Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszla wolontariuszka

Wolontariat w Londynie- gdzie? tylko z elastycznymi godzinami

Polecane posty

Gość niedoszla wolontariuszka

Szukam wolontariatu w Londynie (najlepiej centrum lub zachodni Londyn), potrzebuje zeby wpisac sobie to w CV ,i nie zalezy mi co bede robic , choc najlepiej aby wymagal on kontaktu z ludzmi. Pracuje od pon-pt ,czasami tez w sob .lub niedziele wiec zalezy mi na tym zeby godziny byly elastyczne -a takich ofert duzo nie ma. szukam na gumtree,na direct.gov ,na do-it.org na charityjobs ale jakos nikt nie odpowiada na maile! Gdzie jeszcze mozna szukac ?

Gość poprzez charity shops
to chyba najprostsza droga :)

Gość a z kim mieszkacie
a cos to daje ze masz wolontariat w cv zawarty? ja mialam wolontariat w centrum dla kotow.cats protection,rowny rok czasu.

Gość 7 lat w uk
a ja mam w CAB

Gość popelnij harakiri
Pracuje od pon-pt ,czasami tez w sob .lub niedziele wiec zalezy mi na tym zeby godziny byly elastyczne -a takich ofert duzo nie ma. CAB jest od pon-pt w godzianch od 9- do 17 :O

Gość mogilakowa
proste: wchodzisz do sklepu np taki action cancer i pytasz czy nie potrzebuja kogos. dostajesz aplikacje i z reguly pytaja kiedy masz czase (pelna elastycznosc). ;)

Gość ermmmmmmmmmm
sproboj w Victim Support, sa elastyczne godziny, sama wybierasz kiedy chcesz poswiecic swoj czas