Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina245

mój facet powiedział ł mi ..

Polecane posty

Gość paulina245

,,Popatrz jak ty wyglądasz , modelką nie byłaś, nie jestem i nie będziesz" zabolało mnie to chyba jak nic nigdy co powiedział Jestem sczupła , słyszę często komplementy od różnych facetów i właśnie kiedyś nawet byłam modelka o czym on wie .. Ale jak mi to powiedział to sie poczułam jak zero ..

Gość aha i achhhh
mój mąż mi lepszymi tekstami strzelał :o Ostatni, jaki pamietam to "nie jestes ani Miss Polonia, ani businesswoman".

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
",Popatrz jak ty wyglądasz , modelką nie byłaś, nie jestem i nie będziesz" zabolało mnie to chyba jak nic nigdy co powiedział Jestem sczupła , słyszę często komplementy od różnych facetów i właśnie kiedyś nawet byłam modelka o czym on wie .. Ale jak mi to powiedział to sie poczułam jak zero .." ja tez modelka nigdy nie byłam .. a i gorsze rzeczy juz o osbie słyszałam

Gość hihibumbum
moze akurat on utyl albo ma inny kompleks i postanowil w ten sposob poprawic sobie humor - przeciez to jasna manipulacja 🖐️ nie daj sobie zniszczyc poczucia wartosci przez takie slabe, zakompleksione zero jak twoj facet...

"nie daj sobie zniszczyc poczucia wartosci przez takie slabe, zakompleksione zero jak twoj facet..." sama sobie zniszczyłam :)

Gość mooniaaaaaaa
więc odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz się tak czuć częściej.

dziewczyny,skoro nie jesteście ładne,dlaczego oczkujecie od swoich facetów kłamstw??? hipokrytki

Gość paulina245
ja tez słyszałam ,że tu jestem za chuda ,a tu za gruba wg niego itd nie pasuje mu czy co? to po co ze mną jest spytałam sie go kiedys czy on by chciał żebym była brzydka to powiedział ,ze tak bo mam sie tylko jemu podobac

"ja tez słyszałam ,że tu jestem za chuda ,a tu za gruba wg niego itd nie pasuje mu czy co? to po co ze mną jest spytałam sie go kiedys czy on by chciał żebym była brzydka to powiedział ,ze tak bo mam sie tylko jemu podobac" a ja ciagle słysze ze jestem piekna i inteligentna... a za chwile "nie drzyj dupy" no to sa faceci własnie... nie znacie ich... kazdy jeden.

Gość paulina245
misssy ,ale mnie jakoś inni faceci nie uważają za nieładną i nikt takimi komentarzami nie strzela oprócz mojego faceta

Gość paulina245
ale za to jak Ty nie jesteś hipokrytką missy to za ładną się uważać nie powinnaś

prawda jest taka,ze kazdy facet marzy o zajebistej lasce tylko nie każdy może taką mieć biorą co się nawinie a i stąd pożniej takie posty się biorą

",ale mnie jakoś inni faceci nie uważają za nieładną i nikt takimi komentarzami nie strzela oprócz mojego faceta" a co cie inni obchodza? ... inni wiadomo ze powiedza ze ładna bo bzyknac sie im chce

Gość twoj facet....
robi to specjalnie zebys czula sie mniej atrakcyjna i go nie zostawila..

zdziwiłabyś sie autorko,wiec daruj sobie takie teksty w moim kierunku nic Ci to nie da,że napiszesz teraz w odwecie,ze jestem brzydka

Gość paulina245
- no a ciebiemissyy to chyba sami desperaci chcieli masz taką ,,oryginalną " urode

no bo mam i co? juz Ci żal dupsko ściska,załosny pasztecie, z którego drwi nawet własny facet plisssssss ja pierdole

"no bo mam i co? juz Ci żal dupsko ściska,załosny pasztecie, z którego drwi nawet własny facet plisssssss ja pie**ole" a z ciebie nie drwi?

Gość paulina245
do paszteta mi daleko ,a ja zwykle chamska nie jestem ale jak ktoś kto sam wygląda jak kosmitka jest chamski to nie wytrzymuje

założyłas temat żałosna babo,napisałam Ci prawde, co sądze o takich sytuacjach,wiec musiałas dowalić sie do mojego wyglądu? słuchaj brzydki tępolu,gdybys była ładna to facet nosiłby cie na rękach a nie mówił takie rzezczy

ale ona nie wyglada jak kosmita...całkiem spoko... słuchaj misssy nigdy nikt z ciebie nie drwił?

"założyłas temat żałosna babo,napisałam Ci prawde, co sądze o takich sytuacjach,wiec musiałas dowalić sie do mojego wyglądu? słuchaj brzydki tępolu,gdybys była ładna to facet nosiłby cie na rękach a nie mówił takie rzezczy" oj to ty facetów wogole nie znasz ....

jak kosmita? ponizasz sie tylko swoją skrajym debilizmem i weź sie pierdol nienawidze,pojebanych kaszalotów,którym odpierdla gdy ktos nie okłamuje ich w kwestii urody

a nosi cie jakis na rekach?

Gość nosszka
takie zakochane w sobie panienki jak missyy jeszcze pozaluja :) wszystko sie kiedys odwróci:)

"nienawidze,poj**anych kaszalotów,którym odpierdla gdy ktos nie okłamuje ich w kwestii urody" rozumiem ze jestes w typie wszystkich mezczyzn pani missy

"takie zakochane w sobie panienki jak missyy jeszcze pozaluja wszystko sie kiedys odwróci" nie tyle zakochane co ublizaja innym laskom... ja znam ten problem wiem o co chodzi, raz tak miałam z tym ze chlopak mnie zsoatwił dla panny ktora była kompletnym przeciwienstwem mnie a wydawało mi sie ze jestem ładna ;) :P patrzcie jaki to los jest przewrotny ... w kazdym badz razie raz jestem dla nich piekna i inteligentna a eraz pasztet i szmata.... to juz rzecz gustu

tak,nosi ale tu chodzi o to,ze napisałam dziewczynie prawde a raczej swoje zdanie,jak ko woli bo chyba na forum mam do tego prawo a ta kretynka w odwecie,czepia się mojego wyglądu zajebiscie głupia krowa

"tak,nosi ale tu chodzi o to,ze napisałam dziewczynie prawde a raczej swoje zdanie,jak ko woli bo chyba na forum mam do tego prawo a ta kretynka w odwecie,czepia się mojego wyglądu zaj**iscie głupia krowa" ty sie czepnełas jej wiec jest na równi... przyganiał kocioł garnkowi

Gość ZUPA KALAFIOROWA
Paulina - moglo być ci przykro, ale zeby od razu jak zero sie poczuć? bez przesady! poczucie wartości to dla ciebie tylko twój wygląd? TWOJE poczucie wartosci zalezy od kogos? to bład :)