Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina245

mój facet powiedział ł mi ..

Polecane posty

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
"nigdzie nie napisałam,ze chce sie kazdemu podobac wystarczy,ze podobam sie tym,którym chce wszytsko inne to nadinterpretacja' no to fajnie :) przynajmniej ty jedna :) ja ogolnie miałam tak...byłam z chłopakiem który gustował w zuoełnie innej urodzie niz ja. Wybrał dziewczyne z ciemnymi oczami i z ciemna karnacja tak samo jak ty wyladasz missy. Ja nie bylam w jego typie poprostu. Ja miałam jasniejsze włosy i niebieskie oczy , jasna karnacje. sa gusta i gusciki ... a wydawao mi sie ze jestem piekna dla wszystkich ;) :P

ale ja doskonale wiem o co ,missy chodzi... jej zaley własnie na tym abyscie jej nie lubili

Gość LUDZIE KTORZY SIE WYZYWAJA
ludzie, ktorzy sie wyzywają na necie sa naprawde żałośni. Obojętnie czy mają rację czy nie :) No ale cóż. Gdzieś trzeba wylać frustracje :(

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaa
autorko a jestes pasztetem czy nie???????? odpowiedz szrzerze

Gość LUDZIE KTORZY SIE WYZYWAJA
ludzie, ktorzy sie wyzywają na necie sa naprawde żałośni. Obojętnie czy mają rację czy nie :) No ale cóż. Gdzieś trzeba wylać frustracje :(

"No ale cóż. Gdzieś trzeba wylać frustracje" no a jak? ja tez tak robie...popluje sie popliuje i mi przechodzi.... ni ma nic gorszego niz kiszenie w sobie

Gość nosszka
przeciez pisala, ze faceci uwazaja ją za ladna...

"Akurat jestem facetem siedzącym w biurze" hahahha słuchaj bazylku wszelkiej maści:) i obojętnie jakiej płci widze,ze oprócz mordy nawala Ci równiez mózg otóz, moja wypowiedz w zaden sposób nie sugeruje,ze jestes kobieta ...kurwa;/ co za typ denny

Gość jajko niespodzianka
Najpierw powiedz w jakich okolicznościach on ci to powiedział autorko, czy podczas kłótni czy tak sam z siebie, o czym wcześniej rozmawialiście. Bo jakoś trudno mi to sobie wyobraźić ,że nagle podczas, np. śniadania wyskoczył z takim czymś.

"Bo jakoś trudno mi to sobie wyobraźić ,że nagle podczas, np. śniadania wyskoczył z takim czymś." a mi wcale

ten co tak jedzie po missy jest zapewne facetem , na ktorego taka missy nie chciala by sie nawet zesrac i stad te jego wywody... facet siedzacy w biurze ....

Gość on23 :)...
misyy wybacz, ale mnie na przykład wogóle sie nie podobasz, na ulicy w Krakowie spotykam co drugą ładniejsza od Ciebie badz taka sama jak Ty, wiec sorry mała, ale chyba musisz zejsc na ziemie.

Gość jajko niespodzianka
Missy, daj już spokój zrozum ,że nie każdy temat na tym forum kręci się wokół ciebie, pozwól innym dyskutować , wyluzuj i po prostu przestań innym udowadniać na siłę ,że się mylą po prostu ich ignoruj. Jedyne co mnie w tobie wkurza, to to ,że nazywasz każdego pasztetem ,a tak naprawdę nie masz pojęcia kto siedzi po drugiej stronie, możliwe ,że ktoś atrakcyjniejszy od ciebie. Myślisz ,że np. jak milioner się wywyższa i ktoś mu pociśnie, go skrytykuje to to musi być biedak? Nie to może być równie bogaty człowiek , który nie lubi wywyższania ,albo nie zgadza się z jego zdaniem, więc nie generalizuj i po prostu więcej dystansu do siebie.

poza tym, zauwazylem, ze jestes okropnie agresywna, napastliwa w swoich komentarzach i wulgarna. Nie umiesz normalnie napisac, jak czlowiek tylko kur..wami jezdzisz?>?? a poza tym nie masz racji w tym, ze kazdy facet chce najlepsza, najfajniejsza z wygladu laske. Nie mierz ludzi swoją miarą. W miłości co innego sie liczy. Ile to przystojnych facetow ma laske calkiem srednia z wygladu a mogloby miec slicznotke. Ale tej slicznotki nie kochaja... tylko tą srednia z wygladu. Bo milsoc to co innego, ale szkoda, ze jeszcze nie wiesz czym ona jest. Dorośnij i dojrzej

Gość HAHAHAHA MISSY to twoja fota
??????:D spoko. Missy prawdziwa, piekna kobieta:D zmien lepiej to zdjecie albo usun i idz leczyc swoje kompleksy na disco

no własnie... sa rózne gusciki... mojemu mezowi np podobaja sie blondynki z niebieskiemi oczami ( wszystkie jego byłe takie były). Ja blondi nie jestem. Jest wiele ładnych dziewczyn w Polsce a wy faceci narzekacie. P.S ,Popatrz jak ty wyglądasz , modelką nie byłaś, nie jestem i nie będziesz" a ten tekst juz jawnie mówi ze cie juz chłopak nie kocha....przykro mi

Gość ajajakokojambo
To ja bym się nie chciał na nią zesrać, już nie liczę wyglądu bo taka znów brzydka nie jest ale za sam charakter i tępe wypowiedzi. Ja mam swoją atrakcyjną kobietę . Nie wiem skąd ta myśl ,że każdy krytykuje to zazdrości haha. Ja bym w ogóle się nie wypowiadał na jej temat , nawet jakby wyglądała jak nasza prezydentowa, gdyby jej wypowiedzi były rzeczowe i inteligentne i by ciągle nie biadoliła tylko o sobie.

tak? to dziwne,bo jak byłam w Karakowie,to faceci reagowali w sposób kompletnie nie pokrywający sie z Twoim opisem hmmm...no cóż,pewnie mi sie przywidziało:) nie napisałam,ze podobam sie kazdemu wazne,ze spodobałam sie chłopakiktóry mi sie podobał,bo dzieki temu jestem teraz sczesliwa i sorry,za wulgaryzmy,denrwuja mnie ludzie pewnego pokroju

"poza tym, zauwazylem, ze jestes okropnie agresywna, napastliwa w swoich komentarzach i wulgarna. Nie umiesz normalnie napisac, jak czlowiek tylko kur..wami jezdzisz?>?? a poza tym nie masz racji w tym, ze kazdy facet chce najlepsza, najfajniejsza z wygladu laske. Nie mierz ludzi swoją miarą. W miłości co innego sie liczy. Ile to przystojnych facetow ma laske calkiem srednia z wygladu a mogloby miec slicznotke. Ale tej slicznotki nie kochaja... tylko tą srednia z wygladu. Bo milsoc to co innego, ale szkoda, ze jeszcze nie wiesz czym ona jest. Dorośnij i dojrzej" no ba :) ja wiem czemu to robi ...a wy mozecie sie tylko domyślac :)

Gość nosszka
dla mnie missyy jest ladna, ale taka typiara co to sie na imprezach w miniowie co weekend spotyka. Faceci wolą naturalniejsze kobiety jak to ktos powiedzial nie KONTROWERSYJNE :) i wierz mi, ze mam duzo kolegow i na prawde nie chcieliby cie:) i wierz mi, ze ani w jednym procencie nie jestem zazdrosna, bo ja tez sie podobam facetom i to bardzo, ale sie z tym nie odnosze, ani nie chwale! tym bardziej nie jestem taka chamska i zalosna jak ty. Ponizasz ludzi, bo to wlasnie ty chcesz sie dowartosciowac:) masz sie za pieknosc, ktora kazdy chce, a tak nie jest:)

"To ja bym się nie chciał na nią zesrać, już nie liczę wyglądu bo taka znów brzydka nie jest ale za sam charakter i tępe wypowiedzi. Ja mam swoją atrakcyjną kobietę . " i tym tekstem skonczmy to... bo widasc jedno... nie chca sie obje znac i najlepiej sie od siebie na wazajem odwalcie :)

Gość ligótka
missyyy - w dupie bylas i gowno wiesz. dorwalas sie do komputera, bo w koncu neta zalozyli u was w Pcimiu Dolnym. na co dzien lachociag spod budki z winem, w soboty balet w remizie strazackiej z amatorami wyzej wspomnianego wina. no ale na necie, na jakims forum mozna byc, kim sie chce. mozna wstawic jakas watpliwa fote, na ktorej cie nawet dokladnie nie widac - oczywiscie wczesniej troche podrasowal ci ja w photoshopie gienek z baru, w zamian za soczyste obciaganie. idz sobie do biblioteki o ile macie takie cos w Pcimiu. pozyc sobie ksiazke z psychologii, najlepiej klinicznej i poczytaj troche o sobie samej. o ludziach, ktorzy potrzebuja sie dowartosciowac kosztem innych.

",Popatrz jak ty wyglądasz , modelką nie byłaś, nie jestem i nie będziesz" zabolało mnie to chyba jak nic nigdy co powiedział" no ba...ja sie nie dziwie ze zabolało...w koncu dotarło do ciebie ze cie nie kocha a to boli ... juz nie jestes dla niego pepuszkiem świata :/ jedyne co mozesz zrobic to po mału zaczac sie z niego leczyc jak z kazdego innego

Missy - do tej pory ani razu nie odpisywałam do osób Twojego pokroju, ponieważ szkoda mi było nadwyrężać palce,jednak od kilku dni jak wchodzę na różne tematy to te Twoje irytujące wypowiedzi pokusiły mnie do udzielenia komentarza. Znając życie i tak nie weźmiesz sobie tego do serca,ale przynajmniej podniosę Ci bardziej ciśnienie:P Wczoraj lub przedwczoraj toczyłaś ostrą dyskusję na temat swojego 'idealnego" wyglądu i urody na jjednym z tematów w ogóle się nie odnoszącym się do kultu piękna i miałaś inną fotkę - najwyrazniej skoro zmieniłaś ją to tamta konwersacja bardzo uraziła Twoje wygórowane ego i Twoja samoocena spadła poniżej poziomu morza jak wiele osób zaczęło komentować Twoje zdjęcie......i co teraz Ci głupio i już widze,że nie czujesz się taka piękna skoro kilka niemiłych opinii na temat Twojego wyglądu sprawiło,że niemal w 3/4 ukryłaś twarz na fotce hahahahhaha mówisz ludziom jacy są żałośni - piszesz chamskie komentarze nie znając praktycznie tematu lub sytuacji - a sama jesteś typowym,POSPOLITYM przykładem IDIOTKI!!! ;D P.S1 I możesz mi tu teraz nawrzucac a i tak mam to w pośladach i nie odpisze bo w przeciwieństwie do Ciebie to znam swoja wartość i z takim warchlakiem jak Ty nie bede sie bawiła - bo jakbym chciała bawić się z dziećmi to bym przedszkolanką została! ;P P.S2 aha mój znajomy jak zobaczył wczoraj Twoja fote stara to wybuchł śmiechem komentując Twoją twarz jako hehehehe koń z nierównymi ozami;D ;D ;D NARA LAMBADZIARO

missy poka wiecej zdjec do glosowania na miss kafale sie przydadzą

---------------> do autoprki tematu pisze jeszcze raz bo to ginie w waszych jazdach ",Popatrz jak ty wyglądasz , modelką nie byłaś, nie jestem i nie będziesz" zabolało mnie to chyba jak nic nigdy co powiedział" no ba...ja sie nie dziwie ze zabolało...w koncu dotarło do ciebie ze cie nie kocha a to boli ... juz nie jestes dla niego pepuszkiem świata :/ jedyne co mozesz zrobic to po mału zaczac sie z niego leczyc jak z kazdego innego

haha no na dysce w Krakowie to normalka.. chca bzyknac i tyle. Dziewczyno, mieszkam tu i na ulicy widze pelno slicznych dziewczyn, i co najwazniejsze- nie sa tak sztuczne jak Ty, maja mniej makijazu a buzki maja ladniejsze. Pogódź sie z tym i nie ponizaj ludzi. Byc moze jakies wydarzenie w Twoim zyciu zmieni Twoje podejscie do tych spraw i kiedys zrozumiesz, ze nie jestes pepkiem swiata. Bog czesto zsyla na takich ludzi takie wydarzenia, by sie nawrocili. I teraz mozesz sie z tego śmiać, ale kiedys jeszcze zapłaczesz... zrozumiesz... za kilka lat

gorna ósemko pięknie:) atak przeszedł??? napisałas takie bzdury,ze juz nie wiem o co Ci chodziło moja samoocena nie spadła ani o milimetr:) a zdjecia zmieniam co jakis czas,pewnie wróce do tamtego,które uwazam,za rwónie ładne:)

ja podejrzewam ze uroda to nie jest jej problem tylko wasz.... jej problem jest zupełnie inny

Gość Każdyinny
Górnaósemka - strzał w dziesiątke, niestety nasza elokwentna missy ,zaraz ci powie: " weź mnie nie rozmniszaj bazylu, siedzisz przed komputerem i płaczesz ,że jesteś brzydka hahah i na mnie jeździsz głupia krowo , kur.wa haha, jakoś się na mnie oglądają faceci i jestem ładna a tobi enie muszę się podobać haha brzydka dzi.wko" :classic_cool: