Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość a ja urodzilam w wieku 20 lat
No w sumie to już 21 miałam. Nie ważne. Za mąż też wyszłam. W każdym razie na pewno nie snuje się w dresie po mieście nudząc się w wakacje. Nie mam na to czasu :P Rozumiem, ze ktoś może mić inne poglądy na życie i swiat. Mam koleżanki, które mają już dzieci i takie, które o dzieciach nawet jeszcze nie myślą. Nie widzę specjalnej różnicy w podejściu do życia. Każdy żyje jak lubi. Ja bym mojej rodziny nie zamieniła na nic innego, choć nie zawsze jest różowo i cukierkowo to jednak jestem zadowolona ze swojego życia. Ale absolutnie nikogo nie namawiam do wczesnego macierzyństwa, ani w ogóle do macierzyństwa. Nie ma jednego przepisu na fajne życie. Dla mnie to mąż i dzieci, dla kogoś innego praca, podróże kluby spotkania ze znajomymi. Przecież jesteśmy rożni wiec i potrzeby mamy różne.

Gość taka sobie mala ja //////
oj blondi i tu sie mylisz ja nie mam dzieci a ja poznam jezyk takiej prostaczki jak ty :)

Gość sexi blondi ***
a ja urodzilam w wieku 20 lat Dziecko w wieku 21 lat to już nie jest wstyd, gorzej jak gówniara 18 - 19.

Gość taka sobie mala ja //////
wstyd to kraść i z dupy spaść :)

Gość sexi blondi ***
Widzę, żemój temat wywołał wiele emocji, czego nie udało mi się dokonoać początkowo zamieszczając go na dyskusji ogólnej. Wiem już, gdzie siedzą małoletnie mamusie :classic_cool:

Gość djfkn jf f
Gardzisz zlodziejami, pedofilami itp.-ok-kto by chcial miec zkims takim do czynienia? No i taki zlodziej moglby Ci rabnac to Twoje 3 tysiace... Pedofil juz Ci raczej krzywdy nie zrobi--ale...to zwyrodnialec jak by nie patrzec i takim gardzic mozna. Ale gardzic obcymi kobietami, ktore

Gość djfkn jf f
Gardzisz zlodziejami, pedofilami itp.-ok-kto by chcial miec zkims takim do czynienia? No i taki zlodziej moglby Ci rabnac to Twoje 3 tysiace... Pedofil juz Ci raczej krzywdy nie zrobi-ale...to zwyrodnialec jak by nie patrzec i takim gardzic mozna. Ale gardzic obcymi kobietami, ktore

Gość djfkn jf f
Ale gardzic obcymi kobietami, ktore

Gość djfkn jf f
tekst mi wcielo :)

Gość djfkn jf f

Gość ja 30000000
które, które, które, yyyyyyy, eeeeee zaciełaś sie szmato?

Gość kelly.////
Nooo brawo blondyneczko . Powiem Ci tak, ja studiuję stomatologie, nie wiem czy chcesz się licytować o oceny na świadectwie maturalnym- finalistką jestem;), moi rodzice są wziętymi adwokatami, a mieszkanie mam zapewnione w 100%. A mimo to nie oceniam ludzi, wiesz? bo to tylko świadczy o Twojej płytkiej osobowości, mam wielu przyjaciół, którzy albo ''wpadli'' i są biedni , albo wręcz zdecydowali się na dziecko w tym wieku i co?? i z tego powodu mam nimi pogardzać?? Choreee...

1.Jako narzeczona doradcy finansowego powiem Ci, że 3 tysiące to cholernie dużo... bedziesz milionerką hyhyhy ...:D Możesz je wpłacić na książeczkę, bo żaden produkt sie nie opłaca. 2. Mam 19 lat i od pół roku staralam się o dziecko... Bardzo go pragnę! Nawet nie wiesz, jak się zryczeliśmy, gdy zobaczyliśmy dwie kreseczki. 3. Mature mam. Za dwa lata idę na studia... W miedzy czasie może na jakiś kurs pójde dla siebie samej... 4. Są po prostu osoby, którym imprezowe życie nie pasuje. Lubisz takowe, to sobie je praktykuj. Ja marzę o domu i rodzinie. Mam psa i dwa koty i jestem cholernie szczęsliwa, że mogę gotować obiady ukochanemu i rozpieszczać go ciastami i innymi smakołykami. Cudownie dostaje sie kwiaty po powrocie z jego pracy... 5 Ponadto Panno wyedukowana ">20" czyta się 20 i więcej.... :)))

hahahhahaha rozwaliły mnie te odłożone 3tyś :D Dziewczyno myślisz, że wszystkie dziewczyny, które urodziły przed 20 są biedne, zaniedbane i nie mają za co żyć? Czasem jest zupełnie odwrotnie :D Ja tam nie narzekam... urodziłam w wieku 18 lat mam teraz 5letnią córkę ;) Mąż wojskowy, mamy mieszkanie, samochód ja pracować nie muszę i teraz planujemy drugie dziecko :D Jak widzisz finansowo można dać sobie radę a te Twoje 3 tyś... hahahhahaa :D wow! Też mi majątek :D Jak widzisz są osoby w Twoim wieku, które JUŻ się zdążyły dorobić ciut więcej... więc zastanów się co mówisz :D

Gość djfkn jf f

Gość sexi blondi ***
Słuchajcie, ja zaraz uciekam ale piszcie proszę później na pewno odczytam :classic_cool: Pozdrawiam serdecznie mamusie, które ten piękny lipcowy wieczór muszą niestety spędzić w somu w przeciwieństwie do ich rówieśniczek🖐️ Pozdro :classic_cool: P.S. Proszę o komentarzyki!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość sexi blondi ***
dziewczatko i bellik dzieki za obszerne komentarzyki zwłaszcza dziewczątko, proszę o więcej, niestety już nie mam czasu ale na pewno odczytam :) Zapraszam i już uciekam paptki 🌻

Gość takajedna2111
po pierwsze autorko nie przemadrzaj sie tak bo nie jestes az taka bystra i inteligentna. Gadasz farmazony ze ludzie sie nie zabezpieczaja. Jakbys byla taka madra to bys wiedziala ze antykoncepcja nie daje 100% skuteczności to raz. Po drugie nie każdy moze stosować jakies hormony to dwa. Nie masz prawa osądzać dziewczyn w tym wieku, tych które pragnęly macierzynstwa. To ich sprawa. I tych co wpadły. Trudno. Dawniej nawet 17 latki sie chajtały i zaraz rodziły dzieci i to bylo całkiem normalne. To ze Ty jestes tak a tak wychowana i masz takie rozumowanie to napewno z domu rodzinnego. Ze masz sie dorobić najpierw majątku.. A potem rodzina? O ile Ty bys tego chciala. Kto wie czy Ty tez nie zaznasz instyktu macierzyńskiego. Wkrótce. Bądź wpadniesz. Nie znasz przyszłości. Kolejna sprawa. Mówisz ze koleżanki są zaniedbane. A cos Ty myślała ze mając dziecko będą siedzieć 24h przed lustrem? Dziecko to nie zabawka, odpowiedzialność. Kolejna sprawa co do mieszkania. Zawsze mogą chwilke u rodziców pomieszkac i isc na swoje. A Ty jak jestes taka mądra to czemu Ty jeszcze nie poszłas? Mówisz 3 tys? Za ta kase to możesz kupic pare ciuszków tak naprawde. A zeby dorobić sie czegoś bedziesz musiala pracować długie lata. Tak jak te małżeństwa, rodziny o których powiadasz. Lepiej sie zajmij sobą. Kiedyś sama zrozumiesz co to znaczy miec rodzinne mowi Ci to 21 latka oczywiście ani matka ani mężatka. Ktora Osobiście chciałby miec dziecko.

Gość fulllllll
3 tys. były naprawdę rozczulające. dzieciątko nie ma pojęcia o życiu.

Gość za rok magister
ja mam 23 i przez najbliższe 5 też nie planuję ale jak antykoncepcja zawiedzie to co? przecież tak się zdarza... a ty kochana żyj sobie w swoim malutkim różowym świecie (sądząc po twoich przemyśleniach i nicku twoje wielkie studia nad, którymi się tak roztrząsasz to kosmetologia:P), przytulaj yorczka póki możesz bo niewiadomo czy ty zaraz też nie zajdziesz:D

Gość swertyss
Oho juz laski lansujące się na "jestem zona lekarza a moi rodzice to adwokaci" no i co z tego? Ty mozesz byc nikim. Zgadzam sie z sexi blondi, ale nie gardze takimi kobietami. Szkoda mi dziewczyn ktore wpadly. Wspolczuje im - zmarnowana mlodosc.

Gość takasobiemama
sex blondi ----> Posłuchaj:) Jesteś młoda i troszkę zarozumiała, za mało wiesz o życiu bo póki co jesteś wolna. Fakt, dbasz o swoja przyszłość o to by nie być zależną od męża i nie wpaść w niechcianą ciążę, tylko pochwała ci się należy, jednak jak na osobę która się ceni, ceni niezależność na pewno kulturę i wykształcenie dziwnie nisko upadasz wchodząc na kafe i podejmując taki temat a raczej w taki sposób zaczynając dyskusję. Jeżeli jesteś na tyle zadufana w sobie by gardzić kimś tylko dlatego że ułożył albo i nie, własne życie to niestety nie jesteś tą za jaką chciałabyś uchodzić. Jak dla mnie jesteś małą niekulturalną smarkulą która próbuje wywołać burzę poprzez wyładowywanie się na innych którzy mają odmienną filozofię od twojej albo też na tych którym się nie poszczęściło czy to z przypadku czy z własnej winy - nie tobie to oceniać uwierz mi. Może i staniesz się wykształconą osobą ale mądrości i empatii to ci niestety brakuje. Musisz też wiedzieć że nie da się przwidzieć życia w całości i starannie ułożyć sobie scenariusza. Masz te swoje 3 tys. zł i powiem ci że to bardzo ale to bardzo niewiele żeby móc się aż tak stawiać. Jak będziesz miała kilkadziesiąt tysięcy czego w polskich warunkach ci nie wróże to wtedy podyskutujesz z innymi szychami a póki co mały pionuś z ciebie. Ja wyszłam za mąż stosunkowo późno bo w wieku 28 lat, rok później zaszłąm w ciążę i zdążyłam dzięki bogu wykształcić siebie i znaleźć wykształconego męża i wiesz co powodzi nam się nieźle ale tylko dlatego że nie mieszkamy w kraju ale za granicą. Mam też świetne kumpele jeszcze za czasów liceum i niestety większość z nich bardoz wcześnie wyszła za mąż i urodziła dzieci ja jednak bardzo cenię sobie te przyjaźnie i w życiu nie przysżło by mi do głowy tak się pysznić jak ty i gardzić ludźmi. Jesteś malutka i aż ciebie żal a w życiu ułożyć ci się może różnie więc radzę ci ugryźć się w język i nabrać trochę dystansu do siebie i otoczenia. Powodzenia.

Gość kajsiidihidh
sex blondi ----> Jesteś gupiutka i troszkę mnie śmieszysz a zwłaszcza te twoje 3 tysiące złotych (to powinno się rozejść po kafe:D) . Mam te 19 lat i dostałam się na pedagogikę rosyjską na akademii pedagogicznej i również jestem bezdzietna i niezamężna ale powiem ci że tak beznadziejnie głupiej osoby to jeszcze nie spotkałam. Matko gdyby w moim gronie jakaś siksa taka jak ty wypaliła z takim tekstem to byłaby tępiona przez nas równo:D. Mam koleżankę która nie miała tyle szczęścia co ja , niestety wyszła nieszczęśliwie za mąż i ma rocznego synka (koleżnaka ma 20 lat), ukończyła dzięki samozaparciu liceum ale nie dostała się na kierunek o którym marzyła całe życie. Jej sytuacja jest i była zawsze skomplikowana i wiem że to było powodem jej niepowodzeń . Ta koleżanka do tej pory jest moją dobrą kumpelą i nie gardzę nią ani żadną dzieczyna która ma podobną sutyację, gardzę natomiast takimi jak ty bo jesteś bezwartościową pustą dziunią (już sam nick jest małoineteresujący;) ) która owszem zapewne skończy studia i dołoży jakąś tam śmieszną sumkę ale szczęścia z takim podejściem to ja ci nie wróżę. Ty jesteś typem który jak to się mówi, jak tylko wyjdzie na swoje to będzie gryzł i kopał i wyżej srał niż głowę miał.

Gość oliwkaczarna
Ja to wogóle nie dyskutowała bym z osoba która w temacie nie potrafi wstawić znaku mniejszości:D...amen.

Gość kaojojdfj
Autorka myśli że tu same zamęzne i dzieciate jej odpiszą:D. Po pierwsze autorko jak zdążyłam przeczytać twoje wpisy to robisz trochę tych błędów więc zależy co studiujesz bo hmmm....troszkę mało oczytana jesteś albo cierpisz na dysgrafię :/ powinnaś za to potrafić świetnie liczyć jeżeli chcesz zrobić jakąś konkretną kasę bo póki co to mysz koscielna z ciebie i raczej oj to na pewno :D będziesz zależna od faceta bo sama nawet nie wynajmiesz mieszkania i nie wyżywisz się , a co dopiero media i zycie prywatne:D. Po drugie jakoś tak mi się wydaje że gupiutka jesteś sądząc że zrobisz furorę i wielkie finanse zaraz po studiach albo i wogóle w tym kraju:D...Życzę powodzenia :)

Gość 48348348
za 3 tys to nie poszalejesz za bardzo :D

Gość rwrwrwr
Skąd? Ze sszkoły na przykład, z osiedla. Tak,ja gardzę, bo przed 20-tką nie uprawiałam jeszcze sexu, mam szacunek do siebie i wtedy zajmowałam się maturą, dostaniem na studia a nie ... czyli brzydulą jesteś, nie miałas chłopaka, czujesz się gorsza i w ten załosny sposób próbujesz podniesc sobie samopoczucie... Ciekawe co studiujesz, bo sądząc po nicku pewnie łopatologie?

Nie chce mi się czytać tutejszych wypocin, odpisuję jedynie na temat topicu :D A więc ja wyszłam za mąż wi wieku 20 lat, dwa lata później zaszłam świadomie w ciążę, skończyłam studia, założyliśmy z mężem dwie firmy i mamy się świetni. Obecnie mam 24 lata, jestem szczęśliwa, ustawiona na resztę życia i robię wszystko zgodne z moimi planami. Zawsze mi się w życiu wszystko układało tak jak chciałam i jest mi dobrze. O moich dobrach materialnych nie zamierzam tutaj pisać. W każdym razie jestem młoda, jestem mężatką, matką i właścicielką firmy, dobrze prosperującej. Mogę pracować i wychowywać swoje dziecko. A męża mam przecudnego, jesteśmy razem od 8 lat i kochamy szalenie mocno. I....nie czuję się kobietą zaniedbaną, wręcz przeciwnie, dzięki polepszeniu się mojej sytuacji materialnej mogę sobie na wiele pozwolić. Tyle w temacie. Możesz se mną gardzić :D

Boję się jedynie choroby. Tego, że ja lub ktoś mi bliski zachoruje i wtedy nawet pieniądze nie pomogą..... :( Ale to nie na temat :)