Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sun007

W której sukience i butach lepiej?

Polecane posty

Gość sun007

Poradźcie mi, w której sukience lepiej iść na wesele. Miałam iść w tej czarno-srebrnej bombce, ale czuję się w niej trochę grubo. W drugiej - małej czarnej czuję się sexi, ale jest na mnie trochę mała, bo przytyłam:/ Aczkolwiek dobre majtki wyszczuplające i niejedzenie pomogłoby mi w niej wytrzymać. W której mi lepiej? I w których butach? Do czółenek muszę założyć rajstopy, ale za to są wygodniejsze i niższe od tych drugich. Wybaczcie jakość zdjęć. http://www.aukcjoner.pl/gallery/006315571-Aukcje-internetowe-darmowa-galeria-zdjec.html#I1

Gość kalina862487y5287
sama nie wiem.. ale ta czarna mało wyjściowa. wydaje mi sie bardziej na co dzien.. srebrna jest ok.

ta bombka cię pogrubia . buty lepsze sandały , ale wygladają na niewygodne - nie wiem czy juz w nich byłaś gdzieś , ale wydaje mi się że będzie noga do przodu leciała .

Gość takasiakaiowaka
To raczej ta czarna pogrubia, srebrna ukrywa niedoskonałości figury. A te sandałki niezbyt są, jak wspomniała osoba powyżej. Ładne nogi.

Gość mały odkrywca
Lepsza czarna. Srebrna jest bazarowa:O Do czarnej dobrałabym jakieś fajne dodatki, może pasek i wielgachną bransoletkę?

Gość scvsdcv
czarna ladniejsza, i do tego te czarne sandalki, a tak w ogole , teraz super sukienke na wesele mozna kupic chociazby w h&m za 50 zl..

Bombka lepsza. Czarna, na tym zdjęciu przynajmniej, wygląda na pierwszą z brzegu szmatkę wyciągniętą w lumpeksie (nie, żebym miała coś do lumpeksów, ale często można w nich natrafić na bardzo kiepskie ciuchy), jest nieciekawa. W bombce masz fajny biust, poza tym bombka jest bardziej elegancka. Co do butów, to sandałki chyba lepsze.