Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maybebabyyy

PRAWDOPODOBNIE JESTEM W 4 TYG. CIĄŻY, A ZDARZYŁO MI SIĘ POIMPREZOWAĆ!! :-(

Polecane posty

Gość Maybebabyyy

NO I WYPIC TROCHE. trudno uwierzyc, ale w tym okresie mialam 2 wesela, urodziny, grillowanie tu i owdzie. i troche sie wypilo. jestem zalamana, bo zrobilam test i widze 2 kreski.... :-( :-( :-( co teraz bedzie?? :-(

Gość wez tabletki
do 9 tyg mozesz usunac farmakologicznie

Gość sralalalalaj
nic nie będzie, spokojnie ale teraz juz nie imprezuj :-)

nic. na początku ciąży wiele kobiet imprezuje, pije, pali, zarywa noce... natura tak to sprytnie urządziła że na poczatku ten mały człowiek (zwany też zarodkiem) radzi sobie sam, sam się odżywia, i to co ty robisz nie ma na niego takiego wpływu. więc nie przejmuj się tym co było! teraz już o ciąży wiesz więc nie pij, nie pal, zdrowo się odżywiaj i łykaj kwas foliowy :)

Gość Maybebabyyy
co za pomysł!! nie chcę usuwac!!! :-0 :-0 :-0 boje się, ze to moze zle wplynac na dzieciaczka... :-( :-(

Gość Maybebabyyy
dziękuję, mała agatko :-) pocieszylas mnie. co prawda nie pale i nigdy tego nie robilam, ale ostatnio czesto pilam :-0

Gość OneTwo
To było trzeba się nie ruchać.

Spokojnie autorko ;) Tak jak któraś wyżej napisała dziecko ma taki jakby okres ochronny ;) Ta natura jednak wie co robi :D

Gość czlowiek chceeee
to nie moze zajsc w ciazę a taka zachodzi raz dwa:O

nic się nie stało :) 99% ciężarnych kobiet robiło tak jak Ty :) ja tez :)Będzie dobrze, ciesz się ciążą no i gratuluję :)

Gość Bligalim
Spokojnie, jak miałam podobną sytuację, nie wiedziałam że byłam w ciąży i raz jedyny zaszalałam,ale to tak że do dziś nie tknęłam alkoholu. na początku zarodek nie pobiera z organizmu matki niczego ponieważ nie jest wytworzone łożysko przez które przenikają wszelkie "dobroci" do czasu utworzenia się łożyska zarodek żywi się ciałkiem żółtym. Ja miałam stracha jak cholera a do tego do 8 tyg byłam chora 2 razy na anginę. Dziś mój syn ma 7 mies i jest zdrowym wesołym dzieckiem. Więcej krzywdy zrobisz nerwami.

Gość Maybebabyyy
dzięki dziewczyny :-) 🌻

Gość mDZIARAAAAA111
I ja potwierdzam. Nie dosc, ze alkohol to jeszze jaralam jak smok. A moja jedna kolezanka to nie tylko to robila, a jej syn ma dzs 4 lata i jes ok!

lekarz mi powiedział że z gonady automatycznie sa usuwane zniszczone komórki, bo ewolucja tak stworzyła kobietę, żeby dbała o swoje potomstwo kiedy jeszcze o nim nie wie. Ja 3 tygodnie ciązy (pierwsze) mam naznaczone fajkami i tequilą ...dowiedziałam sie w 4 tygodniu i całą ciąże potem trzymałam abstynencję - dzisiaj mój syn ma 7 m-cy i jest zdrowy jak ryba