Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Q20P_Zdesperowana

Szwagierka

Polecane posty

Gość Q20P_Zdesperowana

Witam wszystkich! Mam dość nietypowy problem ;) Otóż moje szwagierka, a raczej dziewczyna brata mojego chłopaka jest bardzo dziwna. Ja z "teściami" mam bardzo dobry kontakt, praktycznie od samego początku spędzam u Nich bardzo dużo czasu. Ona wręcz przeciwnie. Była może 2-3 razy-mimo zaproszeń. Wszyscy w rodzinie uważają, że poleciała na jego kase. Nie mam z nią jakiegoś dobrego kontaktu ale za wszelką cene chce się jej pozbyć! Sam ten jej chłopak przekonuje się jaka jest prawda, ale on jej nie zostawi- chyba, że dla innej. A niestety nie mam mu kog5o podesłać ;/ rozważałam już to :P:P Pomoocy!

Gość dfvrgvrvr
chyba tego że bedziemy swoje CV wysyłać:D

Gość Q20P_Zdesperowana
Nie wiem, po prostu brak mi pomysłów ;/ Może ktoś miał/ma jakąś podobna sytuacje. Jakoś mu (jej chłopakowi) podsunąć nową laske, wiem ze jest na to otwarty. Albo jej jakieg5oś chłopaka ;p

Gość Q20P_Zdesperowana
Hehe może być ;p

Gość a może ja ja
A ja mogę być tą lasą? jestem ładna i zgrabna, oczytana i może mnie zaakceptujesz?

Gość Q20P_Zdesperowana
Nie chodzi o wpierdalanie ;/ chcielibyscie miec pasożyta w rodzinie? Znam sie na ludziach i widze, ze chlopak sie marnuje, nie jedno przeszedł i mu ciężko.

Gość pot
daj im życ !!!!!

Gość a to mozna kupic sama wode
ale dlaczego uwazasz ,ze ona jest nieodpowiednia? Bo nie przychodzi do was do domu ?Nie kazdy lubi przesiadywac u tesciow. Jedna lubi , druga nie . Masz jakies inne konkretne powody ,ze jest zla ? Pytam , bo juz kilka razy zauwazylam ,ze siostry nie lubia dziwczyn swoich braci , zazwyczaj .

Gość Q20P_Zdesperowana
Taa ;/ dzięki za pomoc. Serio można na Was liczyć xD

Gość biedna dziewczyna
zazdrosna?

no ,ale podaj jakies przyklady , bo to ze nie chce przychodzic do tesciow to nie jest konkretny powod. A jak rozwalisz bratu zycie ? A moze oni sie kochaja naprawde? Po czym wnosisz ,ze jest pasozytem i jest z nim tylko dla kasy ?

Gość jdcdsc
Ty lepiej sie zajmij swoim zyciem i nie wtracaj sie do innych. Ja tez nie lubie spedzac czasu z rodzina mojego meza, wogole lubie spedzac czas tylko z nim, bo jestem z natury samotnikiem. I moj maz tez jest dobrze sytuowany, to znaczy, ze jestem z nim dla pieniedzy, bo nie chce odwiedzac ciagle jego rodziny? glupoty piszesz. Daj im spokoj, jesli mu nie pasuje to ja zostawi nawet bez twojej interwencji.

Gość Q20P_Zdesperowana
Nie ma czego :P

Gość Q20P_Zdesperowana
Słuchaj, jakbyś widziała kolesia po depresji, który po każdej kłótni przyjeżdza do domu zapłakany, ale gdy ona go przeprosi leci ja oszalaly by po 2 dniach było to samo byłabyś obojętna??

aaaaaa juz doczytalam ! To jest dziewczyna brata twojedo chlopaka !!! Wiesz co , a ty nie polecialas na kase? :-0 Troche to dziwne ,ze tak sie nia i nim inetersujesz i martwisz o niego :-0 Widze tu rywalizacje miedzy przyszlymi szwagierkami :-P Co jest ladniejsza czy jak ? Podaj jakies konkrety , bo jak na razie to wychodzi na to ,ze jej nie lubisz bo chyba jest ladniejsza od ciebie

to niech nie leci do niej ! Wytlumacz mu ,ze ona sie nim bawi , niech sie jej postawi , ze skoro ona tak sie zachowuje to pewnie go nie kocha . Przy nastepnej klotni przypilnuj zeby sie z nia pierwszy nie godzil ! Powiedz mu ,ze jesli jej zalezy to niech ona pierwsza przeprosi , jesli tego nie zrobi to znaczy , ze nie zalezy jej , moze sam sie przekona.

Gość biedna dziewczyna
trza pogonić suke i znaleźć braciszkowi uległą pocieszycielkę? a może już masz koleżankę kandydatkę na...

Gość Q20P_Zdesperowana
Ona ma też dośc sporo kasy ale np, -nigdy nigdzie nie jeżdza jej autem -nie wychodzą z jego znajomymi - na każde imprezy zjazdy itd on musi po nią jeździc i ja odwoźić, - kupuje jej np w ostatnim czasie radio samochodowe, audio car, telefon za który ona jak to ujęła "Odwdzieńczy się w naturze" - obraża się ze np on nie ma czasu/kasy/samochodu zeby do niej jechac a po tekscie ze ona ma przyjechac do lub po niego twierdzi ze dzien przerwy dobrze im zrobi -włamuje mu sie na jego portale społecznościowe i usuwa ze znajomych wszystkie dziewczyny... wieele tego. wydaje sie głupie ale w życiu codziennych to koszmar ;/

sorry , znowu nie doczytalam ( zmeczenie materialu ) . Ona go przeprasza , hmm tzn ze jej zalezy . Wiesz co , moze problem jest z nim . On moze nie umie sobie radzic z problemami i odbiera wszystko za bardzo emocjonalnie . A jesli naprawde jest tak zle , to wczesniej czy pozniej rzuci ja .

Gość zgrooozaaa
tylko nie myśl o rozwiązaniu ostatecznym

Gość Q20P_Zdesperowana
w końcu ktoś normalny ;p ja nie poleciałam na kase, bo oni utrzymują się sami ;] tyle że mieszkaja u rodzicow, którym sie nie przelewa. On pracuje sam na siebie ma dobre auto >za którym każda sie obejży> :P ale fakt faktem po prostu jej nie ogarniam

Gość jdcdsc
To niech jego rodzina interweniuje, a nie ty. A on co taki biedny i bezwolny? Zaden facet nie da sobie krzydy zrobic, jak koty zawsze spadaja na cztery lapy.

nie rozumiem twoich postow :Q20P_Zdesperowana w końcu ktoś normalny ;p ja nie poleciałam na kase, bo oni utrzymują się sami ;] tyle że mieszkaja u rodzicow, którym sie nie przelewa. On pracuje sam na siebie ma dobre auto >za którym każda sie obejży> ale fakt faktem po prostu jej nie ogarniam,, cos tu krecisz :-0

Gość Q20P_Zdesperowana
Jego rodzina tzn rodzice moj facet ij a ;p chcemy sie jej pozbyć ale nie wiemy jak.

Gość rgey45y
wpier***sz sie pomiedzy wódke a zakąske. masz swoje zycie to dbaj o nie i nie zjebaj go intrygami i podchodami jak szwagrowi loda zrobić bez dotyku. Każdy ma los taki na jaki zasłużył!

Gość zastrzelić wszystkich
ja za mokrą robotę się nie biorę

zostaw to... znam to z autopsji... jestem ze swoim X ponad 2 lata i też nie przesiaduje u teściów, zwyczajnie nie przepadam za teściową ( z wzajemnością) i też jestem ta zła:D mój X ma brata, który jest ze swoją dziewczyną (narzeczoną właściwie bo po pół roku znajomości się zaręczyli) niecałe 2 lata i ta jest bardzo kochana:) bo przychodzi do teściowej na kawki i papierosa (obie palą ja nie - co ma mi za złe) i szczerze mówiąc robi wszystko, żeby teściowej się przypodobać:) no jak kto woli:) ja z kolei jestem taka, że nie będę robiła pod nią, mam swoje zdanie i się go trzymam, jak zaczyna palić wychodzę do innego pomieszczenia, bo mnie zwyczajnie mdli od dymu tytoniowego... ale jakoś ciężko jej to zrozumieć...ogólnie nie lubię tam jeździć, bo jedynie słucham jaka to ja złą jestem a tamta dobra:D jeżdżę, jak muszę, ale staram się unikać takich sytuacji:) bo to jest plotuch i dwulicowa baba:D o kochana ile to już ona kandydatek nadesłała mojemu X na moje miejsce to głowa mała:D:D:D:D ale my się kochamy i mamy ją gdzieś i jej poglądy, a tym, że nie potrafi uszanować wyboru syna traci w jego oczach ( o moich nie wspominam:D) dlatego zostaw to, może faktycznie się kochają... poza tym o ile dobrze zrozumiałam jeszcze nie jesteś częścią tej rodziny, więc jakim prawem chcesz wpierd*lać się w jego życie? to jego życie i jego wybór, jak będzie chciał to sam sobie zmieni. ciekawe, jak ty byś się czułam, gdyby ktoś koniecznie chciał się wykurzyć??? zajmij się swoim życiem. rozpisałam się :P przepraszam:P