Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antenka333

Dziewczyny ze Szczecina odnajdzmy się

Polecane posty

Szukam bratniej duszy,koleżanki która jak ja czuję się samotna wśród rodziny i znajomych.Moje 38 -letnie życie jest puste,może jest tu ktoś taki jak ja.

Gość grandlub
w szczecinie wg badań mieszka nawiększy odsetek ładnych dziewczyn więc warto szukać

Dziewczyny napiszcie jeśli chcecie coś o sobie.Czy czujecie się samotne tak jak ja?Niby mam koleżanki,ale ich życie rodzinne całkowicie je absorbuje.Ja już odchowałam dzieci i teraz czas na życie towarzyskie tylko nie mam z kim go dzielić.

Antenko, ja nie czuję się samotna. Chociaz jestem od paru lat singlem i nie mam dzieci, życie towarzystkie kręci się całkiem przyzwoicie. Znajomi z dziećmi też mogą być wspaniałymi towarzyszami na imprezie, wystarczy tylko połączyć impreze z rozrywką dla dzieciaków. Poza tym ja lubię też być sama ze sobą, więc samopoczucie mam pozytywne. Mam dołki jak każdy, ale przeważają górki. \ Pozdrawiam,

Gość byle dalej
Ooo, fajno, ja też Szczecin!

dziewczyny, lubicie Szczecin? Ja wiem, że on ma swoje minusy, ale i tak kocham to miasto :)

Gość byle dalej
KIedyś nie lubiłam, ale chyba się powoli przekonuję :)

GreenEye73 Zawsze lubiłam Szczecin,ale teraz sama nie wiem zamykaja zakłady pracy,mało imprez plenerowych(chociaż jak ktoś szuka to coś dla siebie znajdzie).Ostatnio widziałam plan przyszłych autostrad w Polsce i oczywiście od Szczecina zamiast kilku odgałęziem pożądnej drogi malutki odcineczek.Tak marzy mi się aby szybko wszędzie dojechać,wiem że to problem globalny ale uważam że Szczecin traktowany jest pomacoszemu.Mało kąpielisk itp.Nie myś sobie że jestem jakąś pesymistką ale wielką optymistka tez nie. Musisz być silną kobietą skoro jesteś singielka i masz wielu przyjaciół.Zawsze się tak uterło że ludzie spotykają się w parach,a gdy para się rozchodzi to ludzie pozostają na marginesie.Chyba że Twoi znajomi też są singlami.

Dzień dobry Antenko!!! Hmmm moi znajomi to i sigle i pary. Jak sie kogoś lubi, to przecież nie ma znaczenia w jakiej konstelacji się spotykamy. Poza tym nie mam oporów, żeby pójśc na kolację do znajomych, gdzie siedzimy ja i jeszcze dwie pary i ich dzieciaki, bo przecież ludzie w parach nie są ze sobą sklejeni :) Poza tym nie narzucam się, idę jak mnie zapraszają, a z tym akurat nie ma problemu. Tyle, że ja jestem wesoła, lubię ludzi, jestem otwarta, ale też robię selekcję, tzn przyjaciół nie mam wielu, ale wypróbowani. Co do Szczecina, to rzeczywiście z drogami kiepsko, tyle, że cała Polska taka. Stoją w korkach i oczywiście tego nie lubię, ale z drugiej strony - mam wtedy więcej czasu żeby posłuchać swoją ulubioną muzyczkę :) Antenko, a może Ty jesteś trochę zmęczona, może powinnaś coś zmienić w swoim życiu, zapisać się na jakieś zajęcia? Powiew świeżości jest dla nas wszystkich zbawienny ;) Pozdrawiam Cię

Hej Green!Tak próbuje ,zmienić to monotonne chwilami życie.Zajęcia...to dobry pomysł ale sama nie wiem co by mnie interesowało.Czasami przekopuję internet w podzukiwaniu,czasami coś znajduję a póżniej okazuje się że to nie dla mnie.Zazdroszcze ludziom pasji i zainteresowań.Jakią muzykę lubisz?

Antenko, nie poddawaj się, znajdziesz coś na pewno. Przecież jest tyle możliwości. Poza tym nie ma co trzymać się jednego wątku, lepiej być poszukiwaczem całe życie, bo i tak życia nam nie starczy na to co nam oferuje świat. I z muzyką u mnie jest tak właśnie, nie przywiązuje się to stylów, lubię to co mi się podoba, bez znaczenia, co to i kto to, aby było kompatybilne z moją duszą w danej chwili :) Tyle, że ja mimo że jestem życiowo bardzo poukładana, to też jestem takim wulkanikiem, co to sobie zawsze znajdzie coś fajnego do robienia ;) Zresztą wszystko co robimy z pasją jest fajne :) mogą to być pierogi albo skoki ze spadochronem :)

Tak pasja jest najważniejsza. Green-muzyka Antenka-wciąż szuka Miauczydełko? Stic? Inne dziewczyny? Napiszcie.

Gość byle dalej
muzyka / książki / fantastyka / absurdalny humor

oj, to ja mam jeszcze dużo, muza chyba nie jest najważniejsza, jeszcze sztuka, książki, joga, fitness, ludzie, ludzie, ludzie, przyroda, plaża, kawa, gotowanie - mogłabym tak do jutra wymieniać :)

Gość qwerty 180
witam!!!! p.s. czesc, Green :)

byle dalej - a jaki absurdalny humor? własny, czy np lubisz też coś w klimacie Monty Python, albo Marcina Wolskiego? Ja uwielbiam dni w oparach absurdu ;)

Gość qwerty 180
jak tam mija dzien??? u mnie dzis potworny bol glowy .... :(

Uuuuu migrena, czy pogoda? Ja właśnie dałam sobie zrobić pyszną kawę i czuję się jak młody bóg :) Dzień mija fajnie i pracowicie, jak to przed urlopem, więcej energii :)

Gość qwerty 180
a co do tematu, to tez czesto siedze sama i sie nudze, a lat mam 28.... prawie... :)

Gość qwerty 180
green, obawiam sie ze to zatoki.... brrr....