Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chung alexa

MOJA DIETA beda efekty??

Polecane posty

oto plan mojej diety: 7.00 - jajko na twardo 10.00 - jablko 13.00 - serek wiejski 16.00 - 1/3 ananasa 19.00 - twarożek schudne tak jedzac przez tydzien? mam 164 cm wzrostu i waze 51 kg

prosze was o opinie, ja sie nie znam na dietach a dukana nie chce stosowac bo podobno szkodzi :( normalnie jadam ok 2000 kcal na dzien..

Gość szto ty gabarisz
watpie z\ebys wytrzymala na takeij diecie wiecej niz 2 dni ale schudniesz na pewno.

Gość kajka123
na poczatku zawsze się chudnie, a potem to różnie z yym bywa

Ważne zeby jesc wszystko, tylko z umiarem. Nie opychaj sie weglowodanami czyli zapomnij o slodyczach, ciastach, makaronach, nalesnikach. Do tego sporo bialka, duzo warzyw i owocow (pora roku sprzyja). Wazne zebys jadla jakies 5-6 posiłkow dziennie - nie olbrzymich ale takich ktore zaspokoja Twoj glod i nie rozepchna zoladka. Przerwy miedzy posilkami sama sobie ustal. Wazne jest porzadne sniadanie, a potem niedoprowadzanie do uczucia glodu. No i duzo wody, jak najwiecej, malymi lykami. Ona potrafi zdzialac cuda. A do tego jakbys sie ruszala jeszcze tak ze 3 razy w tygodniu to juz by bylo super - po paru tygodniach zauwazylabys duza roznice. Nie tylko w wygladzie ale pzrede wszystkim w samopoczuciu.

Gość republika ced
schudniesz na bank, ale dziwi mnie że już o 7 rano musisz coś przekąsić?