Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość kochaniutka--
do nie mam nicka-nie,niech czyta co my tu starsze piszemy ciekawego.mniej ja bedzie bolec rzeczywistosc

Popieram, w rodzinie chłopaka są takie siostry, jedna 17, druga 19 i obie w podobnym czasie urodziły, oczywiście chłopa nie ma, dodam że mieszkają z matką, bratem , jego dziewczyną i dzieckiem na 3 pokojach🖐️ I co ciekawe, nikt z tej piątki nie pracuje 🖐️

no na pewno dobrze mi poradzą baby które od rana do wieczora siedzą na forum ;) Dzięki , ale nie skorzystam ;) Mam rodzinę od rad dotyczących mojego życia ... A moje życie już jest przemyslane . Co do koleżanek . Bardzo dużo koleżanek moich bliskich wyjechało tam z rodzinami i są w mieście do którego pojade . Więc Turki nie będą mi się szwędać po domu . Polaczki .

Gość z twojego blogu estera
Na razie to jeszcze nawet nie wyjechalas do tego swojego raju :D Pojedziesz (jezeli w ogole pojedziesz) to wtedy sie przekonasz :P

Ja nigdzie nie napisałam , że to raj i że będę miała tak wspaniale . Ale na pewno będzie dobrze bo będę z Patrykiem , na sowim i razem . Prace ma więc jest super .

Gość nie mam nicka
Nie koniecznie Polki tylko takie są. Niektóre kobiety choć nie tylko bo i pewnie mężczyźni się tacy zdarzają , strasznie ubolewają nad tym jak komuś innemu się uda np autorka tego topiku , gdyby była tak szczęśliwa jak pisze to nawet do głowy by jej nie przyszło zakładać tego topiku. Pewnie jakaś jej koleżanka która urodziła w młodym wieku ma na koncie więcej niż 3 tysiące ;)

Gość szczesIiwa mama
Powiem ci sexi blondi ze jestes tak pusta jak twoj nick ja urodzilam pierwsze dziecko w wieku 18 lat a drugie w wieku 20 lat, teraz mam 28 lat, dwie wspaniale, odchowane córeczki i studiów mi nie potrzeba do szczęścia wystarczy że mój mąż dobrze zarabia jest w stanie utrzymać rodzinę a ja mam czas zadbac o siebie i powiem ci w moim wieku to ty pewnie dopiero slub wezmiesz a ja juz wszystko mam :) Dziewczynki na wakacjach u babci wiec mamy z mezem duuuuuzo czasu dl a siebie mozesz mi tylko pozazroscic pustaku

Gość szczesIiwa mama
A moje dziewczynki mają młodą, zadbaną mamę a twoje dzieci beda mialy stara jedze wyrachowana:D

Gość Dancia......
To sobie gardz a co kogo obchodzi twoje zdania :D Wiesz ze najlepszy wiek na rodzenie to 18 - 21 lat wlasnie wiec twoj czas juz przeminal hehhhe:D Ja urodzilam dziecko w wieku 19 lat i co mam mature mam kochajace meza a moj sliczny synek ma 3 latka mamy mieszkanie samochod juz dawno temu sie usamodzielnilam a ty siedzisz na GArnuszku rodzicow i patrzysz gdzie by tu sie pocieszyc hehhehhe

Gość Dancia......
szczesliwa mama to gratulacje ale ci dobrze hehe :) moj jest jeszcze za maly by oddawac go do babci :)

Gość Dancia......
nie wierzysz , żę mając dzieci można być szczęśliwym egoistko?

Gość dziewica23
Szczęściary z Was. Mi niestety nie udało się zaliczyć wpadki z przypadkowym gościm i lecieć z brzuchem do ołtarza. Ominęło mnie to szczęście. Buaha:D

Gość sexi blondi ***
Taa, jak zawsze wszystkie super szczęśliwe i zadowolne z roli kurki domowej🖐️ Zapraszam do wypowiedzi mamuśki :D

Gość wpływ Wenus
wyjdz stad juz w koncu :O

Gość do szcześliwa mama
i co, ty myślisz, ze twój facet zadowala sie tylko kura domową tj, tobą, idz w cholerę, napewno ma kochankę a ty jeszcze trochę będziesz latać po opiece społecznej aby dali ci na chleb, no bo kura domowa bez wykształcenia nie ma z czego zyć.

Autorka to typowa polka (nie obrażając porządnych obywatelek). Na zachodzie ci ktorzy znają polaków a nawet sami rodacy których mentalność zmieniła się troszkę przez wyobcowanie są zdania że polska natura to wredna i złośliwa natura , podjudzanie , wyśmiewanie i zażartość są typowymi cechami polskości. Autorka bardzo przypomina mi typową poluskę która czeka na możliwość wywyższenia się o obrażenia innych. sexi blondi - twój nick jest prostacki , robisz błędy (no ...teraz pewnie bardzo uważasz aby takowych nie popełniać;), masz paskudną cechę charakteru - wywyższanie się a dodatkowo jesteś tchórzem gdyż twoja dyskusja polega na wpisaniu kilku nic nieznaczących zdań (wszysto to obrona własnej osoby albo komentowanie czyichś wpisów) i uciekanie w stylu " muszę naraiz eiśc ale wpadnę tu jutro:D" - zupełnie jak w przedszkolu . Dyskusja się rozpętała ale niestety nie jesteś już tego udziałem w całości, ciebie tu nie ma a raczej tyko przypominasz o sobie by nikt nie pomyślał że dałąś pas:D. Ja radziałbym ci już nie mieszać w kotle tylko pouczyć się przed kolejnymi zjazdami bo czeka cię męczący przyszły rok akademicki:).

Gość karakua30
Przecież udzielanie się w tej dyskusji do debilizm dziewczyny!:D dajecie się wmanewrowywać sexi blondi? Jejku żeby ta dziewczyna jeszcze z sensem pisała , żeby jej żałosne wywody nie obrażały nikogo a tu widzę że jej obecność ma na celu jedynie podtrzymywanie tematu by jej skromna osóbka nie poszła w zapomnienie. Autorko temat mało interesujący ...no ale ty studiujesz borowanie więc temat w sam raz:D

Gość ewelinka_majowa
Dajcie spokój autorce!!! Są wakacje , pewnie dziewczyna nigdzie nie wyjeżdża bo wiadomo że to kosztuje a zbieranie na wkład na lokatę wymaga poświęceń. Nudzi się więc postanowiła się zabawić na kafe , coś w stylu - ciekawe ile osób się rozrzaży ze złości;). Ja jak miałam po kilkanaście lat to też trzymały mi się takie głupki w głowie a że ciepła pora roku to autorka postanowiła się odmłodzić i pobawić trochę.

Gość 20letnia szczesliwa mezatka
hehehe lubie czytac wywody starych panien, ktore same przegapily mlodosc i teraz z zazdrosci obrazaja mlode szczesliwe mezatki. mam 20 lat jestem mezatka - zadbana tryskajaca szczesciem. dziecko planujemy za 3 lata :) niektore moje kolezanki sa juz matkami i jakos nie zauwarzylam zeby staly sie mniej strakcyjne. wrecz przeciwnie mysle ze mloda laska szybcie sie pozbiera po ciazy - schodnie itd niz taka 35 letnia co sie wyszalala a potem po ciazy w dresie smiga (nie mowie teraz ze wszystkie starsze matki takie sa). oj nudzi sie starym panna nudzi... a co do nazwy tematu: ">20" oznacza ze starszych niz 20 lat a nie mlodszych czyli wg. tematu gardzisz tymi co wyszly za maz PO 20. hehehe usmialam sie

Gość Kamila22- studentkaWSP
A ja nie bardzo wierzę że autorka studiuje , że jet sexi blond :D równie dobrze to może być pryszczata pulchna dziewuszka która bawi się w wcielanie w inną rolę. Zastanówcie się czy studentka dnetystyki która ma wkacje , jakieś plany i znajomych bawiłaby się w coś takiego? Myślicie że taka osoba byłaby na tyle głupia żeby czytać poprzednie wpisy by je skomentować?:D Ja szczerze w to wątpię i choćby nie wiem jak być niepoważnym to mnie nie chciałoby się wysilać i robić coś tak bezsensownego. Ot moje zdanie.

Gość ona mnie śmieszy:D
Autorka wchodzi na kafe ,pirdnie w klawiaturę kilka razy, pochwali te co wypowiedzią zbliżone są do jej ideałów a pogardzi tymi co nie i żegna się grzecznie by ponownie zrobić to samo kolejnego dnia:D ..jest to albo jakaś debilka albo faktycznie wielka nuda wokół niej panuje. Ja też nie bardzo wierzę w to że to prawdziwa postać, żadna SZANUJĄCA się i dumna z siebie studentka nie wybierze nicku rodem z taniej dyskoteki.

Gość evolucion
Apropos , jak wyobrażam sobie sexi blondi to widzę taką wypacykowaną pustę dziuńkę w mini spódniczce ze złażącym różowym lakierem z paznokci u nóg i kręcącej dupą na parkiecie przy rytmach put your hands in the air umca umca umca :D

Od tej pory będę na czarno gdyż widzę że podszywy dobrze się bawią moim kosztem;) Otóż myślcie sobie co chcecie, jeżeli sprawia wam przyjemność myślenia że nie studiuję to proszę bardzo. Mnie nie obchodzi to jakie maci eo mnie zdanie gdyż nie znam was a w życiu prywatnym nie sądzę bym szanowała takie osoby jak wy. Może i mam niewiele do napisania (mam napięty dzień, nie siędzę non stop na kafe jak wy) ale to co wy maci etu do zaoferowania to jedna wielka żenada:D) Jesteście żałosne i nie wiem ile można by to powtarzać ...chyba w nieskończoność. Ktoś kto zajmuje się dzieckiem mając mniej niż 20 lat ma już przeprany mózg a jego codzinnością są pieluchy , kaszki i słuchanie ciągłego płaczu i krzyków niemowlaka więc nie mówcie mi że takie osoby nie cofają się w rozwoju i mają jakieś perspektywy. Dno, jakiego mało.

Gość sexi.blondi ***
Szaleleję na prkiecie i nie powinno was obchodzić do jakiego rytmu i jakie mam pazury u nóg. Jestem trochę walnięta ale to z gorąca i chyba każdy tak ma. W tym momencie już wszyscy wiedzą że jestem bezrobotna i muszę żyć z tych 3 tys...płacz :(

Gość do sexi blondi
to ja od szczura:) dawaj-chetnie poczytam

Gość o kurcze:D
No i olała nas :D ....hmmm po raz pierwszy mam wrażenie odkąd przyglądam się tej dyskusji że autorka stawia coś nad kafe:D...wow.

Gość ewer34
daja dupy po pijaku a pozniej płaczą bo nie maja co do gara włożyc a mamusia i tatus juz dawno wyjebali ich z domu.Tez gardze takim scierwem.