Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfiohdkhkj

kolega mi sie powiesił

Polecane posty

Gość kolejnydzienzycia
I wiecie ta matka tez by go miala w nosie ale go DOTYKALA i cale jej zycie zniszczyli bo mieli powiedziec, ze swoje miala nieezywe. Taka historie tez mialam w zyciu i wiem ze to jest straszne i tyle :( Dlatego on musi byc tym Szekspirem i to oddac. On powie jej ze przez to ze go obmacywala tez sie zaburzyl. Myslala, ze jej i tyle. I tAK GO POWINNA MIEC. Przez dotyk. Ale coz... nie jej , podrzutek. I tyle. No ma i nie go. Bo on mial byc lekarz z ojca, a ten ojciec wiecie - ale to naleczyl. Troche chyba naleczyl i uciekl - nie mial powolania czy kasa. Kasy nie umial zarobic pewnie. Kit wie. Musialabym sie interesowac. I wiecie. Ja tez mialam nie byc dotykana przez polozne w Anglii. Bo nie wiadomo co dalej. Jak dziecko z gwaltu - tyle wiedzialy - to mialy sie zapytac co dalej i jak do adopcji to sie dziecka nie dotyka. Nie wolno i tyle. I tak sie traci dziecko. Skad ta medycyna - nie pasuje. Ze szpitala - zle polozne i dziecko szpitalne. A ja mam kuzynke pielegniarke - ciekawe czemu? Kto wie moze sie mna zaburzyla. A ja nauczycielka jak pasowalo lekarka - jak nic i tyle :( Bo uwazaja ze nie mam matki bo mnie nie dotykala - i wlasnie mam bo takie szmaty tam siedza tylko kasuja - to mialy powiedziec to matce i by mnie dotykala wiecie i bym miala matke. No bo jakie ja mam zycie? A ONE? bym sie dowiedziala w tym szpitalu. Cesarka na zyczenie - ho ho ho... i tyle :( A ten ojciec co to za specjalizacja? Pewnie ginekolog. Kto wie? Kiedys sie dowiemy i tyle, nie? Kto wie?

Gość kolejnydzienzycia
Ojciec pasuje wiecie tego mlodszego, ze leczyl USZY laryngolog, ale nie tylko. On chyba chcial, ale co innego - zostalo ogolne, zebral sie i wyjechal. Takie rzeczy. I pewnie na 1 dziecku sie skonczylo. Kto wie? I tyle. Tyle z calosci. :(