Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freedom1999

fatalne zauroczenie ;/ instruktor prawa jazdy ;/

Polecane posty

Hej dziewczyny, jestem już po. Przed niedawnem wróciłam z Opola, cały Boży dzień spędziłam w samochodzie, aż mi niedobrze na samą myśl. Więc tak... pojechałam do ośrodka autobusem a moj brat motoem, był szybciej więc co? Więc zapytali go czy chce (ze mną!) jechać renówką z takim K**** czy może fordem z moim M*** !!!!!!!!!!!!!! No i co? ten idiota wybrał to pierwsze!!!!! Myślałam że go zabiję jak mi powiedział!!!!!!!!!!!!! I tak jak przeczuwałam jechałam z grubym wąsatym brzuchatym dziadkiem!!!!!!!!!!! Choć no dobra, nie było tak źle bo facet przyznam jest miły i kulturalny. Łuk dalej mi kurwa nie wychodzi :O po Opolu jakoś poszło choć jeszcze to wszystko to dla mnie czarna magia :O kiedy ja w końcu coś z tego zrozumiem? :( jest mi naprawdę smutno i przykro zarazem. :( kiedy ja bede w końcu szczęśliwa??????? Czemu mam takiego pecha że na dwie jedyne możliwości zawsze trafię na tą która mi nie pasuje :( mam doła. Wielkiego jak nie wiem co. Kolejna jazda-środa, znów z tym debilem (czyt. synem mojej matki) Mam ochotę mu przydupić pięścią w łeb :O beznadzieja. Chyba nic interesującego na tym wątku już nie napiszę. Pa.

Freeduś kochana.. czemu nie będziesz pisać? PISZ co ja sama bez ciebie tu zrobię?? :( A co do twojego brata też bym była wściekła... Nie mógł cię wziąć tym motorem? Co jest czarną magią dla ciebie?? Może ci cos wytłumacze :) albo zapytaj instruktora, wkońcu on od tego jest. A co do łuku tłumaczyli ci to jakiś patent zaproponowali? ********************************************************************************* Wiem ten komentarz ci nie poprawi humoru, ale muszę to napisać TO JUŻ JUTRO!!!!! :D Cieszę sie jak mała dziewczynka, która ma dostać wymarzony prezent. Ale za wiele się spodziewać nie mogę. Kurcze a tyle musze jeszcze powtórzyć. I zrobić listę tego co chcę robić na tych jazdach i o czym będe z nim gadać. *************************************************************************************** :\Kurde, aż ja się zdenerwowałam na twojego brata, walnij go ode mnie ;* PS. Skąd ty bierzesz te emotki?

Gość anonyme sad creature
Cóż rodziny sią nie wybiera. a moze podziękuj bratu za wątpliwą pomoc i idź do innego ośrodka.

No ok nie rzucam tego :) bd pisać 👄 We dwójkę zawsze raźniej ;* A motorem mnie nie wziął bo "pada deszcz i on nie ma czasu" :O żałosne. To tak boli...to że miałam szansę...widziałam go przez dosłownie 2sekundy :( ale widziałam i to mnie pociesza. Widziałam jak z 4 kursantow wchodzi do samochodu, sami faceci i jedna blondynka (ale brzydka :P). Kurde :( zakochałam się. Zakochałam się i nie mogę nawet wykrzyczeć swojego uczucia. :( I wiesz Pinessko, nawet jeśli on nie odwzajemnie moich uczuć (bo tak jest) to ja nie mam nic przeciwko. Byle go widzieć, bele go słyszeć, byle czuć jego zapach. To tyle. Czy ja mam aż tak duże wymagania do cholery??? Nie mogę nawet sobie życzyć mieć tego a nie innego instruktora :( który nawet jesli zapomniał o moim istnieniu to ja nie zapomnę nigdy o jego istnieniu... smutno, ciężko i przykro. Tyle. dzisiaj najechalam na linię ale gość nie podszedł do mnie nawet, więc dalej próbowałam i dalej do cholery linia :O gość tylko się patrzył. Nic, zero reakcji. Nawet mnie nie zjebał. Nic. :O po co on jest? Żeby mi wytłumaczyć a nie że ja dalej nie wiem gdzie błąd popełniam. :O to żałosne że łuk mi nie wychodzi :O 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Cieszę sie Twoim szczęściem i czekać bd na relację z jutra ;* ja ci życzę wszystkiego czego ja nie będę nigdy mieć:( i żebyś skakała jutro z radości :) A co do "brata" ... nie odzywam sie do niego ;) walnąć go walnę :) he he Buziaki

Bo T. uwielbia Depeszów. i mi sie od niego udzieliło. Bo mają parę magicznych piosenek.

To ja już nie wiem ....

anonyme sad creature ---> serce by mi pekło gdybym zmieniła ośrodek, gdybym miała żyć z myślą, że nawet go już nie zobaczę. A nadzieja mnie jakoś trzyma i dobrze. Fajnie że tu zaglądasz ;*

Najlepszy pod względem zdawalności -tak to prawda :) Może to ja jestem jakaś głupia i niekumata??? I to we mnie jest problem.

O mi chyba do końca nie przeszło.....Ale no taka widac moja karma.....

"Kurde zakochałam się. Zakochałam się i nie mogę nawet wykrzyczeć swojego uczucia. I wiesz Pinessko, nawet jeśli on nie odwzajemnie moich uczuć (bo tak jest) to ja nie mam nic przeciwko.Byle go widzieć, bele go słyszeć, byle czuć jego zapach" Normalnie jakbyś mi to z głowy wyjęła. Niech któraś mnie walnie :o Mój instruktor napisał mi "dobranoc", a ja się cieszę z tego słowa jakby to było nie wiem jakie wyznanie, takie to słodkie i miłe, że aż się zaraz rozpłynę. 🌻

Nie Ty jesteś niekumata, to serce się wpycha i blokuje serwer :P

Napisał ci dobranoc?????????????????????????????? Ale jak to ??????????????? Tak po prostu???????????????????/ Z moim kojarzy mi się to http://rogero17.wrzuta.pl/audio/8snpsC0F4TQ/ne-yo_feat._pitbull_afrojack_nayer_-_tonight_give_me_everything :( jak to w radiu leciało popatrzył się na mnie i zapamiętałam ten moment :( anonyme sad creature czujesz do niego cos jeszcze widze... ahhhhh

Nie tak po prostu.. Pisałam z nim z dogadaniem się na którą godzine i ja blabla on bla bla ja blablabla on jasne, dobranoc - nic nadzwyczjanego ale ja sobie wkręcam ze jednak ja Dobranoc

chodzi o to że... do przodu po łuku pięknie do tylu do pewnego momentu też :O a mianowicie mijam słupki na metodę i nastepnie po skręcie gdy w lusterku linia leży równolegle do krawężnika trzeba odkręcić nie? i w tym mam problem :O bo jak mi sie linie juz robią równoległe to odkrecam i jeb :O samochód nie wjezdza na swoj tor a skreca :O nie wiem czy zrozumiałaś :D i dlaczego tak sie dzieje??? za wolno odkrecam? za szybko odkrecam?

i ja blabla on bla bla ja blablabla :D czy aby napewno wasza rozmowa tak wyglądała? :D nie no żart ;* ale sam fakt że z nim pisałaś... ZAZDROSZCZĘ. I to jak cholera!!!!! Nawet nie wiesz jak :( ja choćbym chciała to nie mogę bo numeru nie dostałam. Smutne. I na którą masz??? Jej jestem podekscytowana :)

Wydaje mi się że za wolno.. bo skoro już masz równolegle to powinnaś szybciutko odkrecić żeby auto już jechało tym torem na którym jest ustawiony. Ja to robię na pachołek z tyłu jak wycieraczka jest na równi z tym pachołkiem szybko odkręcam.

Cięzko mi coś doradzić bo w tym momencie j ato już robię na wyczucie. free a ty mieszkasz w bloku czy raczej w domku?

Pinesska nie iwem czy Cię to pocieszy ale po południu lepiej zdawać.

meszkam w domu :) na wsi :) mam 8km do miejscowości w której mam swój OSK. a czemu pytasz? :) ;* No własnie-wyczucie. Tego mi brak. Pinessko moja no ;* nie stresuj się ha ha Choć znając mnie to ja w nocy bym sobie rozmówki układała :) i w moich myslach wszystko byłoby takie piękne i po mojej mysli :D Ach..... Słucham tej piosenki i normalnie łza mi poleciała. MAsakra. Jestem słodką idiotką :O

A co do łuku. Czy to nie dziwne, że gdy linia jest już ustawiona (w lusterku) równolegle do krawężnika to moj samochód znajduje się dopiero na skręcie a nie już na "prostej"???? Czy tak ma być?:) Może lusterka źle mam ustawione... :O sama już nie wiem

Bo ja własnie skumałam luk na podórku kuzynowstwa. To znaczy jak reaguje samochod na skręt kierownicy. A moi kuzyni mają nauczycielski dryg, poustawiali wiadra ze szczotkami. A KAsia miała je zręcznie ominąć. I załapałam. I na mój brak kolarskiego talentu też poradzili....Ale to inna historia.