Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandyga2

Cytologia!!!

Polecane posty

Gość mirandyga2

Czemu jedne kobiety boli, inne nie? Czy dziewczyny które jeszcze nie rodziły są skazane na ból przy tym i innych badaniach ginekologicznych?? Czy może lekarka po prostu była niedelikatna?? Jak myślicie...

nigdy mnie nie bolała, nie rodziłam, nawet sobie nie zdawałam sprawy że cyto może kogoś boleć

Gość mirandyga2
Oj może może... Widocznie to kwestia wrażliwości pacjentki... Jest więcej takich "wrażliwych"??

"nigdy mnie nie bolała, nie rodziłam, nawet sobie nie zdawałam sprawy że cyto może kogoś boleć" Podpisuję się. Wymaz z pochwy czułam, ale nie było to ani trochę bolesne. A cytologii zazwyczaj praktycznie nie czuję.

Gość mirandyga2
Zazdroszczę wam dziewczyny... Tylko nie wiem czy ciała czy lekarza:)

ja bym spróbowała u innego lekarza, w koncu cyto to jedno- dwa pociagnięcia gumową szczoteczką, ja ledwo czuje że coś sie dzieje,może masz jakąś brutalną lekarkę :D warto sprawdzić jak u innego lekarza by było

Gość jestem zdziwiona
Ja nigdy nie czułam, badanie owszem - jest taki moment, że czuję i czasami bywa nieprzyjemny (jak jestem spięta), ale cytologii nigdy nie czułam, nie mówiąc o bólu!

Gość mirandyga2
No właśnie dlatego założyłam topik bo nie wiem czy mam szukać innego lekarza, czy może problem jest ze mną i moim ciałem... Jak miałam pierwszy raz robione to badanie to jej powiedziałam że mnie mocno boli, a ona nie pamiętam co powiedziała, ale coś w stylu że przesadzam, że to normalne itp... I wlasnie nie wiem...