Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijeeestraach

co za wredna baba!!! dawno sie tak nie wściekłam...

Polecane posty

Pracowałam kiedyś na kasie i bywali tacy ludzie... kolejka ciągnąca się do regałów...a oni dzielnie czekający na grosika... lub blokujący kasę... bo wzieli coś, skasowałam to i nagle uświadamiali sobie, że oni tego nie chcą bo nie kosztuje to 15.99 a 16. 50... trzeba było wycofywac towar ...kasa sie blokowała ludzie wkurzali a trzeba było oczekiwac na pomoc w odblokowaniu przez nadzór kasowy... ;p horror ! A najlepsze że nie mogliśmy miec swoich pieniędzy a oczywiscie nie dawali nam grosików na starcie tylko inne nominały...wiec ile kto dał radę wyprosic by płacono im drobnymi tyle wydał grosików...

Gość xoooxoooo
"jestescie brudasami, biedakami, smierdzielami i nie macie za grosz kultury, gestu i taktu" w niemczech będziesz zasilac najnizsza klase spoleczna, to zobaczysz jaka kultura zacznie cie tam oplywac

Gość iansjs
zabijeeestraach a myslisz, ze jak wyjedzisz to ludzie beda inni. Od wielu lat mieszkam w USA i reszte kazdy wydaje co do centa (zreszta i tak place zawsze karta, nie gotowka). Pieniadz wszedzie jest najwazniejszy, nie wazne w jakim kraju mieszkasz. W Polsce przynajmniej widzisz, ze ktos cie nie lubi, bo sie z tym nie kryje, a tu z usmiechem na ustach wsadza ci noz w plecy. Wiec nie badz taka madra, bo wszyscy ludzie na pieniadze sa zawzieci bez wzgledu na narodowosc.

Gość zabijeeestraach
Szef mi zawsze na koniec dnia zabiera z kasy wszystkie pieniadze ciemniaki :O Chyba nigdy nie pracowaliscie ze nie wiecie jak to jest.

Gość poproś własciciela
a prosze bardzo.. za miesiac wyjezdzam i naprawde malo mnie to interesuje po za tym to nie moja wina, ze nie ma w kasie 1 grosza trudno abym ja teraz ze swoich pieniedzy za kazdym razem wydawala.. u nas w sklepie 3/4 rzeczy ma koncowke 99gr Tym bardziej nie jest to wina klientki, która tu obsmarowujjesz... Nikt nie wymaga od ciebie dokładania do sklepu w którym pracujesz, ale cos takiego jak wydawanie reszty powinno być PRZEWIDZIANE W PROCEDURACH sklepu.

Szef mi zawsze na koniec dnia zabiera z kasy wszystkie pieniadze ciemniaki no chyba nie zabiera ci grosikow co? powiedz mu ze bedziesz winna :-)

Gość ja cie rozumiem :))))))
i uważam że masz racje ale nie dyskutuj z nimi to nie ma sensu ktoś kto nie stał z drugiej strony lady tego nie zrozumie paniusia jedna z druga stroi fochy w sklepie a za grosza by sie dama jedna z druga posrała

ŚOZ... duże sklepy na to nie pójdą bo w jakimś stopniu im się to opłaca zwłaszcza, że wiele rzeczy kosztuje ..,99gr i pewnie z innych też przyczyn...

Gość dgg
TAK JA CI NIE MOGE BYC WINNA ALE TY MI TAK O NIE ............. TWOJE WKURZENIE SIE JEST BEZPODSTAWNE I ZALOSNE

Gość zabijeeestraach
Wszystko bierze bo podlicza utarg ! A ja juz z tych groszow to 5zl wlasnych dalam. Jak pojade do mojego nowego chlopaka to nie bede sie musiala urzerac z takimi wiesniakami co to po grosza czekaja.

Gość zabijeeestraach
nie widzicie ze pare postow nie jest moich?? tylko podszywy.... zawsze szczery ty juz moge sie zamknij co? chcesz byc madry a robisz z siebie leszcza chodzi o to ze jak poprosilam np jakiegos pana o to czy moge byc grosika winna to sie usmiechnal i powiedzial - nie ma sprawy poniewaz czlowiekowi taki 1 grosz jest nie potrzebny!! a ta wredna baba wyjechala jakbym conajmniej jej dziecko ukradła

nie potrzebny! tobie potrzebny jest slownik, to po pierwsze po drugie juz wyjedz z kraju po trzecie odpowiedz mi czy oddalas kiedys komus komu bylas "winna"?

Pracowałam w sklepie, jak brakowało wydać to szłam do szefa i prosiłam o torebeczkę drobnych. Zawsze wydawało mi się, że obowiązek kasjerki jest wydać CAŁĄ resztę, a szefa dać jej drobne na ten cel.

"chodzi o to ze jak poprosilam np jakiegos pana o to czy moge byc grosika winna to sie usmiechnal i powiedzial - nie ma sprawy poniewaz czlowiekowi taki 1 grosz jest nie potrzebny!! a ta wredna baba wyjechala jakbym conajmniej jej dziecko ukradła" Ona też się zachowała w sposób nieodpowiedni (być może bardziej niż Ty), jednak tak jak Ci pisałem, tu chodzi o zasady, a nie o 1 grosza.

Zawsze wydawało mi się, że obowiązek kasjerki jest wydać CAŁĄ resztę, a szefa dać jej drobne na ten cel. widzisz jak bardzo sie mylilas

Gość poproś własciciela
Szef mi zawsze na koniec dnia zabiera z kasy wszystkie pieniadze ciemniaki Chyba nigdy nie pracowaliscie ze nie wiecie jak to jest. To wytłumacz szefowi, że reszty do wydawania potrzebujesz :P tak sie składa, że pracuję od 10 lat, w tym także w handlu. Widziałam już nie jeden sposób "dorabiania sobie" na klientach

zawsze szczery nie to nie jest wina ich, jednak ich winą jest częste awanturowanie się o 1 gr zamiast spokojnie poprosic o jego wydanie... wtedy grzecznie odpowiadamy że przepraszamy bardzo ale nie mamy 1 gr w kasie i prosimy o chwilę byśmy mogły go dostac od innych klientów. Winą kasjerki tez nie jest brak tego grosza w kasie.

Ona też się zachowała w sposób nieodpowiedni tak, mogla powiedziec poprosze o wydanie grosza (być może bardziej niż Ty) to niemozliwe skoro niunia rzucila jej groszem na tace

mianowicie czego? może tego , że sprzedawca nie sprzedaje swoich manier ani wiecznie dobrego humoru ale szmaty albo inne artykuły sprzedawca też człowiek idiotyzmem jest to, że klient ma prawo mieć muchy w nosie a sprzedawca nie powinien zrobić nawet miny ( o przewróceniu oczami nie wspominając) bo to obraza świętości:P popieram autorkę nawet jeśli to prowo ewidentnie jakaś paniusia chciała pokazać swoją "wyższość" i pokazała.....:O

Gość vska9843
ale się ludzie na prowokacje dają łatwo nabrać :D:D:D

jednak ich winą jest częste awanturowanie się o 1 gr zamiast spokojnie poprosic o jego wydanie... wtedy grzecznie odpowiadamy że przepraszamy bardzo ale nie mamy 1 gr w kasie i prosimy o chwilę byśmy mogły go dostac od innych klientów. nie bedzie awanturowania sie o grosz jesli nie padnie debilny tekst "moge byc grosz winna"

Gość poproś własciciela
poniewaz czlowiekowi taki 1 grosz jest nie potrzebny!! a ta wredna baba wyjechala jakbym conajmniej jej dziecko ukradła :D, :D, :D Niezłe... i sklepowa będzie decydować czy klientowi jest potrzebna reszta czy nie :D, :D A 10 groszy jest człowiekowi potrzebne czy nie? A złotówka?

ale się ludzie na prowokacje dają łatwo nabrać tak, to prowo ale temat jak najbardziej zyciowy i dosc popularny i nie ike, nie chodzi o humory i tak, sprzedawca tez czlowiek dlatego najczesciej odpowiadam na to glupie pytanie - "nie ma sprawy" ale czasem pytam - a kiedy pani mi odda? i widze konsternacje wymieszana z wielkim oburzeniem

o masz rzeczywiście wielki klient z pewnością bez tego grosza nie zaśnie:)