Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina245

mój facet powiedział ł mi ..

Polecane posty

Gość ciotkadobraradaaa
rebecha to starszne co piszesz naprawde rzuc tego frajera bo szkoda czasu

Gość ciotkadobraradaaa
jak facet moze powiedziec kobiecie zeby spala w makijazu??? i wy sobie na to pozwalacie????

Gość Rebechka
ja juz go nie kocham, nienawidze go. w tym momencie nie mam sie gdzie podziac i mieszkac znim musze do konca lipca, on nawet nie ma pojecia ze ja sie wyprowadze.Po prostu znikne i tyle i nigdy tel nie odbiore, a najlepiej to nr zmienie. Wyjezdzam z tego miasta wiec nawet mnie nie znajdzie. Zyje niby z nim ale obok niego. On mysli ze wszystko jest chyba ok, a ze z nim nie spie to nic wielkiego, zawsze po takich slowach szlam spac oosbno wiec on mysli ze to moj kolejny foch. Szkoda mi autorki bo wiem dobrze co czuje....a ta kterynka misyy leczy kosztem innych swoje niskie poczucie wartosci. Co powinno byc karane. Ktos tu napisal ze jak taki facet trafi na dziewczyne o slabej psychice to pozamiatane. Moj w sumie to juz ex nie nalezy do pieknych wcale, przecietny facet ale ja kochalam go za co innego za to kim byl kiedys.Zmienil sie diametralnie odkad zaczelam sobie dorabiac drobnymi sesjami. Jak zalozylam konto na maxmodels to zerwal ze mna na miesiac, ale wtedy sie cieszylam o ile mozna to tak ujac... podobalo mi sie ze taki zazdrosny jest..czulam sie dobrze w swoim ciele.A jak dostalam sie do konkursu to wszystko sie posypalo.... Jestem podobno szczupla zgrabna a nigdy w zyciu nie wloze sukienki krotkich szortow, obcislych dzinsow bo slyszalam wiecznie ze mam celulil i grube nogi i krzywe lydki, topu nie zaloze bo mam za duzy biust i wygladam jak krowa,wszystko co biale dodaje mi z 6 kg wiec tez unikam. Chodze w luznych rzeczach , a o plazdy basenie moge pomarzyc....Tak mnie zniszczyl ktos kogo kiedys tak kochalam......Nie macie pojecia jak drugi czlowiek moze zniszczyc komus psychike.Ja do twardzielek nigdy nie nalezalam. ps a najlepsze jest to ze jak mu sie sexu chce to wie jak mnie podejsc i jakos nie rzyga widzac mnie nagą. Tz nie rzygal.. bo od 2 miesiecy nie dam sie dotknac

Gość ciotkadobraradaaa
oj wspolczuje naprawde bo to on z zazdrosci ci wmawia takie rzeczy.... to jest proste sam jest malo atrakcyjny i mysli ze jak bedzie ci mowil takie rzeczy bedzieszu wdzeczna ze jest z toba i na zadnego innego nie spojrzysz ja wierze w to ze jestes sliczna dziewczyna a temu frajerowi skopalabym zadek

Gość ciotkadobraradaaa
ja nigdy nie pozwolilabym na takie traktowanie znam swoja wartosc i nawet jakby mi tak ktos mowil cale dnia to ja i tak wiem swoje....a on teraz pewnie zadowolony ze jestes tylko jego ale nie wie co go jeszcze czeka

Nie czytalam wszystkiego ,wiec wypowiem sie na temat :)kiedys gdy bylam mlodziutka ,mialam okazje bycia z facetem .Byl wysoki ,wagi mial sporo ,zupelnie nie moj typ (bylam z nim bardzo krotko) za kazdym razem ,gdy ktos na mnie popatrzyl facet odbijal to sobie na mnie (chcial zniszczyc moje poczucie wartosci)Zawsze bylam szczupla .Kiedys ten padalec patrzac na mnie powiedzial...ze utylo mi jedno ramie.Ogarnal mnie smiech .Kulturalnie go wyprosilam i kazalam wiecej nie przychodzic .Facet byl pelen wielkiego kompleksa .Wiecznie pieprzyl ,ze sie odchudza a zarl jak swinia . Co do missyyy -uwazam ,ze jest sliczna dziewczyna

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
"missy slaba z ciebie panna zrozum to wreszcie i przestan leczyc swoje kompleksy na forum. PRZYJMIJ DO WIADOMOSCI ZE NIE JESTES W TYPIE KAZDEGO FACETA! A DO PRZYSLOWIOWEJ ATRAKCYJNEJ KOBIETY TROCHE CI BRAKUJE Missy mnie tez sie nie podobasz- davidoffffff kumpel z biurka obok poprosil o ocene" jasne...teraz mówia ze brzydka i tacy odwarzni bo z kompem siedza ale jak by stali koło ciebie to by jezyka w gebie zapomnieli albo gadali głupoty i chujowe denne zarty. a tu zacytuje i dodam komentarz.... ""jakas tu napisala chyba missy ze gdyby facet autorke uwazal za ladna to by jej tak nie mowil. oj jeszcze malo o zyciu wiesz, moja kuzynka jest fotomodelka jest na prawde sliczna a jej ex ja tak dolowal ze dzziwczyna wpadla w smiesZne kompleksy!!jest zaj**ista laska ma przesliczna twarz, przepiekna delikatna brunetka o idealnej figurze a ten d**ek non stop jej wmawial ze ma tu za malo tu za duzo, ze mam dziwna twarz itd... a inni faceci normalnie jak psy za nia latali!w koncu ja rzucil a po 5 dniach juz zalowal i byla NAJ. i do dzis po 4 latach za nia sra!nie mogl zniesc facet ze ma atrakcyjna dziewczyne i byl chorobliwie zazdrosny wiec znalazl sposob aby ja dolowac tym bardziej ze woidzial ze ja to rusza. a ty missy nie produkuj sie.bo d**a mojego psa wyglada lepiej niz pol twojej mordy;D"" ten facet to zwykły socjopata który znecał sie nad panna i dla niego najwazniejsza była jej uroda a nie uczucia. Lata za nia 4 lata a owszem....bo nie ma sie nad kim znecac. To dowalanie jej przynosiło mu ulge dlatego to robił a teraz cierpi bo nie ma na kim sie wyzyc.

"moze jestes atrakcyjna ale do pieknosci ci duzo brakuje ........ widac tez masz sobie cos do zarzucenia skoro tak uparcie wszytkich przekonujesz do tego ze jestes naj" taaaa dla nich wszystkie sa atrakcyjne ale nie piekne

"i wlasnie dlatego nienawidze ludzi typu misyy!!! ma sama problem ze soba a leczy sie kosztem innych!" jasne... a problemy to moze i ma ...ze zrozumieniem przez innych... wy kompletnie nie kumacie nic a nic a wymagacje zrozumienia z jej strony... "Co do missyyy -uwazam ,ze jest sliczna dziewczyna" ja tez tak uwazam a najpiekniejsza nie jest, raczej no w sumie przecietna ale misssy jest sliczna i załoze sie ze nie jeden sie oglada, ja tez bym sie obejrza :P mimo ze dziewczyna jestem ale nie lesbijka...

spojrzcie na nia i powiedzcie mi jakie ONA MOZE MIEC KOMPLEKSY??!??!??!??! http://www.voila.pl/298/6vnqw/?1 BO JA NIE WIEM

Gość on23 :)...
oczy dziwne, nos nie za ładny, za wielkie rybie usta, zniszczone, farbowane na kruczoczarny kolor włosy. Pewnie je prostuje, bo tak to widze.

"oczy dziwne, nos nie za ładny, za wielkie rybie usta, zniszczone, farbowane na kruczoczarny kolor włosy. Pewnie je prostuje, bo tak to widze." no ale jak by sie usmiechneła do ciebie to bys był jej :) taka prawda

""oczy dziwne, nos nie za ładny, za wielkie rybie usta, zniszczone, farbowane na kruczoczarny kolor włosy. Pewnie je prostuje, bo tak to widze."" kurwa ile ja razy cos takiego słyszałam od faceta na taemat inna a pozniej widziałam jak biegał za nia jak piesek to szok ...

Gość on23 :)...
a ja ja rozumiem ... tak jakby nie produkuj się missy :)

"a ja ja rozumiem ... tak jakby nie produkuj się missy" chciałbys

Gość hahahahah missyyy zmienila
fotke, zeby sie pokazac? ALE PO CO TO ZROBILAS? POPISAC SIE CHCESZ? gdybys naprawde byla pewna swojej wartosci, tobys w ogole sie nie cackala tutaj i nie zmieniala fotki, zeby ludziom pokazac, co to nie ty. w ogole bys sobie nic z tych uwag nie robila. i tak ktos moze uwazac, ze sie nie podbasz i co z tego? czym sie martwisz? a rzucac sie to mozna na disco, po co ci te klotnie tutaj? daj spokoj. poza tym wymalowana jestes za bardzo, pokaz jakas fotke, na ktorej bedzie widac twoja prawdziwa buzke, na pewno ladna, ale nie przykryta tona makijazu:) pozdrawiam goraco!

Gość dawny obywatel kafffe
misyyyy jestes bardzo przecietna osobką

Gość no i missyyyy znow wrocila
do starej fotki.

Gość Olga24444444
Ja nie jestem miss świata i wiem ,że muszę jeszcze wiele pracować nad swoim wyglądem np ćwiczyć mimo ,że jestem szczuplutka i będę robić wszystko żeby wyglądać jak najlepiej. ale mówj facet też mnie dołuje :( nie wiem naprawdę czy to sie bierze z jego kompleksów czy on może tak uwaza? ale jakaś paskudna byc chyba nie mogę bo wygrałam np wybory na twarz lata w moim mieście, albo wiele obcych osób mówi mi komplementy wkurza go też jak ktoś mi powie komplement ,albo np jak cmokali za mną to mnie prawie nie odepchnął ,że się niby cieszyłam z tego Mam nadzieje ,że go w koncu rzucę bo on mnie poprostu dołuje zamiast motywować i boje się ,że popadnę w jakąś depresje I tak jestem osobą zbyt zamknietą w sobie ,bardziej niż kiedyś.. nie wiem czy nie przez niego :(