Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Co tam slychac na erotycznym ?? :-)

Polecane posty

Gość niezaspokojona koteczka
wszyscy są zajęci robótkami ręcznymi :classic_cool:teraz podobno jest na to szał ;D

Gość Pouljebca 26
To tez,szkoda ze nie można kontynuować na świeżym powietrzu beznadziejna pogoda mam nadzieję,że za kilkanaście dni się poprawi

a na co nam gwiazdy ,jak tu takie śliczne słoneczko jak ja :classic_cool: :)

pożądliwa niezaspokojona koteczka - a jesteś niezaspokojona?? właśnie pracuje nad tym :classic_cool: JellyBelly koteczko, mowisz zes sliczna ? no ktoś musi być śliczny aby brzydki mógł być ktoś :classic_cool:;)

a jak nad tym pracujesz oglądasz filmy albo siedzisz z nami i dotykasz sie, ja jak pisze to rosnie mi ochota ;P

Pomarańczowy Skurwysyn Znaczy koteczko, że ze mną przy zgaszonym świetle byś musiała Jako ,że podbiłeś moje serce... biorę cie w ciemno :classic_cool::D pożądliwa a jak nad tym pracujesz oglądasz filmy albo siedzisz z nami i dotykasz sie, ja jak pisze to rosnie mi ochota rośnie to mi co innego ,coś co wkradło się pomiędzy moje pośladki ekhm :classic_cool:

cukrowa kosta - witam cie bardzo bardzo ciepło szczególnie po wczorajszej rozmowie( w końcu sie zarejestrowałam:) )

pożądliwa -> bardzo duże ale po pierwsze nie ma z kim, po drugie szubko bym strzelił a po trzecie pewnie bym się spalił ze wstydu z paru powodów :P