Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damianekkkkk

Film

Polecane posty

Gość Damianekkkkk

Znacie moze jakis straszny i fajny horror ??

Silent Hill, pamiętam scene, jak ta policjantka przy płocie zabija człekokrztałtne coś. Albo jak w pomieszczeniu jakims były i taki dziobak :P z siekierami drzwi rozbijał. Albo te dzieci z kopalni. Świetny film. Projekt Monster, niby nie gorror ale trzyma w napięciu. Długie ujecia sa, warto docenić :)

Gość Damianekkkkk
a zejscie jest dobry film ludzie go chwala to prawda?

Ja z SH pamiętam jak tam bohaterka przechodziła takim korytarzem otoczona tymi postaciami co tak wolno się ruszały brrrrrry..

Piękny umysł, nie horror ale dobry. Szosty zmysł. Był taki film, nie pamiętam tytułu :O.... Fak

Zejście moja siostra chwaliła, ja jeszcze jakoś nie miałam okazji oglądać Kinky Był taki film, nie pamiętam tytułu .... Fak Ło czym?

Kurcze, coś takiego. Dom w lesie, ustronne miejsce. Jacyś obcy ludzie probują sie włamać do tego domu. Mieszaja mi sie fabuły chyba, był tam syn opentany przez demona, koncowa scena jak ze scian wypadały ciała zmarłych ludzi ? Film, chyba z 2006 roku ? Cos takiego to chyba dwa filmy :P

Ooo zapomniałam o jedynym ze swoich ulubionych "Siła strachu" - polecam "Co kryje prawda" - całkiem przyjemny "Zgromadzenie" - całkiem przyjemny "Amityville" - kurde nie pamiętam, ale z profilu na filmwebie wynika, że mi się podobał

Kinky, ja zbankrutuje :D Wiesz, że ciekawe filmy kupuje do swojej kolekcji nie ściągam :D Idę sobie z tego tematu lepiej :D

Wspierasz wytwórnie :P Ringi, ale z japonskiej werski sa "dobre" klimat mają, mimo słabych efektów :P Czemu na jutube nie ma Sh :P

Gość xcvfgbhjkl
a po co kupujesz podrosniesz i wypierdolisz wszystko

Gość xcvfgbhjkl
a wytworca twoja kase::::::D:D:D