Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam arbuzów O-O

zaraz się rozryczę

Polecane posty

Gość nie mam arbuzów O-O

boże jak ja samej siebie dziś nienawidzę, wyrwałabym ten głupi łeb i wstawiła inny, mądrzejszy i z ładniejszymi włosami. mam ochotę rąbnąć głową w ścianę,żeby się rozwaliła, przyjechało pogotowie i wstawiło nową ... czy tylko ja tak dziś mam ? ;/

Gość nie mam arbuzów O-O
no ja akurat mam słońce i będzie upał co mnie dodatkowo demotywuje, zamiast iść gdzieś z jakimś facetem to będę narzekać jak stara porzucona 50latka ;/

A przestań... Ja też nie mam arbuzów.:) i nie płaczę z tego powodu... Nie mam też wielu innych tematów i też z tego powodu nie płaczę.:) To chyba pogoda taka dobijająca... Pomyśl, ze wytrzymałem kiedyś równe pół roku takiej aury. I nie urwałem sobie głowy, po to, żeby wstawić ją z ładniejszymi włosami. Po prostu poszedłem do fryzjera..:D:D:D Uśmiechnij się, mimo wszystko!!:D:D:D:D

Gość nie mam arbuzów O-O
dzięki za otuchę ale siedzę już zamknięta w 4 ścianach jakieś 2 tygodnie i mam ochotę na strasznie złe rzeczy. :P ty to facet więc nie masz problemów z włosami a ja swoich nienawidzę.

a po co siedzisz w 4 ścianach już drugi tydzień? ktoś cię porwał i uwięził?;) Myślisz, że faceci nie chcą dobrze wyglądać? My też mamy czasem takie dylematy...:D:D:D

Gość nie mam arbuzów O-O
bo była okropna pogoda a wszyscy z mojego kręgu są już sobą zajęci :P choćby na rower pojadę i tak będę miała kiepski humor ;/ taaa, ale ty nie masz rozdwojonych końcówek, nie masz ich suchych ani cię się nie puszą,ani nie sterczą na wszystkie strony :P nie musisz prostować, pielęgnowac i wkurzać się ,że mimo tych zabiegów i tak masz je okropne jak miotła ...

dzisiaj jest piękny słoneczny dzień pełen pozytywnych chwil pomimo tego że siedzę w robocie :) życie jest piękne !!!! :D

u mnie też jest paskudna pogoda... i też nie chce mi się nic robić, ale płakać nie zamierzam. Poza tym lubię spacery w deszczu..;) A Ty piszesz, że u Ciebie dziś ładnie, to po co siedzeć przed kompem? No mnie akurat nie rozdwajają się końcówki:D:D:D Ale jak są za długie, to mnie nosi..:) Wydaje mi się, ze złapałaś jakiegoś dołka nie spowodowanego wcale wyglądem Twoich włosów..:P

Gość nie mam arbuzów O-O
życie jest piękne z jakich niby powodów ? :(

Gość nie mam arbuzów O-O
no dobra, zobaczyłam dziewczynę ze ślicznymi włosami na zdjęciu, poza tym ona ma faceta, wszystko ładnie pięknie się jej układa a ja jestem przeciwnością tej szczęściary :P i wgl to mam ochotę sie do kogos przytulić :(

hahahahaha... też tak mam czasami. i też nie mam do kogo się przytulać. Życie!:) a to, że inni mają piękne kobiety, wypasione fury i ubierają się w La coste... co zrobić? mają, to mają. ja nie mam i nie będę się z tego powodu zabijał..:)

Gość nie mam arbuzów O-O
ale ja nie chcę wypasionych fur, ani nawet perfum za nie wiadomo ile, ja chcę żyć normalnie i z ładnymi włosami :( jezu człowieku skad ty tyle pozytywnej energii masz ?

facet36 wiem:) Myśl pozytywnie,lekarz kazał myśleć.... pozdro

A życie jest piękne bo: świeci słońce, pada deszcz, jest kobieta, nie ma kobiety (albo faceta w Twoim przypadku) ;), są piękne włosy, są z rozdwojonymi końcówkami :P, są pieniądze, nie ma pieniędzy, ... bo to życie i już!:) i co? nie fajne to jest powalczyć czasem z tym co nam nie pasuje?

jezu człowieku skad ty tyle pozytywnej energii masz ? " energie czerpie sie z pozytywnego myslenia i nastawienia do życia :)

Gość nie mam arbuzów O-O
Regres - słuchałam tej piosenki i na dłuższą metę jak ten człowiek z piosenki nie można :P facet- ale ja ciągle walczę z życiem, a życie powinno płynąć, powinnam płynąć z jego nurtem a tu ciągle jakieś tamy, przeszkody ;/

bzdura, regres tylko prawdziwe podkurwienie nakręca do życia :P na pocieszenie też mam rozdwojone końcówki na dodatek czarne- choć miały być brązowe:P:P:P

od mamy chyba dostałem..:D:D:D:D a po co się kopać z myślami? nic dobrego z tego nie będzie..:)

ike... masz rację:) trzeba tylko dobrze rozumieć to podk...ienie..;)

Gość nie mam arbuzów O-O
to z czego mam się cieszyć ? że pójdę się zaraz opalać ? że pojde dzis na rower ? że tak ciezko znalezc pracę? że żaden facet mnie nie chce na dłużej ? ;/ itd...

nie mam... i o to chodzi!:) gdyby cały czas świeciło słoneczko, to nudno by było. A tak.. przynajmniej coś się dzieje!:) Nie znoszę bezruchu...:P

Gość to nie ja byłame ewą
TO nieja byłaaaaaam ewąąąąąą to nie ja zjadłammmmm nieboooo

noooo!!!!! ciesz się z tego! opalać się wiecznie nie będziesz. na rowerze też nie będziesz jeździła do końca życia. a facet... hehe.. znajdzie się w końcu. ;)