Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfiohdkhkj

kolega mi sie powiesił

Polecane posty

Gość jfiohdkhkj

super człowiek, czemu?

pewnie nigdy sie nie dowiesz... ja do dzis sie nie pogodziłam ze smiercia kolegi. Nie wiem dlaczego,co bylo powodem Nikt nie wie.

Gość allergen
ci sie powiesil? przyszedl do ciebie i przypadkiem sie powiesil?

Gość wibo wino
a rozmawialas z nim o tym?

Gość FVDFVDFVDF
eehh ta niesprawiedliwość losu...ja jestem samotna i tak naprawdę nieszesliwa, nie umiem się odnaleść w tych czasach ani w tym miejscu i między tymi ludzmi...ale za bardzo kocham życie, bardzo chce żyć, nie zrozumiem w jakims stanie musiał być Twoj kolega...

Gość obawiam sie że nie wiemy
w końcu to twój kolega. A ty sie nie domyślasz?

Gość wibo wino
w strasznym musial byc stanie

Gość YHVGHJJIJ
pewnie byl skrytym czlowiekiem i nie dawal nic po sobie poznac, tak bywa, przykro mi z tego powodu ......swoja droga zdrowy to on nie byl skoro sie do tego posunal (mam na mysli glowe)

Gość kolejnydzienzycia
jak nic w gimnazjum nie umiesz to sie AKURAT w liceum nauczysz - tak mialo byc i tyle. Bo ja nie moge uczyc w liceum - no zalezy jakim. A w liceach PRZEZE MNIE bedzie zly poziom. Beda mowili, ze gimnazjum mialo byc porzadne - to jest tylko przygotowanie do matury i nic poza tym. Uczymy sie w podstawowce i gimnazjum. I co? Liceum nie jest na jezyki w takim ukladzie? Bo mowia na zachodzie, ze liceum DO DZIS nie jest na jezyki I NIKT NIE ROZUMIE CZEMU W SUMIE i wiecie zebym na zachodzie nie mogla uczyc :( Ciekawe kto mnie tak pomawia. A wiecie w sumie ja z KURATORIUM powinnam byc wrocona do szkoly i etat Z BIOLOGII. I tyle. Nie z angielskiego - z kuratorium mi sie nalezy etat w szkole Z BIOLOGII. Z anglika - ale z biologii tak za rok 2005/2006 gdzie uczylam za nauczycielke samobojczynie. A to pomawianie i samobojstwo ucznia mojego bylego dalej - to ma duzo z tym wspolnego. A wiecie - powiedzcie jak i czy jest prostym domyslic sie , ze ktos sie powiesil? No ja nie wiem. Na przyklad piszesz z kims listy i rok nie pisze. I ty piszesz np. 3 i nikt nie odpowiada - no to mozesz sie przejechac i co sie dzieje. Jeszcze zalezy co i jak. A ta kolezanka PILA PIWO. I ona sie powiesila BEZ SENSU powiedza. Bo byla nietrzezwa jak rodzice mojej matki, ale ona pila od podstawowki - to juz ZUPELNIE nie moja wina i tyle. Nie wiedzialam o matce katechetce jej - w sumie tyle no ale to wazne i tyle. Bo bym ja miala gdzies, a tak sie nia przejmowalam i przez to stalej pracy nie mam na zachodzie. Choc ona mi powie - przez ciebie tez wszystko. No fakt... i wiecie moge tylko komentowac jakie kuratoria sa w Polsce - w klopotach cie oleja - za samobojce ci kaza pracowac bo jej zal bo w ciazy podobno, no ale zeby uczyla w szkole do konca - odeszla. Nikt nie rozumial czemu. No ale odeszla, nie uczyla. Jak tak mozna? 6 lat mi zmarnowali zycia, zostawili bez pieiadzy i NAWET SLOWA O PRZYWROCENIU DO PRACY a tego dotyczyl proces. A czy to wszystko jest moja wina??? OGLUPIELISCIE??? A rodzice? Jak oni mnie wychowali? Idzcie sie SRAC I PIEPRZYC - tyle wam napisze bo tyle w tej Polsce umiecie. I koniec :( I po co mi te karawany w tej holandii? Nie moglabym sobie kredytu na mieszkanie wziac? A uczelnia? NIe jest to wina CHOREGO UMYSLOWO PROMOTORA I UCZELNI? Dlaczego ja mialam wyjsc za maz na doktoracie? To mi mieli powiedziec, ze bez malzenstwa sie nie obronie. No BANDA IDIOTOW i KONIEC. Na szczescie mialam sen , ze nie po mnie i tyle :( Zachowywac sie juz powinnam, ale wiecie - ja i tak stoje o wschod - po co ja na tym Zachodzie. Bez sensu i tyle. Bo sie uczylam ruskiego i stad ruska. To mial byc angielski i koniec. Ja sie nigdy w Polsce nie dam i juz :( A za wyzwiska i ZLE POMAWIANIE na krzywde moja i nie tylko nalezal mi sie etat tu w szkole z angielskiego. ZA TO. I tyle. A teraz co? Ja was moge wyzywac od ruskow. I mieliscie mnie tak nie wyzywac bo na zawsze zostaniecie ruskami. Tyle zrobiliscie madrego. Bo ja z Rosji bylam i przez to za maz wyjsc nie umialam i sie o matce domyslic. Dlatego nigdy nie bedzie dobrze miedzy mna a POLAKAMI bo nie ma zadnego Slaska. Jest Polska i nic - jest Slask HISTORYCZNA KRAINA i nic poza tym -zadnych szans na panstwo. Koscielne panstwo tu jedynie moze byc. I tornado - i tak sie skonczy. Bo wszystko bez sensu, straszni ludzie... DRUIDY tu mieszkaja :(

Gość kolejnydzienzycia
Widzicie - z rodowodem na Afryke mi NA SZCZESCIE Afryka nie pasuje bo do Afryki by mnie wyslali mnie chcieli wsylac ale nie pasuje. I nikt nie wie czemu. Bo ja nie jestem Polka, ja mialam swoje myslenie - no dobrze, nie udalo sie no ale... tak sie czlowiek liczy na zachodzie - tylko grupa sie tam liczy juz. Ja nie chce tak zyc. Ja nie umiem zyc w grupie. Ja wiecie chce pieniadze i wyjechac gdzies - do Polski bo tu jest czlowiek bardziej niz na Zachodzie teraz. Bo jest tam NORMA a jak jest NORMA to jest grupa wiecie. i tyle. I tyle zachod prenzetuje teraz soba - grupy malp z Afryki i tyle :( Bic sie beda, walic byle czym. Tacy sa. A wschod jednak jest kulturalniejszy - tam sie nazywac zachowywac a na zachodzie pozostaje byc malpa bo ...tak stoja o Afryke. A Polska nie jest w Afryce. Czy ja jestem czarna na przyklad? nie. Jestem biala i to cos oznacza. Ale jest grupa i nie liczy sie moje zdanie. Zawsze byl domek a teraz jest grupa i tyle :(

Gość saagd
jak to czmeu mial cie dość

Gość ANNA POPEK
A ROZMAWIAŁAŚ Z NIM DLACZEGO ON TO ZROBIŁ?

Gość kolejnydzienzycia
tam sie nalezy zachowywac - tak mialam napisac. Aaa i moja kolezanka - corka katechetki - samobojczyni - wiecie czemu ona poszla ze szkoly DLA NORMALNEGO? Bo se popic nie mogla piwa i tyle. Dla normalnego tak to wyglada. I za taka uczylam po zwolnieniu dyscyplinarnym. Niezle. I dlatego nigdy sie nie dam w kuratorium- bo powinnam sie poddac. Co wy :( Za ten angielski w roku szkolnym 2006/2007 - z kuratorium zostawala mi WYLACZNIE biologia I DOKTORAT. To tak. I by mieli racje gdybym w roku 2006/2007 miala chociaz 3 godziny biologii. Podobno mnie znali - bo tak mowia - nie , nie znali mnie. I wtedy mialam miec 3 godziny biologii i PO MNIE. Musialabym sie poddwac i doslownie przepraszac, a tak nie. Bo o co im tu szlo? W Chorzowie o 2 przedmioty a tu? No wiecie... bez przesady. Jeszcze sie uczen zabil NASTEPNY w tym Chorzowie - tam sie wszyscy wieszali - szkola samobojcow to byla i w takich klopotach jeszcze na mnie w tym. A wiecie jak mieszkalam w tych Kaletach to mialy wiedziec jedno - pilam tam czy nie - bo sie pytaja w Holandii - pilam w tych Kaletach czy nie pilam bo juz maja wszystkiego powyzej dziurek w nosie. A baby nie wiedza. No takiej rzeczy z Polski nie wiedziec czy sasiad pije czy nie to juz jest SKANDAL i koniec. To mialy nie wiedziec skad jestem bo teraz podatek powinnam miec i tyle. I sie nie dam. No bo nie pilam. Bo wiecie - jak mi sie stracil ten staly adres. Uznali, ze przez to, ze zostalam pomowiona ze jestem z Kalet. Ale pilam tam czy nie MIESZKAJAC TAM NA STALE. Bo tak im wyszlo, ze dop tego sie Polska sprowadza i sa zalamani ale tak wyszlo - nawet nie staly adres tylko kto z kim pil i tyle. No i co? I baby powiedza nie wiedza NIE WIEDZA. Bo sie boja. I tyle. No to dostane podatek, a jak bede pic to wiecej nie dostane zadnego zwrotu bo moge sie rozliczac w Polsce ale powinnam w Holandii PO CICHU. I znowu tego nie rozumieja dlaczego po cichu w tej Holandii - wszystko robie oficjalnie i glosno a z podatku pasuje rozliczac sie po cichu. No wiecie co ... nie dziwcie sie ze zaczynam od policji :( I teraz wiecie gdzie mam sie rozliczyc? U kogo? PO CICHU pasuje - mam tego dosyc :(

Gość NIE MASZ GDZIE TEGO WKLEJAĆ
KURRWO TĘPA

Gość ekhm hmmm
kolejnydzienzycia wzbudzasz we mnie ogromna irytacje!!!!!!!!!! tego co piszesz nie da sie czytac.... ehhh no cisna mi sie na usta same brzydkie slowa!!!!

Gość kolejnydzienzycia
ja nie moge ale afera bo nie mam zwrotu bo zwolnienie dyscyplinarne mialam w POLSCE - za PICIE W SZKOLE - i powiedza ze tak powiedzial ZENON ze pilam w Polsce i za to wylecialam ze szkoly. Zwlaszcza w Kaletach bo tak pasuje. NO to zrobia tak wiecie - na razie mi zwroca bo co robic - bo mi powiedza, ze pilam i dobrze to wiem i dlatego podatku mi nie zwrocili. W TYM ROKU. No ale jak nie pilam w tych Kaletach to tam taka jedna kobieta nie rozumie czemu ja z tej szkoly wylecialam. Bo nie pisalam konspektow jej powiem i to jest odpowiedz. PLANOW PRACY. Aaa no to cos rozumie bo tak to nic nie rozumie. No ale nie pilam to moge dostac podatek bo myslala na pewno , ze pilam i wylecialam. No a jak nie to nie - jeszcze to przemysla - bedzie pasowalo to dostane zwrot i wiecie czemu tam nie chce wrocic - bo sie boje tej grupy i tyle. Po ludzku sie ich boje i tyle :( Bo tak i juz. No a o co mi poszlo - bo wiecie np. rece z tych borowek jak gornik i wiecie rekawiczki gumowe i nie rzeba tyle myc i scierac, a tak? I to im nie przeszkadzalo, ze tak zimno na hali, a w kranie woda ciepla i teraz idz z tymi umytymi rekami na te zimna hale - to lepiej miec rekawiczki gumowe, a one na mnie bo ja mam pieprzyk na rece. Wiecie co... to sie musialo tak skonczyc. Najwazniejszy byl PIEPRZYK NA RECE. A podatek? :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ja wypilam 1 raz bo Iwonka mnie zmusila do picia. Bo wyszloby na to, ze jestem zerem ze sie nie napije i TYLKO DLATEGO. tak to NICZEGO BYM NIE PILA. I po co mnie czestowala? Nienawidze szmaty i tyle :(

Gość ZUPA KALAFIOROWA
to ta franca powinna się powiesić ;)

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - bo wszyscy na mnie - a co to sie tak uwzielas na 3 godziny biologii. No to niech sobie ucza - to jest 30 osob ponad w klasie - 100 sprawdzianow - se siedzcie i sprawdzajcie, a ja wylecialam WLASNIE PRZEZ 3 godziny biologii w roku 2004/2005 i ta dyrektorka IC ona tego nie rozumiala - to jej mieli powiedziec , ze ja wylecialam za znajoma pani wice bo gdybym skonczyla doktorat to bym mogla tam uczyc biologii i pani by zostala SLUSZNIE bez pracy bo ja lecialam kwalifikacjami wiecie i on to widzial i by wyleciala i ja bym uczyla bioli bo jej nie znosil a ja moglam byc. Bo czemu taki koniec? Temu. Mnie sie nie dalo inaczej wywalic z umowy na czas nieokreslony. Dlatego sie nie dalam w tych Kaletach i nigdzie sie nie dam i koniec :( Przykro mi :( A zebym miala doktorat - nie mam. I to jest moja wina? Po roku 2009 - tyle ile a kasa? Przeciez to za darmo nie jest i tyle. I koniec. I wiecie w sumie w tym roku szkolnym 2004/2005 dostalam prace stala na szczucie biologa nienawidzonego przez pana dyrektora SMIESZKE ROPUSZKE. Bo to SMIESZKA ROPUSZKA byla i tyle :( No i taki koniec - od 2005 bez pracy w sumie. Bo sie biologa nie UMIALBY mna pozbyc, czyli na czym mi zalezalo? Bo na pewno nie na angielskim mi dzis powie. No i znowu pomowienie - bo mi zalezalo, ale musialabym miec swoje ksiazki - wiecie z tego uczyc co tam bylo? A od razu mi powiedzieli - ksiazki maja byc takie jakie sa. NO to wiecie - wszystko gdzies i tyle. I wiecej nie bede mowic niczego BO TAK I JUZ. Bo byly ksiazki WSIP i byly zle, a te byly dobre. No ale matury i koniec... dlaczego tam nie zmienilam? A MATURY? Pozniej sie okzaloby ze z ksiazek WSIP matur sie nie da zdac bo taka beznadziejna nczuaycielka. No to zdali bo byly ksiazki zachodniego wydawnictwa. A co mi sie nie podobalo w tamtych? Przeciez to to samo. No - o usmiechnietych Wietnamczykach bym ze WSIPU nie czytala. Co mnie obchodzi zycie czlowieka w Wietnamie. I dlatego ksiazke odrzucilam :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie bo ja nie chce nikmu przyznac racji , ze seks jest najwazniejszy. A zarcie? I wiecie skad ja jestem? Z Polski. I tyle! I sie nie dam nigdy. Bo wiecie gdyby tu byla jakosc zycia i zarcie, stala praca to sie z tym POGODZE. Ale wszedzie dno i co? Bo ja nie uznaje zycia seksualnego. A robcie se co chcecie. A co ja osiagne tym seksem? Nic. I tyle. Tyle co bez - no bo glupi ludzie. Sie zachowuja jakby nie wiem - wszystko bylo seksem. to po co zra? To mmoga oddychac i koniec. I mnie przesladuja za to ze tak nie mysle. A ile ja mam lat? A reszta? Ja nie jestem zadna dziura - ja sobie to wypraszam. A jesli to chyba nie ta co trzeba bo to bym dzieci miala gdyby ktokolwiek mial racje. ale coz... nie odwazylam sie . Bo bym skonczyla Z GODU NA SZNURZE. A dziecko bym musiala oddac do adopcji albo zabic - takie panstwo. I tyle. Czemu zabic? Bo moje i tyle :( Bo ja je urodzilam to se je ochrzcze i zabije i tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Z GLODU NA SZNURZE. A rodziny nie rozumiem - to obcy ludzie sa dla mnie a nie rodzina i tak juz jest na zawsze. Ja zyje sobie a muzom - tu na rodzine nie mialam szans. Tylko na zachodzie. I tak bym z RODZINY samobojcow sama zostala i tyle.

Gość kolejnydzienzycia
Nie zabilabym dziecka gdyby mnie ktos przekonal ze tak nalezy zrobic. A dziecko jak juz to tylko z gwaltu. No moglabym oddac do adopcji i sie powiesic. Jak moja matka. A czemu z gwaltu? No nie musialo byc z gwaltu ale do 20 roku zycia. Po 20 roku zycia zostawal gwalt i nic poza tym. No to sie nikomu nie udalo zgwalcic mnie na dziecko. Bo innego scenariusza dla mnie nie ma. Taka jestem. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Choc powiem wam pomiedzy 20-25 rokiem jeszcze nie calkiem gwalt zostawal, ale po 25 roku zycia tylko gwalt na dziecko i tyle. Dalszy ciag to tam zalezy co i jak, ale w sumie niektorzy mieli racje. Co mnie wszystko obchodzilo jak za maz nie wyszlam? Nic :( I do dzis tak jest. No trudno - ja jestem taka i koniec. Ale np. gwalt, dziecko i malzenstwo - nie. Samotna matka bym zostala i tyle. Od razu pisze - to niemozliwe zeby ktos mnie zgwalcil i bym sie z nim kiedys hajtnela. Ale dziecko bym urodzila i zostala samotna matka. Taka mam psychike i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
Jeszcze z gwaltu nalezy urodzic i oddac. Teraz tak bym zrobila. Ale bez kasy? No ale w sumie co zostaje - urodzic i oddac , nie interesowac sie. Tak jak moja kolezanka - za urodzone miala dostac podrzutka i gra. Ale komu to powiedziec? Nawet w necie juz nie mozna byc szczerym i tyle. A wiecie - jak zarobie to sobie wyjde za maz. I tyle. Zeby nie bylo, ze stoje o gwalty. Absolutnie. O malzenstwo i koniec.

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie ja po prostu jestem skrzywdzona calym zyciem bo ja mialam miec mieszkanie albo pieniadze i tyle. Zeby sie wydac. JA NIE JESTEM KURWA a pasowalo zostac kurwa na mieszkanie. Ale ja nie jestem kurwa i koniec. No coz... to sie nie wydalam. Bo w Polsce jest kurestwo na kase albo mieszkania i NIC POZA TYM - w sumie TRAGEDIA, ale wielkie malzenstwa. A to nie na tym polega tylko na zyciu razem. I moja matka urodzila mnie z gwaltu i ja to mialam wiedziec i bylabym inna. Normalnie by usunela, a ze byla zakonnica to urodzila, oddala do adopcji i POPELNILA SAMOBOJSTWO. I to cesarka - tak jej na mnie zalezalo. A ze jest szczera i zawsze byla to matke mam. Bo ja nie mam matki. Mam. Bo zawsze byla szczera i tylko tego nie wiedzialam bo bym oszalala bo widziala diabla. Ale to nie jej wina, ze tego diabla widziala. Myslala, ze to przez grzechy ksiezy - tez, ale nie do konca. Przez caly zakon rowniez. I tyle :( Z tego moznaby do glowy dostac jakbym to wiedziala. Dlatego ludzie mnie nie obchodza. Bo po co stoje o Anioly. BO MOJA MATKA WIDZIALA DIABLA a ja tez, i tez jestem pierdolnieta przz to bo wiem, z pracy poszlam i o mnie sie nie stoi. Bo nie i tyle :(Nie warto - jestem walnieta w leb i koniec :(

Gość kolejnydzienzycia
Wystaczylo mi powiedziec 20 lat temu czy 25 ze matka nie zyje a bylabym mezatka dzis i miala normalne zycie. Ale nikogo nie bylo na to STAC. Przede wszystkim od razu bym chciala byc lekarka z tego, a tak? Bo czemu jestem po biologii. Z medycyny. Tez. Ale najbardziej z rodowodu i tyle. I z tego diabla moja matka moze byc na wschodzie i moge ja widziec. Lepiej nie - tyle ile. Ale moge i tyle. I tam sie z nia spotkam bo Z TEGO nie stoje o Europe w ogole. Bo czy ona musiala tego diabla widziec i tak skonczyc? To raz. Dwa jej rodzice. Trzy mogli ja ratowac ksiazkami. Cztery - po co jej w Anglii dali mature. No i takie rzeczy. I tyle. I ona bedzie w Europie stojac o wschod, a ja nie i stoje o wschod i tam mialam byc i cala Europe zajechalam i tyle. Teraz rzadzi wschod i koniec. Europy nie ma - kupka kasy i grupy MALP Z AFRYKi i tyle :( A ja mialam dostac pieniadze - na szkoly , studia bo rodowod mialam zly. Nie mialam miec takiego rodowodu - takiego rodowodu sie nie nadaje. I tyle :(

Gość kolejnydzienzycia
Wiecie - niech sie na zachodzie ciesza ze robie z nich kupke kasy bo tylko tak nic sie nie dzieje. i tyle. A oni na mnie ze maja wartosci? Jakie kurde. Juz sie odczepcie ode mnie. I sie dowiem - jakby tam normalnych ludzi nie bylo. No jak se swieczka poswiece to moze cos znajde. GRUPY MALP Z AFRYKI I KONIEC. Dajcie spokoj :( I jeszcze mam do napisania, ze mnie mieli nie okradac to by mnie dawno w Europie nie bylo. Kiedy oni mi zamierzali kase oddawac to nie wiem. To nie jest tak - taki czlowiek jest nienormalny. Przykro mi :( Niech popatrza na mojego brata mlodszego zwlaszcza - czy on jest NORMALNY? On ma pieniadze po matce tej , ktora go oddala do adopcji. Ona zostala zabita i tyle. I nawet nikt nie poszedl na policje. Taka matka tez sie nie dala. W koncu go oddala do holandii, nazwala INTUICYJNIE po ojcu, ma panstwo z niej, ze nie zwariowal - i ze mnie. Kto sie da? Bo jego matka to Figura. No URODZILA GO. I tyle. Przez cesarke na zyczenie na pewno, ale go nie dotykala przez to on OBECNIE nie jest Polakiem i jemu jest dobrze. A Polacy nie maja z nim szans. I tyle. On jest od tej matki inna narodowoscia - z imienia od jest prowadzony i tyle. A Figura moze sie wypchac. Wystarczylo go ochrzcic i jest jej. I tyle. A tamta go dotykala, dala mu imie - nie wierzyla to nazwala. I powie ze przez to nie jest zonaty bo jaki jest rodowod ojca - w sumie Niemiec. No i tego nie moge napisac - musialabym sie w szkole poddac, siedziec tu i uczyc tych kretynow. A przeciez moge robic byle co. Jakbym CHCIALA uczyc. Po prostu moge. A musze? Nie musze to nie. Moze akurat dostane auto i bede jezdzic. Z KIM? Do tego auta nikt nie wsiadzie. Z TOWAREM - w sumie dobrze ze nikt nie wsiadzie bo ja nie chce byc kierowca ludzi. Najwyzej sie wywale z towarem, a z czlowiekiem sie boje. i tyle.