Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gównodo kwadratu

Nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gównodo kwadratu

Moi rodzice to patologia, nie mieli pieniędzy a nastukali 5 dzieci. Całe dzieciństwo chodziliśmy w jakiś łachach po obcych ludziach, źle się uczyliśmy,nikt nas nie pilnował,jak szliśmy gdzieś do kogoś to rzucaliśmy się na jedzenie jak jakieś głodomory. Całe życie za to płaciłam, nie potrafiłam zachować się wśród normalnych ludzi. Skończyłam studia, ale jak przypomnę sobie to wszystko i spotykam ludzi z przeszłości to palę się ze wstydu.

Gość czytotuczy
jkabys tego nieprzezyla dzisiaj niebylabys tym kim jestes moze jakbys pochodzila z superbogatej rodziny teraz wszystko by cie nudzilo??? ja tez mialam zle ojczym w pierdlu-matka sie ppuszczala nas jest 4 teraz mieszkam z chlopakiem ukladam sboie zycie pamietam wszystko awantury bijatyki biede ale niebylabym tym kim jestem teraz jakbym tego nieprzezyla niemoze ci byc wstyd

Gość gównodo kwadratu
pamiętam spojrzenia ludzi, i pewnie myśleli sobie że niezła hołota z nas jest.... moi rodzice to dno

Gość ja miałam kanapki
znałam takie rodziny.. z jednej mi dość dobrze znajomej tylko jedna dziewczyna jakoś się wybiła, reszta to porażka. dwóch handluje narkotykami, trzeci klepie biedę z jakaś małolata i mają dwoje dzieci, nie mają gdzie mieszkać.. ciężko.

Gość czytotuczy
ale co cie obchodza spojrzenia innych kobieto???wstydzisz sie rodzicow??zeby nie oni niebyloby cie na swiecie ja sie swoich tez wstydzilam nieraz ale ich kocham nad zycie i niemoglabym tak poprostu ich olac pomimo tego ze bylam ponizana bita wyrzucana z domu to nie ich wina ze byliscie biedni kurwa coto za myslenie??

Gość ja miałam kanapki
nie ich wina.. a czyja? nie rodzi się czwartego czy piątego dzieciaka nie mając co da jeść pozostałej trójce

Gość gównodo kwadratu
oni nas nie kochali, i my ich też nie, całe życie się żarli, matka nami w ogóle się nie zajmowała, nawet jak bylliśmy ciężko chorzy, to sąsiad mnie brał do lekarza, po prostu nienawidzili się a potem pierdolili żeby poprawić sobie humor

Gość gównodo kwadratu
Chorzy ludzie, nie wyobrażacie sobie takiej patologii

wiesz co nie ma czym się przejmować. nie tylko Ciebie spotykaja takie problemy.. pomyśl że na świecie są ludzie którzy mają wiele gorsze problemy.. Ciesz się ze jestes zdrowa i Co było to minęlo..jakos sobie ulozylas zycie i to jest najwazniejsze..;]

Gość ja miałam kanapki
ja sobie wyobrażam. 4 lata pracowałam w pomocy społecznej. jako księgowa :o niejedno widziałam.

Gość Adelayyyyyda
Znam rodzinę, gdzie dziewczyna urodziła pierwsze dziecko mając 18 lat, nie mieli gdzie mieszkać , jej facet niewiele starszy nie mógł znaleźć pracy .. a mimo to po przeszło roku miała już następne dziecko. :O 2 lata przerwy i następne. Nastukali w sumie 7 dzieci, 6 synów i najmłodsza córka. :O Chłopacy na nic dobrego nie wyrośli, ciągle problemy w szkole, rodzice nie zajmowali sie nimi, teraz kradną , a to podpalają itd :O Jedynie córka na kogoś wyrosła, kończy studia. Wiem, że nie miała łatwo, śmiali się z niej, bo rodziców nie było na nic stać, kiedyś ktoś poczęstował ich suchą bułką to się rzucili jak .... :O nie wspomnę o słodyczach. Synowie powielają schemat rodziców, szybko brali sie za dzieci, mimo, że są niewiele starsi ode mnie mają już gormadę dzieci, ale oczywiście utrzymac nie ma kto. :O

Gość ja miałam kanapki
Madziusia, aleś ty naiwna, dziecko. nie życzę nikomu takiego dzieciństwa, młodości. tego tak łatwo się nie zapomina

Gość ja miałam kanapki
co jest gorszego od bycia bitym? chodzenia głodnym?

czemu naiwna? to co nie miłe nas spotkało należy zapomnieć..puścic w nie pamiec;o? wazne ze jej sie ulozylo

Gość ja miałam kanapki
mam wrażenie, ze mało wiesz o zyciu

Gość kolejnydzienzycia
Rodziny wielodzietne sa dobre jak sa pieniadze. Wszystko jest dobre jak sa pieniadze. Zawsze to bede powtarzac. W Polsce ludzie doprowadzili mnie do smierci glodowej. Ja tak ich odbieram - ze umarlam t. Juz dawno popelnilam samobojstwo i ...nie po mnie. Bo tak mialam zrobic. Tu w ogole nie ma perspektyw, niczego. Beznadziejne panstwo a wiedzialabym co ja za jedna i 15 lat nie zyje. Nie liczcie na mnie nigdy. Po maturze samobojstwo. I tyle. I nie po mnie, a myslalam, ze mnie Bog potepi. Bo taki bezsens i tyle. Gdybym byla pewna ze nie po mnie to juz zyly dawno podciete WTEDY. A teraz kazdy by sie cieszyl i tyle. A najbardziej matka, ale co zrobila , zebym zyla normalnie. Zarobila na mnie kase. I mysla sobie ze tak CALA WIECZNOSC pojada na mnie. No oby :(

Gość gównodo kwadratu
nie rozumiem tego, skoro sami mieli ciężkie dzieciństwo, żyli w biedzie, to chyba pamiętają jak to było, ja nie wyobrażam sobie mieć tyle dzieci, dawać im ochłapy do jedzenia, szmaty do ubrania znoszone po kimś, jak taki człowiek ma się czuć? W życiu nie zrobiłabym sobie dziecka żeby go tak męczyć. Sami się męczyli a potem robią dokładnie to samo swoim dzieciom.

Gość ja miałam kanapki
autorko, trzymaj się. nie popełniasz tego błędu i zaklęte koło się przerwało. a jak Twoje rodzeństwo?

Gość kolejnydzienzycia
I zawsze powiem, ze mialam racje 15 lat temu - nalezalo podciac sobie zyly czyms ostrym i koniec, ale... nie umialam nazwac wielu rzeczy. Gdybym umiala dac NAZWE RZECZY to tak. to mnie nie ma 15 lat. I co? W Polsce bym byla. Na pewno :( Nie ludzcie sie - NIGDY. Wszystko przez pomowienia ze jestem z Rosji. Cale studia zle, szkoly, wszystko. Szkoly nie sa zle, ale z Rosji jestem to wszystko zle i koniec. A ja? Mnie sie nie nalezala prawda i grob matki? GROB MATKI W POLSCE SIE MI NIE NALEZAL. To kurwa mac co - i zryjcie sobie trawe jak dla mnie i tyle mnie cala Polska obchodzi i tyle :(

Gość gównodo kwadratu
wszyscy bezdzietni, problemy emocjonalne i materialne ale przynajmniej nikt prócz nich nie cierpi

Gość kolejnydzienzycia
ciekawe co by tu bylo gdyby nie kilka zachodnich sklepow od 20 lat. ALE WSZYSCY NA MNIE - co ja robie? Sie na siebie popatrzcie zera. A to i tak jest cudem i nic poza tym. I koniec. A wyjade i wszystkie sklepy wam zamkna i co wtedy? Myslicie ze Bog nie ma oczu? To sie okaze. Sie mozecie wtedy stroic i modlic. Albo jechac na wakacje. Wakacje najwazniejsze. No, no , no - a stala praca? Jak ktos ma stala prace na zarcie i ZARCIE. A poza tym? Poza tym to mu nawet ubrania nie sa potrzebne. Jeszcze wam powiem - nie mieliscie mnie tak traktowac bo po was. Ja musze z zachodu wyjechac choc go uratowalam, a wy? Jak go chcecie ratowac. I tyle. I wiecie bo sama nie chcialam byc w Niemczech. I MiALAM RACJE - nigdzie nie jest samotnosc tak straszna jak w Niemczech. Nie wyobrazam sobie by w USA bylo gorzej. Moze nie mam racji, ale to sie okaze. Samo zycie pokaze i tyle :(

Gość inga aa
trzymaj się' dasz radę z każdego gów.na mozna wyjść, walcz a będziesz lepsza i silniejsza od innych i ode mnie trzymaj się, życzę Ci tego naprawdę!!

Gość gównodo kwadratu
Dziękuję, nie rozumiem tylko jak można takie gówno pogłębiać i poszerzać jak moi starzy, nigdy tego nie zrozumiem

Gość kurffa aż oczy bolą
kolejnydzienzycia---> ty pierdolona spamerko wypierdalaj stąd, rozpiuerdalasz każdy topik !!!!!!!

Gość dobrze ze ty zrozumiałaś
ale takie patologie jak twoi starzy powinni przymusowo kastrować żeby sie nie rozmnażały jak zwierzęta

Gość gównodo kwadratu
dlaczego nikt ich nie kastruje!? Że niby nie wolno bo to istota ludzka, polemizowałabym, człowiek tak nieprzystosowany nadaje się tylko do zamknięcia w psychiatryku, przecież to są sadyści bez wyobraźni

Gość rozumiemcię
:(