Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubaliu

jak przygotować się do pierwszej wizyty u ginekologa?

Polecane posty

Gość a w jakim celu ta wizyta
ja byłam u kilku ginów i żaden nie miał takiego rozdziału jak opisałaś. Wszystko odbywało się w gabinecie -był tam parawan. W każdym razie nikt nie musiał paradować z gołym tyłkiem po poczekalni.

Ja chodzę do tego ginekologa już kilka lat, dlatego takie normalne mi się to wydaje. Ja osobiście lepiej się czuje gdy mam spódnice i usiade na fotel niż tak z gola dupa siadać. A doktorowa mimo że z nfz jest poprostu super. Byłam u wielu ginekologow w swoim życiu, ale ta nie dość że za darmo, to fajna babka. Jakby ktoś szukał gina w Łodzi dam namiary ;)

Gość lubaliu
ja nie jestem niestety z łodzi

Gość lubaliu
A ile Wasi lekarze biorą za wizyte ? bo ja sie tej pytalam przez tel to ponad 100 zł na pewnmo

Gość lubaliu
powiem wam że mnie osobiście to cos takiego wkurwia, że ludzie płacą składki, podatki a jak przychodzi co do czego to wszedzie trzeba się umawiać prywatnie i to jeszcze wielką łaske robią... do dentysty prywatnie, do gina prywatnie bo jak nie to traktowanie jak smiecia. wiem ze niektorzy lekarze nie sa tacy ale to naprawde wyjatki. Ja jutro ide po raz pierwszy tak jak juz pisalam, wiec prywatnie ale nie mam zamiaru z akazdym razem placic takiej kwoty... co o tym sadzicie?

wedlug polskiego prawa kobiety w ciązy wszelka opieke medyczna maja za darmo ale wiadomo jak to u nas jest:)

Gość lubaliu
ja nie mam morfologii ani żadnych badań bo nigdy nei było mi to potrzebne jestem młoda jeszcze mam 20 lat niecałe

Gość kljfewiojfl
ja wczoraj byłam na swojej pierwszej wizycie u ginekologa właśnie. co najlepsze - byłam pewna żei idę do kobiety. Jakże mylne myślenie, okazało się że to mężczyzna. I tak samo jak wczoraj, szukalam odpiwiedzi na to pytanie. Stresowałam się, a nie było czym. Trafiłam na sympatycznego i w dodatku rzeczowego lekarza. Życzę Ci żebyś trafiła na dobrego lekarza, i na prawdę nie taki ginekolog straszny ;) Pozdrawiam :)

Gość a w jakim celu ta wizyta
spokojnie morfologię i inne potrzebne badania lekarz dopiero zleci na wizycie. Wyniki będą na kolejną wizytę. :)

ja też nie mialam zadnych badań jak szłam na pierwszą wizyte:) nie masz się czym stresowac:)

Gość lubaliu
No własnie jutro kończę o 14 prace wiec przyjade do domu, wykapie sie, przebiore i pojade do lekarza tak jak mówicie. Ubiore sie jutro na wszelki wypadek w sukienke