witam ! mam bardzo poważne pytanko ... w ostatnim tygodniu bardzo bolalo mnie gardło i mialam katar. brałam gripex itp leki ktore mogły temu zapobiec , jednak do dzis mialam bardzo duszący kaszel i wybralam sie do lekarza bo trwało to juz dłuższy czas. Lek. przepisał mi augmentin. mam brac 2x dziennie, a ze jestem osobą aktywna fizycznie chodze czesto na basen no i własnie mam zajęcia w sobote i nie wiem czy jest wskazane iśc. niby juz nic mnie nie boli i nie kaszle tak bardzo ale zastanawiam się czy isc ..? co myślicie? ;)

Gość ona 88
nie idź, bo ci dziura na wylot przegnije

Gość jollanda
idz- raz kozie smierc :P

Gość Adamo17
Jeżelii nie masz temperatury, nie masz kaszlu, kataru i absolutnie nic Cie nie boli... ja na Twoim miejscu poszedł bym na basen, w sumie woda bardzo pomaga przy chorobach... zastanawiałaś się dlaczego wiekszość rehabilitacji małych dzieci jest przepraowadzana w wodzie.. ; ) Idz na ten basen a po powrocie Ciepły prysznic, ciepła herbata posiedz z 2 godzinki w domu i żyj dalej ;D

Gość Adamo17
Jeżelii nie masz temperatury, nie masz kaszlu, kataru i absolutnie nic Cie nie boli... ja na Twoim miejscu poszedł bym na basen, w sumie woda bardzo pomaga przy chorobach... zastanawiałaś się dlaczego wiekszość rehabilitacji małych dzieci jest przepraowadzana w wodzie.. ; ) Idz na ten basen a po powrocie Ciepły prysznic, ciepła herbata posiedz z 2 godzinki w domu i żyj dalej ;D