Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obwisła trzynastka

Mam 13 lat i już obwisłe piersi

Polecane posty

Gość obwisła trzynastka

nie wiem co robić bo moje cycki są straszne, nie wiem jak je jakoś ujędrnić(ale nie powiększyć) chciałabym mieć małe, zgrabne, sterczące piersi a mam jakieś obwisłe coś, wstydzę się ich strasznie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/889105442091450b.html - to one, jeżeli akurat jecie lub jedliście przed chwilą to nie klikajcie na link bo może to spowodować odruch wymiotny, również jeżeli chcecie sobie zwalić przy zdjęciu cycków to nie warto na to klikać, to zdjęcie może was potem straszyć w nocy i za to odpowiedzialności nie biorę ;/ kiedyś miałam na nich rozstępy ale smarowałam masłem kakaowym i zniknęły I może jeszcze mi doradźcie jaki stanik(konkretny model) nosić najlepiej sportowy, ale może być inny ważne żeby nie był taki sztywny i w środku nie miał wszytych jakichś gąbek mam wiele staników ale żaden nie jest dobrze dobrany, ostatnio noszę tylko jeden- sportowy z carrefoura- jestem z niego całkiem zadowolona tylko ma trochę za długie ramiączka( z resztą każdy mój stanik ma je za długie nawet po maksymalnym skróceniu) jest jeszcze jakaś szansa żeby je uratować?

Gość nie ma takiego niestety
jestes głupia niesamowicie to nie jest obwisłość, nie będą inne, bo s za duże, żeby sterczały. piersi sa obwisle, gdy wlozysz pod nie olówek, a on nie wypadnie. wcale nie masz zwisów, btw ja w tym wieku prawie nie mialam cyckow, ciesz sie, że masz, bo wiele koboet po 20stce nie ma takich jak ty. http://e.lansik.pl/la674/8fa25ee000012b4449ddb4a6 tu masz zwisy prawdziwe

Gość ytyuyuy
wstydzisz sie a dajesz takie foty na forum? problem nie w cyckach ale w twojej psychice, zadna normalna dziewczyna nie daje takich zdjęć na forum, czemu juz w wieku 13 lat jestes taka zepsuta? to jest przerażające a nie twoje piersi, co do ktorych sie nie wypwoiem bo ejstes jeszcze dzieckiem i nie mam zamiaru cie obrazac, tylko uzmyslowic ci, zebys nie swirowala i nie dawala takich zdjęć na neta bo to bardzo źle swiadczy o tobie, a masz dopiero 13 lat. wiesz co ja robilam w wieku 13 lat? siedzialam w ksiązkach i ani w glowie mi bylo to jak wyglądają moje piersi, zastanow sie nad soba dziecko bo zmierzasz w bardzo zlym kierunku.

poza tym Twoje piersi sa całkiem ladne, a podejrzewam, że przy wciągniętych sutkach wyglądaja jeszcze lepiej. i właśnie uważam, że są wystarczająco jędrne, zresztą tak do 20 r.ż. moga mieć różne kształty, bo przechodza różne fazy wzrostu, ja w wieku 15-16 mialam takie sterczace trójkątno-spiczaste, potem zrobiły sie okrągłe.

Gość Zakazanax3
Chce ci jakos pomoc ale nie wiem czy moge, po obejrzeniu zdjecia no tak masz racje sa obwisle ale nie sa male i to jest plus powinnas sie cieszyc hehe :P moze popytasz w aptece widzialam ostatnio jakis preparat na ujedrnianie pewnie nie zdziala cudow ale moze cos da sama nie wiem bo ja nie potrzebuje nie mam mega duzysz ale sa w miare jedrne.. wspolczuje ci ale kazda ma inne i nie powinnas sie przejmowac taka masz urode a staniki no hmm poszukaj odpowiednich dla siebie jest wiele rodzajow skoro pasuja ci sportowe to poszukaj popytaj w sklepach pojdz do jakiegos fajnego sklepu w ktorym dobieraja odpowiedni rozmiar jest wiele takich napewno cos znajdziesz jesli bedziesz miala odpowiednio dobrany to beda wygladaly naprawde fajnie nie zalamuj sie

Gość obwisła trzynastka
ale ja nie mam się z czego cieszyć, wolałabym mieć małe piersi, przeraża mnie fakt że one jeszcze mogą urosnąć

zakazanax naoglądałas sie zdjęc w necie i myslisz, że w zywym świecie jest tak samo? duże piersi nigdy nie beda sterczące, bo takie jest prawo grawitacji, chyba, że silikony

Gość byłam na weselu
one dopiero rosną.. jak się ukształtują to dopiero zobaczysz... ja pierdole... masz 13 lat i 2 x wieksze cycki niż ja :[ ja mam 21

Gość Maryjetta.
Tez mialam takie piersi autorko. Nie przejmuj sie bo jeszcze sie zmienia. Poszukaj na googlach tabele rozmiaru piersi i sobie zobacz jakie masz. Kup usztywniany gabka a nie szmaciany ktory nie podtrzymuje piersi w efekcie czego z wiekiem obwisna.

Gość obwisła trzynastka
wstydzę się ich wśród ludzi których znam, a nawet tych których nie znam ale w realnym życiu, w internecie nie mam oporów żadnych

Gość obwisła trzynastka
no ale przez takie usztywniane cycki się wydają jeszcze większe niż są... chciałabym żeby wyglądały na jak najmniejsze

Gość dobry stanik także miękki
świetnie podtrzymuje piersi. Wejdź na strony o doborze staników, np. "stanikomania" albo "lobby biuściastych" na gazeta.pl.

A, Twoje piersi nie są obwisłe w ogóle, tylko mają bardzo specyficzny kształt. I są bardzo szeroko rozstawione. Są duże jak na 13-latkę i dość dziwne, przypuszczam że ich kształt jeszcze się zmieni i unormuje, pamiętaj, że dopiero się rozwijasz.

Gość vbm
masz bardzo brzydkie cycki..brzydki kształt i bardzo szeroko rozstawione :O

vbm, dzięki, myślę że autorka też ci podziękuje, rzeczywiście taka ocena to jest właśnie to, czego potrzeba 13-letniej, zakompleksionej dziewczynie :O matko, co za gnoje siedzą na tym forum! :O Autorko, jestem pewna, że Twoje piersi jeszcze zmienią się, a nawet jeśli nie, to cóż, każda ma cycki, jakie ma, potem, w kontakcie z dojrzałymi facetami, to nie ma takiego znaczenia.

Gość obwisła trzynastka
nie no, spoko, mówcie co myślicie, nie jestem z resztą jakoś specjalnie zakompleksiona, jedyne co mi we mnie przeszkadza to właśnie te cycki ale nie że jestem na ich punkcie przewrażliwiona i wgl, mam wiele ważniejszych problemów a wyglądem mojego ciała się tak bardzo nie przejmuję a pytam dlatego że nie mam po pierwsze co robić a poza tym może ktoś akurat coś dobrze poradzi co zrobić z nimi

Gość a co niby masz zrobić?
kupuj dobrze dopasowane staniki, ewentualnie wklepuj jakieś kremy w cycki, rób te lodowate prysznice na nie, jak lubisz cierpieć, ćwicz mięśnie klatki piersiowej :) Co innego możesz zrobić? Kształtu i wielkości nie zmienisz.

Gość kniou
coś mi sę zdaje, że naoglądałaś się się sztucznych cycków i fotoszopa. zacytujmy Franciszka Starowiejskiego: cycki to nie kutas nie muszą stać

Gość qwervbnm
ło matko... jedna wstawia zdjęcia małoletniej, inni oglądają... masakra... ja tam nie wiem: nie otwierałam linku z fotką

Nie noś staników z carrefoura, bo zniszczysz sobie biust. Podaj swoje wymiary (ciasno pod biustem na wYdechu i luźno w biuście), a pomogę z doborem rozmiaru. Podstawa to rozmiar, w źle dobranym rozmiarze nawet w pozłacanym staniku biust nie będzie wyglądał dobrze. I dobrze Ci ktoś już poradził, odwiedź te strony: http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html http://stanikomania.blox.pl/html http://biusciaste.prv.pl/ http://malobiusciaste.prv.pl/ http://balkonetka.pl/

Gość Wszystko dobrze
Nie wiem nie patrzę na zdjecie... Słuchaj ja też mam obwisle piersi, a mam 14 lat. Tylko że ja jestem gruba i to pożądane a sie odchudzam i one bd mniejsze (mam taka nadzieję) bo one obwisaja przez ich wielkość a w małym stopniu przez stanik. Aerobik one, także jest ważny. Spróbuj schudnąć to inerium zrobia to samo. Co domu yychkremow to nie warto.. Zimne prysznice, masowanie i pompki damskie. To cw na klatkę piersiowa ktore ujedrnic twoje piersi. każda dziewczyna ma inne piersi natury nie zmienisz...

Gość gość
"przez wielkość a w małym stopniu przez stanik" Nie BLUŹNIJ dziewczyno! Dobrze dobrany stanik pozwala przywrócić jędrność piersiom, które ją straciły, a co mówić tej utracie zapobiegać...

Gość gość
Mogłabyś wrzucić zdjęcia po roku? Zobaczylybysmy zmiany

Gość gość
Nie ma żadnego zdjęcia cycków, debilki.