Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matematyczka

jestem załamana

Polecane posty

Gość matematyczka

jestem załamana. za miesiac mam poprawke z matury z matematyki i jak patrze na te zadania to wszystko pozapominalam i niczego nie rozumiem jak probuje sobie przypomniec. chce mi sie plakac! ja jej nie zdam:(

Gość kasztyk33
Znam ten ból bo przez całą edukacje też miałam problemy z matematyką (ale nie było z niej wtedy obowiązkowej matury). Może korepetycje ci pomogą albo lekcje online w internecie (tańsza opcja) ?

Gość matematyczka
no powinnam wziac, ale chodzilam juz tyle czasu na korki i co, zabraklo mi 4 punktow do matury;/ mam fajna stronke w internecie, chce sie z niej uczyc ale boje sie, ze to bedzie za malo..

Gość kasztyk33
Możesz mi wysłać tą strone? jesli faktycznie jest dobra pokaże ją siostrze bo też ma problemy z matematyką i mature za rok...cała rodzina liczy że będzie łatwiejsza albo że małej sie uda jakoś zdać. Nie znam żadnego sposobu żeby poukładać sobie wiedzę z matematyki. Wiem tylko ze do matury dobrze jest powtórzyc zasady działań na plusach i minusach, bo czasami nawet jak wiesz jak rozwiazać zadanie to pomylisz sie przez głupi znak przed liczbą.

Gość samotnazwyboru
http://matematyka.pisz.pl/ prosze:) jak ma rok, to spokojnie z ta strona sie przygotuje;) a co do drugiej odpowiedzi to z pomoca forumowicza (online) za bardzo sie nie przygotuje:((