Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Dlaczego polscy meczyzni nie maja wziecia za granica?

Polecane posty

Wkurze was ale prawde musze powiedziec. Mieszkam we Wloszech i troche sie napatrzylam jak tu zycie wyglada. Wlosi patrza co panna posiada. Zadko zenia sie z taka co nic nie ma. Takie to troche okrutne, ale tak sie ten swiat kreci. /////////////////////////// 1. Po pierwsze - nie sprowadzaj pokolenia starych Polaków, wychowanych przez Gierka i PRL(48-50lat) na czczeniu nędzy, do pokolenia młodych, wychowanych na MTV lat 90-tych. Nauczonych gloryfikowania urody profesjonalizmu i doskonałości fizycznej i zawodowej 2. Emigranci polscy we Włoszech = biedota polskiej wsi. To nie jest grupa reprezentująca polskie miasta. 3. Po drugie chcesz zabłysnąć, a słowo rzadko piszesz przez "ż" ?. ////Zadko zenia sie z taka co nic nie ma. Takie to troche okrutne, ale tak sie ten swiat kreci. ///// więc?

daleko szukać przykładów nie muszę - znajoma polka, lat 23, puszcza się z 43 letnim turkiem, żonatym i dzieciatym... i myśli że robi dobrze ;) takie są polki... tanie, łatwe, proste do urobienia. parę komplementów i strzelają takiego rogala że zajadów dostają...

Gość polak z duży
Polsct mezczyzni nie maja powodzenia u zagranicznych kobiet. Dlaczego tak jest? wymagamy od kobiet pięknej urody dlatego nasze ambicje mogą zaspokoić polki, czeszki, ukrainki. zachodnie kobiety są brzydkie i nie mają u nas szans. traktujemy je jak powietrze

Gość melka_33
polscy mezczyzni moze wezcie sie za siebie zamiast udawac ze jest ok co :D

Polacy to chamy, nie szanują kobiet, tego nauczyli się w domu gdzie durna nadopiekuńcza mamuśka za nimi sprząta brudne gacie i skarpety podsuwa pod nos żarcie, w pokorze znosi wyzwiska pijanego męża - buraka z zarośniętą mordą i obwisłym brzuchem. I nie dziwię się że Polki wolą nawet Nigeryjczyków i Pakoli.

dawna Kamecha "polki to idealne kandydatki na żony? dla kogo? polki to tanie szmaty które dają KAŻDEMU. od 4 lat mieszkam w Wiedniu i nie słyszałem aby austriaczka albo czeszka dawała turkowi albo jugolowi. Polka sk**wi się z każdym i wszędzie zrobi wstyd polsce" Temat był akurat o polskich facetach, więc nie wiem czemu atakujesz tak bardzo polskie kobiety. Chyba masz jakieś kompleksy. Pewnie w Polsce zawsze byłeś olewany przez dziewczyny i traktowany jak śmieć. Zostań sobie w tym Wiedniu i pałaj dalej nienawiścią do polskich dziewcząt.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Gadacie glupoty- kazda normalna Polka , nawet ja , zainteresuje sie facetem na poziomie , nie byle jakim Polaczkiem. Moze to byc jugol , turek , rusek. Jesli wyglada podobnie do tego , zawsze ma duza szanse. http://www.voila.pl/026/zjmw9/?1

Gość Jagienka123
znałam włocha, niebiednego, który mi się świadczył więc nie pier... tu głupot

co, polskie buraki? prawda w oczy kole? A teksty o polskich k....ch to zwykła bujda. Polski uchodzą W CAŁEJ EUROPIE za piękne kobiety a mężczyźni - za buraków. Kamecha umyj doopę i okolicę bo śmierdzi aż tutaj:D Aha - i kto ci skarpety pierze? Mamusia?

Gość Jagienka123
zaskoczę cię - to ja odwołałam :) a już taki ubaw był...

nie neguję tutaj naszych obrotnych rodaczek. to w zasadzie dobrze że nasze łatwiutkie i tanie polki umilają czas różnym południowym nacjom - dzięki temu wyzwalają ich z uprzedzeń względem naszego narodu :P

Kamecha na pewno zabrał do Wiednia swoją mamusię i we dwójkę tam żyją bardzo szczęśliwie. Z dala od polskich kobiet, które są przecież lafiryndami. :D

Gość hnjiuj
Niestety, ale dzieki naszym rodaczkom mamy w pewnych krajach opinie latwych. Juz parokrotnie mi sie we wloszech zdarzylo, ze facet po wiadomosci, ze jestem polka, nagle zaczal byc strasznie bezposredni i proponowal mi sex. W sumie trudno sie dziwic, patrzac na to co wyrabiaja polki za granica:O

Gość Jagienka123
świadczył się bo się bał że mu zwieję :) polskie Cieniaski

muszę się zgodzić - większość obcokrajowców specyficznie reaguje gdy usłyszy że dana kobieta jest narodowości polskiej - mniej więcej często zaczynają stawiać drinki tudzież prawić komplementy... nasze suczki lubią pić za cudze pieniądze a seks dla nich to (w przeciwieństwie do szanujących się kobiet innych nacji) to czysta formalność tudzież zarobek

Polacy oczywiście już się wnerwiają czytając te wypowiedzi i w odwecie oczywiście wyzywają od najgorszych wszystkie polki (swoje matki, babcie, siostry też na to wychodzi). Niech się w takim razie nie dziwią, że polki tak często wiążą się z obcokrajowcami, skoro od rodaków nie dostaną niczego oprócz wyzwisk.

Gość Jagienka123
najgorzej było by się puszczać z polakiem nikomu nie polecam...

nie dostaną niczego oprócz wyzwisk. podsumowala ostoja poezji, oredowniczka pieknej polskiej mowy i sila cierpliwosci wszelakiej :-)

Gość Jagienka123
najłatwiejsze kobiety są ze Szwecji i Francji - były badania na ten temat wy polscy specjaliści dobrzy w niczym

Gość DKNY
ZS and IMO tylko, żebyście sie dzięki Anetce nie nabawili jakiejś dewiacji w postaci wielbienia jej wszelakich zalet duchowo-intelektualno-wizualnych :)

nie nabawili jakiejś dewiacji w postaci wielbienia jej wszelakich zalet duchowo-intelektualno-wizualnych 4te slowo jest dla mnie nierozumiale, ale bawie sie dzieki niuni przednio :-)