Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luciaa

jaka metoda antykoncepcyjna

Polecane posty

Witam. Chcialabym rozpocząc wspólżycie ze swoim chlopakiem i stad moje pytanie. Jaka metoda badz laczone metody antykoncepcji zastosowac?? dodam ze nie bedzie to regularne wspolzycie ze wzgledu na odleglosc,wiec tabletki odpadaja a na sama prezerwatywe sie nie zdecyduje (chyba bym sie bardziej stresowala ze peknie)

Gość sandra buldog
gumki + globulki

Gość tebletka377
ja tez nieregularnie kocham się ze swoim partnerm .. i uzywamy gumki Durex extra safe.. bardzo dobra.. polecam

Gość kasztankaaa
Są fajne tableteczki Lesine dla młodych dziewczyn, moja 17 letnia córka je bierze, nie tyje i dobrze się czuje po nich. Bierze je od marca po tym jak po wyjeździe na narty ze swoim chłopakiem pękła jej prezerwatywa....Poszłyśmy do ginekologa i jej przepisał. Polecam Ci je i bądź rozsądna :-)

podziwiam cie tebletka377, ja mimo wszystko bym sie obawiala. wkoncu skad tyle wpadek? zastanawiam sie nad tabletkami lub plastrami i nie wiem na co sie zdecydowac

Gość Kaaaapppppppppp
spirala :)

Gość dfrdgtr
Plastry Ci polecam, są wygodniejsze choć droższe.

czytalam duzo opinii ze lubia sie odklejac???to prawda?

Gość katkapuchatka
Gorąco polecam fajny serwis wpadka.pl gdzie możesz sobie na spokojnie poczytać o każdej z metod antykoncepcji jakie istnieją i wybrać najbardziej sobie odpowiednią. W razie czego możesz też od razu przedstawić swoje ewentualne wątpliwości ekspertowi, który szybko udzieli Ci odpowiedzi, jednak oczywiście nic nie zastąpi wizyty u ginekologa! powodzenia i ostrożności życzę! :)