Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina245

mój facet powiedział ł mi ..

Polecane posty

acno i koniec końców ja ublizam,tak? ja??? to sobie przeczytajcie całą rozmowe jak laska pisze,zupełnie bez sensu,ze wygladam jak kosmitka,czyli tekst z dupy to ok ale jak ja odpowiem to jestem zakochana panienka,ublizająca innym dzięki za OBIEKTYWIZM

każdy ma swoją wartość i urodę! kazda dziewczyna na swój sposób jest ładna. a zdj każdy gupek w photoshopie potrafi przerobić. Mi facet nigdy nie powiedział że jestem brzydka czy gruba (a trochę ciałka mam) myśle że jak się kogos kocha to nie przeszkadzają takie rzeczy. Skoro jesteś "brzydka" to czemu się w ogolę za Tobą "oglądał"? a może zły dzień hmmmm

missyyy, Skoro jesteś taka zajebista to po chooya powiększałaś sobie wary? Chyba jednak jakieś kompleksy były. I zresztą są. :D 🖐️

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaa
missy jest akurat b. ladna i to nie ma o czym dyskutowac

nic nie powiekszałam mozesz nie wierzyc,nie jestem Ci w stanie tego udowodnic i nigdzie tu nie pisałam,ze jestem zajebista pzrestańcie dorabiać ideologoe do moich postów bo pozniej faktycznie,wychodze na zadufaną laske

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
----missyy spoko wyluzuj ładna jestes i małsz ladnego faceta...co cie to tak irytuje ? skad mozesz wiedziec jak ona wyglada? nie widzias. po za tym czemu tak strasznie przywiazujesz uwage do swojej urody i do tego co ci tu na forum pwoiedza.... olej... ja np juz sie nasłuchałam jaka to piekna jestem, jaka to brzydka jestem , jaka to mada jestem oraz jaka głupia, jaka szmata, dziwka i kurwa ze mnie oraz jaka cnotka nie wydymka... wiec słucja... faceci ci wszystko powiedza i nie koniecznie musi to byc prawda...oni to debile byli sa i beda zawsze...sto razy lepszy był by swiat bez nich i jaki fajny i spokojny ...

Gość Pasztet_zanudzony_naAmen
Missyyy jest PIĘKNA !!!, a na miejscy pauliny, kopnęła bym chama w zad, nie spierdala do modelki jak mu coś nie pasuje. Ja jestem pulchnym pasztetem, ale jakby mój facet wyszedł z takim tekstem top by go chyba szlag trafił po mojej akcji.

ja to juz wszystkim byłam :)

ja juz nie przyiazuje uwagi do tego co oni do mnie mówi, dla mnie to jeden wielki belkot

czasem smutno sie robi ze kolejny co mi kit wciska i kolejny co ubliza...

Gość nosszka
missyy po co gadanie, ze facet marzy o zajebistej kobiecie? Moze dla ciebie byc brzydka dla niego piekna. Zreszta od kiedy tylko wyglad sie liczy? malo jest par gdzie dziewczyna nie jest ladna? jest i to duzo. Kocha to sie kocha. Kochac kogos nie znaczy podobac sie tylko zewnetrznie! Ja sie mojemu facetowi bardzo podobam, nie raz powiedzial, ze moglabym byc gruba itd a i tak by mnie kochal, wiec co ty gadasz? Tak samo z tym, ze ladna kobiete to facet na rekach nosi. Ta chciaaalabym i wszystkie PIEKNE dziewczyny tez.

Gość Navya
Missy ma bardzo hmm... kontrowersyjną urodę sądząc po jej poprzednim zdjęciu bo na tym nie wiele widać Mnie się nie podoba ,ale kwestia gustu A co do autorki to chyba oczywiste ,że powinna kopnąc chłopa w dupę? Bo to klasyczny cwaniaczek co chce żeby jego laska myślała ,że niby ma szczęście że on ją zechciał

Gość Anulkaaaaaaggg
wybacz, ale jakby mój mi tak powiedział podziękowałabym mu znajomośc ze mną. nie po to wiążemy się z kimś aby nam takie rzeczy mówiono. nie podobam sie tobie? ok, znajdx sobie ladniejsza :) na szczescie ja swojemu sie podobam i jest mna zachwycony :) pozdrawiam

Gość Navya
czyli dla jednego ta missy czy jak jej tam będzie ładna dla innego paskuda przynajmniej ja tak uważam są kobiety klasycznie piekne jak np Jessica Alba i o niej cięzko powiedzieć ,że jest brzydka

On próbuje obniżyć Twoje poczucie wartości abyś nie czuła się taka pewna swojej urody itp. ponieważ może obawia się że spotkasz fajniejszego faceta od Niego i Jego wtedy zostawisz.

"wybacz, ale jakby mój mi tak powiedział podziękowałabym mu znajomośc ze mną. nie po to wiążemy się z kimś aby nam takie rzeczy mówiono. nie podobam sie tobie? ok, znajdx sobie ladniejsza na szczescie ja swojemu sie podobam i jest mna zachwycony" tak wiem tez tak kiedys mówiłam jak byłam młoda.

"On próbuje obniżyć Twoje poczucie wartości abyś nie czuła się taka pewna swojej urody itp. ponieważ może obawia się że spotkasz fajniejszego faceta od Niego i Jego wtedy zostawisz." i tak bym zaoswiła :P jesli przestałabym kochac...a po takich tekstach szybko sie przestaje

kontrowersyjną? navya czy cos tam,do Ciebie pisze zauwazyłam,ze nie moge w zadnen sposób odpowiadac na zaczepki bo na tym forum zaraz jest to atak na "biedne,małe,zniszczone zyciem brzydulki" do których doczepia się ta franca missyyy,którą zaraz trzeba zwymyslać od pasztetów,zeby sobie nie myslała,ze jest taka super...

"jest to atak na "biedne,małe,zniszczone zyciem brzydulki" do których doczepia się ta franca missyyy,którą zaraz trzeba zwymyslać od pasztetów,zeby sobie nie myslała,ze jest taka super..." ale nie powiedziałysmy ze jestes pasztetem...to ty tak o nas mówiasz...my powiedziałysmy ze jestes ładna i piekna.

wes wyluzuj... nie ma rady abys sie wszystkim podobała, kazdy ma swoje gusciki i koniec.

Gość missy slonko
ogarnij troche dupe i siebie bo jakas miss zajebistosci to cie nazwac nie mozna. a te komentarze to juz szczyt poziomu

Gość Navya
kontrowesyjną czyli jednym spodobasz się bardzo innym w ogóle są takie kobiety jak np Iza Miko ,albo np lily cole, uma thurman ( nie jestes do niech podobna ,ale to takie przykłady) ,które się wszystkim nie podobają

----> uma thurman jest ładna.... ma sliczne pełne usta....sama takie bym chciała miec

nigdzie nie napisałam,ze chce sie kazdemu podobac wystarczy,ze podobam sie tym,którym chce wszytsko inne to nadinterpretacja

Gość ajajakokojambo
Missy kurde jaka ty jesteś tępa, rozwalasz praktycznie każdy topik w którym się pojawiasz, swoimi głupimi, egocentrycznymi i złośliwymi komentarzami. JAK KTOŚ DOWALI CI NA TEMAT TWOJEJ BRZYDKIEJ MORDY TO ZAMILCZ A NIE ROZWIJASZ TEMAT , JAKA TO JESTEŚ BOSKA I PIĘKNA, bo autorzy pytają o co innego i my o tym chcemy dyskutować a nie wiecznie o twojej gębie. Jesteś irytująca w chooj, prawie nikt cię tu nie lubi więc możesz wypieprzać 🖐️

no i własnie o takich,kadzalotach siedzacych przed kompem z zacisnietym warami i wkurwionymi oczkami z pianą na gębie(co widac po formie wypowiedzi)mówiłam dzięki wypierdku,posłużyłas/eś jako przykład

Gość Autorkooo
Popracuj nad pewnością siebie, bo widzę, że opiera się u Ciebie tylko na tylko na urodzie.

a teraz idx do lustra i popłacz sie poraz kolejny hahahahaha a tejsty o brzydkiej mordzie to pewnie czesto słyszysz:) bo pisac do mnie takie coś to juz nie tylko wstyd ale i hańba :):):) pojebany pasztecie,ble

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaa
wracajac do tematu facet nie powinien tak mowic do swojej kobiety jaka by ona nie byla, jest z nia bo taka sobie wybral wiec chyba mu sie podoba a jak przestala to niech spierdala i szuka sobie innej

Gość ajajakokojambo
Akurat jestem facetem , który z nudów siedząc w biurze lubi poczytać sobie fora, min. kafeterie i muszę przyznać ,że każdy twój wpis mnie wkurza , bo gdzie się nie pojawisz to rozpier.dalasz temat więc napisałem, pierwszy raz na tym forum zresztą co o tym myślę . Więc zamilcz już wkurw.iająca idiotko . I wbij sobie do tego tępego mózgu ,że nie każdy kto cię krytykuję jest brzydki , zakompleksiony i nie ma życia, po prostu działasz na nerwy! Ale dobra tłumacz tak sobie, nie wiem po chooj się w oóle udzilasz, twoje wypowiedzi są denne i nic nie wnoszą do tematu, brak ci dystansu i dlatego prawie nikt cię nie lubi haha