Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojadziewczynaprzyszlosc

Moja dziewczyna - przyszlosc?

Polecane posty

Pytanie glównie Pań badź facetów mających w tej sprawie jakieś doswiadczenie: jestem z dziewczyna już 3 lata, mam 22 lata, ona 20 jesteśmy szczesliwi, ona jest bardzo oddana, uczciwa itd, wychowana wg zasad od rodzicow ktorzy byli ze soba od poczatku pierwsi i sa dalej razem. Dziewczyna po roku bycia ze mna przyznala ze gdy miala 18 i niezbyt jeszcze poukladane pewne kwestie zaciekawila sie jakby to bylo jeszcze poprzytulac sie z innym i podczas pewnej imprezy przytulala sie, tanczyla blisko z innym. Teraz zaluje, przeprasza, przyznaje ze bylo to glupie, niepotrzebne i takie rzeczy jak cokolwiek z innym - odrzucają ja. Niby wszystko ok, ale teraz pojawila sie u mnie pewna kwestia - jestem jej pierwszym partnerem, nasz seks jest udany, ona osiaga orgazmy, nie masturbuje sie itd. Jedna sprawa tylko męczy mnie teraz - czy w przyszlosci moze zaczac myslec jakby to bylo uprawiac seks z innym a nie tylko jednym partnerem? Panie, badz Panowie majacy w tejs prawie jakies doswiadczenie - jak to jest? Zapytalem jej o to i powiedziala ze seks to dla niej cos bardzo intymnego, tylko naszego i po pierwsze nigdy nie byla i a po drugie wie ze nie bedzie ciekawa innego.

Gość idzcieporozumdoglowyyyy
marna prowokacja albo taki z ciebie g upek ze szkoda pisać

dlaczego glupek? to nie prowokacja niestety

Gość hjiehfwohfow
ja miałam 1 chłopaka,niby wszystko ok,ale chciałam sprawdzić ,jak to jest z innym ,więc z tamtym zerwałam,żeby to spr.i poznałam innego,zakochałam się miałam 20 lat

Gość dfghjkl
przeciez to ten sam dupek ktory mial 3 kobity w jednym roku,wczoraj sie rozpisal na trzy strony,nasz znajomy erotoman stary zbok ktory chyba zaraz sobie zwali przy kompie

Gość dfghjkl
i nikk zmienia piszac sam z soba co za dupek,chyba masz malego ze jestes tak sfrustrowany:D:D:D:D:D

Gość kajka123
Na pewno będzie ciekawa jak to jest z innym, ale to nie znaczy, że cię zdradzi