Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabymbardzo

3 kg w trzy tygodnie...

Polecane posty

Gość chcialabymbardzo

Dziewczyny,za trzy tygodnie wyjeżdżam na urlop,chcialabym zrzucić 3-4 kg,które zostały mi po ciąży.Schudłam już 15,jednak do pełnego szczęścia brakije mi tych paru kilogramów.Ważę teraz 61kg przy wzroście 167cm. Myslałam o diecie owocowo-warzywnej,myślicie ,że to dobry pomysł? A może polecacie jakąś inną szybką dietę? Z góry dzięki.

Gość muszeschudnac
jak schudlas te 15 kg? w jakim czasie? ja musze schudnac tyle, blagam napisz jak dokonalas tego cudu!

Gość chcialabymbardzo
schudłam tyle od 10 stycznia dokładnie,baaardzo długo,nie? Pół roku męczarni. Na początku Dukan.Przerwalam. Potem MŻ.Ostatnio dwa razy dieta Norweska,raz Kopenhaska. Na Norweskiej stracilam łącznie 7 kg,na Kopenhaskiej( 7 dni,wymiękłam),2.6 kg.

A długo po porodzie jesteś? 3-4kg to w sumie jeśli chodzi o sam wskaźnik wagowy mało i nie zauważysz nawet po sobie jeśli schudniesz samą dietą, poćwicz to polecą Ci i kg i wyrobi się ciało, żeby było widać efekt

Gość chcialabymbardzo
Nie ćwiczyłam,ale dziennie zaliczałam 3-4 godzinny spacer z synkiem!:)

Gość chcialabymbardzo
po porodzie jestem 9 miesięcy,za odchudzanie wzielam się jak przestalam karmić piersią,czyli dwa miesiące po porodzie... Chciałabym ćwiczyć,ale naprade nie mam czasu,mały jest na etapie raczkowania,ząbkowania i siedzenia wiecznie na rączkach..

Też jestem mamą i wiem coś o tym ;) Ale właśnie powiem Ci, że nie zauważysz w 3 tygodnie różnicy 3-4kg. Może sama poczujesz się lepiej z tą świadomością i ewentualnie dopniesz się w mniejsze spodnie jednak po całości nic się nie zmieni. Strzel sobie łazienkową fote przód&tył na podstawie której najlepiej zobaczysz skąd chcesz stracić zbędności i te partie poćwicz