Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freedom1999

fatalne zauroczenie ;/ instruktor prawa jazdy ;/

Polecane posty

Gość anonyme sad creature
lepiej daj temu spokoj - toksyczna..relacja, Z własnego doświadczenia wiem. Im szybciej zaczniesz sobie wybijać z głowy tym dl aCiebie lepiej.

Gość freedom1999
z własnego doświadczenia??? Czyli to przezyłaś... ;( Ale między nami nic nie ma... to ja tylko chcę aby coś było i wmawiam sobie że jakiś dla niego nieznaczący gest to coś więcej itd... mam 19 lat a on jakieś 35... i tak by to nie miało sensu

Gość płatek magnolii
ja również zauroczyłam się w o wiele ode mnie starszym facecie więc wiem co czujesz :( za każdym razem szuka się kontaktu, dłuższych spojrzeń... i najgorsza jest chwila rozstania... :(

Gość czarnula2323
kochana ja Ci powiem jedno. co masz do stracenia?? powiedz mu ze Ci sie podoba... jestesmy tylko ludzmi... jesli tego nie zrobisz bd zalowala mowie Ci. i tak wszyscy predzej czy pozniej umrzemy wiec dlaczego nie sprobowac?? nawet jesli Ci oleje to przynajmniej probowalas. posluchaj mnie. naprawde chce Ci pomoc. buzka;*

Gość freedom1999
czarnula dzieki ale no nie jestem pewna do konca czy czasem nie chcesz mi zaszkodzić :P Ja na tym etapie nie odważę się. :) Boję się odrzucenia a tak naprawdę nawet nie wiem czy on coś do mnie ma. To że złapał mnie za dłoń to nie znaczy że od razu mu się podobam :) przecież ja jestem tak zdenerwowana zawsze że z pewnoscią on tylko mnie uspokajał. :) Podoba mi się w poniedziałek mam jazdę może znów trafię na niego :) ahhhh :) nawet jak nic z tego nie będzie to przecież nie załamię się :P dzięki że tu zaglądacie kochane ;*

Gość czarnula2323
nie chce Ci zaszkodzic tylko pomoc naprawde. jesli sie rozczarujesz to przynajmniej nie bd zalowala ze nie sprobowalas. takie jest moje zdanie. ja bym sprobowala ''teraz'' bo kiedys mialam podobna sytuacje i nie odwazylam sie ale to nie byl instruktor.;) ale teraz to wpadlam po uszy zakochalam sie i nici z tamtego. tylko jesli sie zdecydujesz mu pow ze Ci sie podoba to zrob to dopiero po skonczonym kursie. spytaj o nr tel z pretekstem ze chcialabys sie z nim skontaktowac gdybys miala jakis problem bo wydaje Ci sie zaufany i takie bzdety;D;D bo jesli powiesz mu to w trakcie kursu a on powie ;;sory mam dziewczyne'' i spotkasz go na nastepnej jezdzie to sie spalisz ze wstydu'/

Gość freedom1999
hehe no jak już to masz rację po skończonym kursie dopiero :P dziekuję za rady czarnulka ;** ajjjjjjjj te jego oczęta!!! Matko! Chcę go już zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość płatek magnolii
po zdanym prawku możesz go nawet na piwo wyciągnąć, tak w ramach podziękowań ;) ale na chwilę obecną nic nie rób, staraj się zachowywać zwyczajnie a reszta sama się potoczy :) masz o tyle dobrze, że kurs nie trwa wiecznie, ja żeby coś wskórać muszę czekać jeszcze niemal rok :(

Gość freedom1999
płatek magnolii dzieki :) a dlaczego prawie rok????

Gość czarnula2323
nmz;) staram sie pomoc. tak jak kolezanka napisala mozesz go zaprosic na piwo;)3mam kciuki maleńka;)

Gość anonyme sad creature
Tyle że potem koleżanki nie wezmą odpowiedzialności za Twoje zlamane serce :/

Gość freedom1999
trzymaj je mocno kochana moja :P ;** Życie jest piekne ;)

Gość płatek magnolii
freedom1999 prawie rok ponieważ chodzę do niego na lekcje rysunku przed egzaminami wstępnymi na architekturę, które mam dopiero w przyszłym roku... baaardzo chciałabym się dowiedzieć na czym stoję już wcześniej ale nie wiem jak, to chyba niemożliwe. Pozostaje mi czekanie...

Gość freedom1999
będzie dobrze ;) oby te nasze fatalne zauroczenia nie były aż tak fatalne :P

Gość czarnula2323
freedom1999 napisz tu na kafe jak juz bd po wszystkim;) czy sie udalo czy nie. postaw wszystko na jedna karte;)jestem z Toba;*

Gość freedom1999
ok, napewno napisze ;*

Gość płatek magnolii
Mam nadzieję, że nie będą ;) Chociaż po cichu liczę na to, że bardzo szybko mi przejdzie i nie będę zawracać sobie głowy kimś, kto nawet nie patrzy na mnie w takich kategoriach...

Gość freedom1999
no najlepiej gdyby się nie angażować za bardzo :) powiem ci że mi się świat nie zawali jak nic nie wyjdzie ;) poza tym gdyby sie okazało że jest zonaty i dzieciaty wycofuję się natychmiast ;) :) bd dobrze mała ;** te jego piekne... ZIELONE ... oczy!!!!! ;**

Gość płatek magnolii
mój też raczej nie runie w gruzy ;) jednak jest typem faceta który bardzo mi imponuje, mamy milion wspólnych zainteresowań i w ogóle... zauważyłam niestety, że ostatnio za dużo o nim myślę. Po ostatnich lekcjach wyszłam na miasto z przyjaciółką, poszłyśmy na ciacho do kawiarni, w której był przystojny kelner. W końcu poprosiłyśmy o rachunek, a na odwrocie było napisane: "Dla ślicznej dziewczyny z lokami" i nr telefonu. Pomyślałam o M, zignorowałam nr, do kelnera się uśmiechnęłam i wyszłyśmy. Nawet nie wiesz jak bardzo żałuję, że nie wzięłam tego nr! Chyba po prostu mam ochotę na jakiś wakacyjny romans jeśli wiesz co mam na myśli ;) Szczęściara! Zielone oczy są najrzadziej spotykane dlatego wywołują w nas takie reakcje ;)

achh tak ;* najpiekniejsze są ;) jej jakie to musi być miłe uczucie dostać nr telefonu i tak miły komentarz od nieznajomego;) massz loki? ojejjj! Zawsze chciałam!!! ;* jestes piekna :D ;* wierzę że ci sie uda !!!! Jesteś chyba w lepszej sytuacji niz ja. Mam nadzieję że ci sie uda :)

Gość płatek magnolii
Chyba nie wiesz co mówisz :P Od lat je prostowałam ale w końcu stwierdziłam, że szkoda włosów bo miałam szopę na głowie xd Jak dostałam ten nr zrobiło mi się naprawdę bardzo miło. Nieczęsto zdarzają mi się takie rzeczy. Zastanawiam się nawet czy nie pójść jeszcze raz do tej kawiarni ale to mogłoby być zbyt oczywiste :D W lepszej sytuacji? Nie sądzę. Ty już niedługo dostaniesz szansę na to by dowiedzieć się na czym stoisz, ja przed egzaminami nie chcę robić kwasu bo będzie ciężko ze znalezieniem nowego nauczyciela. Mam olbrzymią nadzieję, że Ci się poszczęści. Ponoć starsi faceci zwracają uwagę na młodsze dziewczyny :) Mój instruktor od prawa jazdy wieku lat 30 ożenił się z taką hot 18 pomimo sprzeciwu jej rodziców. To tak dla przykładu :D

Super ;* zdarzają się różne sytuacje, tylko czy ja akurat będę miała to szczęście? Nie sądzę.. ;] ale pomarzyć każdy może :) A co do tego miłego Pana z kawiarni... ;) może warto się tam wybrać? :) no co ty nie przejmuj się że bd to zbyt oczywiste facet sie ucieszy ;) wakacyjny romansik nie zaszkodzi :D

Gość płatek magnolii
Nigdy nic nie wiadomo, przypadki chodzą po ludziach ;) I fajnie czuć motylki w brzuchu na czyjś widok :D Co do tej kawiarni to za niedługo pewnie znowu się tam wybiorę, tylko nie będę wiedziała jak się zachować :D no i zastanawiam się również czy tacy kelnerzy nie wypisują przypadkiem takich komentarzy na każdym rachunku, bo jeśli tak to chyba nie warto xd

hah nigdy nic nie wiadomo :) ale co ci tam warto bynajmniej spróbować, zabawić się, zaszaleć. A co! :P :) Kochaaaana ja nam zyczę by nam sie udało choć w małym stopniu!!!!! ;*** muszę spadać, wpadaj tu czasem ;) ;** dobranoc i trzym sie piekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buźki

Gość płatek magnolii
dobranoc! czekam na relację z kolejnej jazdy! :*

Gość z życia wzięteee
Ja zakochałam się w instruktorze mając 19 lat. On miał 41 lat, żonę i 2 dzieci, mimo to podrywał mnie tak skutecznie, że uległam i któregoś dnia zjechaliśmy do lasu. Powiedziałam o wszystkim mamie, a ona doradziła mi, żeby podejść na luzie, bo i tak dla mnie nie zostawi rodziny. Romans trwał 5 miesięcy, aż pewnego dnia pokazał mi papiery rozwodowe ;) To było 6 lat temu, dziś jesteśmy małżeństwem z 5- letnim stażem. Próbuj, ale miej luźne, romansowe nastawienie. Trzymam kciuki!

z zycia wziete---> no co ty?! Aaaa jaka historia!!!! Gratuluję!!! ;*** dziękuję za kciuki :P :)

Gość z życia wzięteee
Oczywiście w rozmowie z mamą przemilczałam jego wiek :P Dowiedziała się prawdy duużo później (myślała, że ma 32 lata), ale to dygresja. Dotykaj go jak najwięcej, uśmiechaj się zalotnie i ładnie wyglądaj + niezobowiązujące podejście, a będzie dobrze! Pisz o postępach, będę czytać :)

dotykać? Boję sie odrzucenia, boje się że nie jest mna zainteresowany nawet :( będę pisać obiecuję :)