Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania201107

Super pomysłowy prezent od faceta

Polecane posty

Gość mania201107

W dniu wczorajszym opadłam mi szczęka . Miałam swoje małe święto,jak zwykle myślałam że dostane od swojego lubego wiecheć kwiatów i na tym wszystko .Po pierwsze nie zapomniał jak to się wcześniej zdarzało , po drugie wykazał się pomysłowością .Już coś zaczęłam podejrzewać bo strasznie pilnował dręczyciela z poczty a raczej listonosz to dla niego abstrakcja .W końcu stwierdził że idzie na pocztę bo dostał awizo , rzecz dziwna bo takie sprawy załatwiała ja. Dzwoniąc wczoraj do niego do pracy , też się tak jakoś dziwnie zachowywał że niby rozmawiać nie może hałasu też nie było słychać no ok pomyślałam może ma gorszy dzień. Wróciłam z pracy do domu dzieci brak , stół przygotowany jak na wigilię co najmniej .Między świeczkami paczka z kokardą .Po otwarciu prezentu aż mnie zamurowało dostałam przepiękne [url=http://www.crystalcity.pl]przestrzenne zdjęcie[/url] grawerowane w krysztale i to nasze wspólne. Spytałam tylko czy on może chory jest albo coś takiego bo widząc wcześniej takie rzeczy dostawał wysypki. Odpowiedział tylko że lubi patrzeć jak odkurzam te swoje bibeloty. I jak tu nie kochać tak wspaniałomyślnego faceta.

Gość hahahaha usmiałam
sie do łez:D