Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami są puści.

Ci którzy narzekają na kobiety,że niby lecą na kasę

Polecane posty

Gość sami są puści.

Zawsze będą ludzie się wiązać z podobnymi sobie.Natomiast ze swoim podejściem oni powinni iść na dziwki a nie szukać kogolwiek do związku.Jest to dla mnie niewyobrażalna i nierealna sytuacja,żeby nawet moja bardzo pojebana siostra zostawiła zarabiającego różnie od 4 do 6 tysięcy miesięcznie,bo jakiś bogaty maczo dałby jej nadzieję.Gdzie wy takie poznajecie dla których takie kalkulacje byłyby wręcz normą,w jakiejś skrajnej patologii musieliście dorastać,do gangu jakiegoś nie chcieli was przyjąć.

Gość sami są puści.
jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie mój problem.

Gość a wiecie zeeeeeeeeeeeeeeee
"offerma a po polsku?" a po polsku jest tak : Zawsze będą ludzie się wiązać z podobnymi sobie.Natomiast ze swoim podejściem oni powinni iść na dzi**i a nie szukać kogolwiek do związku. Jest to dla mnie niewyobrażalna i nierealna sytuacja,żeby nawet moja bardzo poj**ana siostra zostawiła zarabiającego różnie od 4 do 6 tysięcy miesięcznie,bo jakiś bogaty maczo dałby jej nadzieję. Gdzie wy takie poznajecie dla których takie kalkulacje byłyby wręcz normą,w jakiejś skrajnej patologii musieliście dorastać,do gangu jakiegoś nie chcieli was przyjąć.

Gość IMO13833
sponsor z wielkiego miasta "oj tam nie pie**ol, gdyby lecialy na pieniadze to bym mial mnostwo dziewczyn" A w jaki sposób okazujesz, to swoje "bogactwo"?

Gość IMO13833
sponsor z wielkiego miasta "po ch*j mam okazywać swoje bogactwo? teza nic nie mowi o okazywaniu bogactwa" To Ty nie szukasz materialistki, tylko telepatki.

widze ze lubicie kobieta wmawiac rózne dziewne rzeczy ... to co wy piszecie chłopaki to typowe myślenie dla facetów a nie kobiet...to wy chcecie mic kase i to wy chcecie miec ładne laski aby moc sie pokqzac z kims prestizowym...

no ale lepiej sie z tym pewnie czujecie lzej wam na duchu

Gość sami są puści.
Według mnie oni dorastali w Pruszkowie lub Wołominie i mafia nie chciała ich przyjąć w swoje szeregi.

Gość IMO13833
staszek spod monopolowego "ja tam pisałem przecież że jest napewno kilka procent takich dziewczyn, więc nie ma co zaprzeczać. ale jest też mnóstwo normalnych" Procent jest całkiem duży, tyle że kobiety nie nazywają tego pociągiem do PIENIĘDZY, ale 'zaradnością' mężczyzny. Co jest niesamowicie szerokim pojęciem (acz bardzo często haczącym właśnie o dobra materialne).

Gość 001
sam jesteś pusty tak generalizując jedne lecą wyłącznie na kasę, inne szukają zaradnego z potencjałem do zarobienia kasy, a jeszcze kolejne wiedzą, ze teraz kobieta bez kasy sporo ryzykuje

Gość 001
bez wniesionej do związku kasy, ergo robi wszytko, zeby miec swoje pieniądze i nie pzryjmowac kryterium majetnosci partnera za kluczowe

Gość IMO13833
Oho! Chyba Oryginał się wywnętrza.

Gość sami są puści.
U przeciętnych zwykłych kobiet jeżeli występuje jakaś forma materializmu,to jest patrzenie z jakiej kto pochodzi rodziny,czy będą mogli im coś dać na start,pomóc w razie potrzeby,czy też raczej nie za zbytnio.Związek podobnych sobie ludzi ma większe szanse,niż tych z kompletnie innych bajek.Większość kobiet i mężczyzn studiuje coś bez celu do trzydziestki,więc większość z nich skąd miałaby kasę,jak już to tylko od rodziny,

Gość ododfj
gogogogogog

Gość IMO13833
sami są puści. - przypuszczam, że jesteś WYJĄTKOWĄ samicą, która bez wahania urodzi dzieci gołodupcowi, który nie zapewni wam stabilności finansowej? Jak romantycznie...

Gość sami są puści.
Ja nie twierdzę,że kasa nie jest ważna,bez tego nie ma co myśleć o założeniu rodziny,ja tylko napisałem o specyficznym poglądzie,jak niektórzy widzą podejście do kasy.

Gość IMO13833
offerma "a pajac już się podniecił." Wrzuć na luz staruszku, tutaj nikt Ciebie nie atakuje.

Gość sami są puści.
Ja nie twierdzę,że kasa nie jest ważna,bardzo ważna,co innego jest oczekiwanie kasy w celu założenia rodziny,a co innego widzenie świata jako miejsca szukania sponsoringu.

Gość IMO13833
sami są puści. "Ja nie twierdzę,że kasa nie jest ważna,bardzo ważna,co innego jest oczekiwanie kasy w celu założenia rodziny,a co innego widzenie świata jako miejsca szukania sponsoringu." Zaczynasz się gubić w swoich argumentach.

imo, kurwa aż tak dużą ciotą jesteś? facet do chuja ma zarabiać na rodzinę. jeżeli ci to przeszkadza to nie wiąż się z kobietą. albo znajdź kobietę która też dobrze zarabia pieniądze. ale wtedy pytanie- czy ona zechce taką ciote? każdy ma wybór. ty też możesz wymagać

Gość sami są puści.
Wyobraz sobe sytuacje,przeciętna dziewczyna wiąże się z przeciętnym chłopakiem z podobnej rodziny,on np.dziedziczy biznes po rodzicach albo idzie do pracy za kilka tysięcy ,a rodzice kupują im mieszkanie.I też druga sytuacja,dziewczyna dwadzieścia kilka lat,wiąże się ze starym dziadem w wieku,dla pieniędzy.Mi się wydaje,że ta pierwsza sytuacja w szarym codziennym życiu przeważa,i w niczym się nie gubię tylko piszę o swoich poglądach.

Gość IMO13833
staszek spod monopolowego "imo, k**wa aż tak dużą ciotą jesteś? facet do ch*ja ma zarabiać na rodzinę. jeżeli ci to przeszkadza to nie wiąż się z kobietą. albo znajdź kobietę która też dobrze zarabia pieniądze. ale wtedy pytanie- czy ona zechce taką ciote? każdy ma wybór. ty też możesz wymagać" Naucz się czytać ze zrozumieniem. A per 'ciota', to se do starej mów.